No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Piepūšamie dildo un anālie aizbāžņi

Informatīvais biļetens

Piepūšamie dildo un anālie aizbāžņi 

Piepūšamie anālie spraudņi un dildo garantē elpu aizraujošas sajūtas, jo sajūta, kad piepūšamais dildo vai butt plug ir pilnībā piepildīts, ir neaprakstāma.

12
par lapu
Rādīt 25 - 36 no 39 vienībām
Rādīt 25 - 36 no 39 vienībām

Kas ir piepūšamais dildo?

Mēs runājam par dildo, kura izmēru varat noteikt paši. Tas attiecas gan uz garumu, gan diametru. Tādējādi jūs pilnībā kontrolējat, kādu pieredzi vēlaties gūt ar šo aizraujošo seksa rotaļlietu! Vai uzskatāt, ka izmērs ir svarīgs un tam ir jāatbilst jūsu vajadzībām? Tad piepūšamais dildo jeb piepūšamais butt plug ir tieši tas, kas Jums nepieciešams!

Kā lietot piepūšamo dildo?

Ar šo inovatīvo seksa rotaļlietu Jūs varat penetrēt sevi vai savu partneri. Piepūšamais dildo ir ideāli piemērots, ja ar seksa rotaļlietām vēl tikai sākat nodarboties. Piepūšamā dildo izmēru ir iespējams regulēt arī seksa laikā. Tomēr ir svarīgi, lai, ievietojot piepūšamo dildo, Jūs būtu atslābis un uzbudināts. Vienmēr izmantojiet pietiekamu lubrikanta daudzumu, uzklājot to uz piepūšamā dildo un savas intīmās zonas. Tas padarīs iekļūšanu vēl vieglāku un patīkamāku!

Kādi ir piepūšamie dildo?

Jūs varat izvēlēties dažādus piepūšamos dildo vai dibena spraudņus, no kuriem daži ir īpaši reālistiski - mazus vai lielus modeļus, jo tikai Jūs izvēlaties to formātu!

Īpašai pieredzei Jūs, protams, varat izvēlēties arī piepūšamo dildo ar siksnu! Piepumpējiet dildo līdz vēlamajam izmēram, ievietojiet to un ļaujieties nevaldāmai kaislei...

Kā piepūšamais dildo darbojas?

Piepūšamajam dildo ir piestiprināts rokas sūknis, kuru jūs darbināt, līdz dildo ir sasniedzis vēlamo izmēru. Tad izmantojiet pietiekami daudz lubrikanta, lai pēc iespējas maigāk un nesāpīgāk ievietojiet piepūšamo dildo. Ja dildo ir izgatavots no silikona, ieteicams neizvēlēties lubrikantu uz silikona bāzes. Piemērotāks ir lubrikants uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo by MEO, jo pretējā gadījumā piepūšamais dildo vai piepūšamais butt plug var tikt bojāts. Pēc lietošanas nospiediet vārstu, lai izlaistu gaisu no dildo vai butt plug.

Kā tīrīt piepūšamo dildo?

Ļoti uzmanīgi! Galu galā jūs nevēlaties, lai uz piepūšamā dildo uzkrātos baktērijas. Lai to novērstu, piepūšamo dildo, tāpat kā visas citas seksa rotaļlietas, pēc katras lietošanas reizes un pirms tās rūpīgi notīriet ar speciālu rotaļlietu tīrīšanas līdzekli, piemēram, mūsu aerosolu VERYCLEAN. Tas nodrošinās, ka Jūsu seksa rotaļlietas vienmēr būs higiēniskas un Jūs un Jūsu partneri varēsiet tās lietot gadiem ilgi. Tāpēc, lūdzu, vienmēr pārliecinieties, ka jūsu seksa rotaļlietām mājās ir pietiekami daudz VERYCLEAN aerosola.

Kur es varu iegādāties piepūšamo dildo?

MEO ir viens no vadošajiem seksa rotaļlietu veikaliem un piedāvā unikālus dildo, vibratorus un masturbatorus. Jūs varat baudīt savu seksualitāti vienatnē vai kopā ar partneri. Katrai seksa rotaļlietai ir atšķirīga funkcija, lai tiktu stimulētas visas jūsu erogēnās zonas. Protams, tas attiecas arī uz jūsu partneri! Tāpēc ļaujiet savam piepūšamajam dildo, piepūšamajam butt plug vai jebkurai citai MEO seksa rotaļlietai darīt savu darbu. Pasūtiet savas seksa rotaļlietas diskrēti no MEO!