No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Anālie spraudņi 

Izbaudiet anālo orgasmu solo vai divatā ar anālo kontaktdakšu. Izbaudiet tādas krāšņas sajūtas kā vēl nekad agrāk, kad butt plug ir dziļi jūsu iekšienē.

12
par lapu
Rādīt 25 - 36 no 261 vienībām
Rādīt 25 - 36 no 261 vienībām

Kas patiesībā ir butt plug vai anālais spraudnis?

 

Kas ir anālais korķis? Anālais korķis (arī: anālais korķis, butt plug vai anālais korķis) ir dildo veids, kas paredzēts anālai lietošanai. Citiem vārdiem sakot, anālais dildo. Šim nolūkam butt plug ir noapaļots vienā galā un konusveidīgs, lai to būtu vieglāk ievietot. Turklāt otrs gals ir pietiekami biezs, lai noturētu anālo kontaktdakšu vietā un neļautu to nejauši ievietot līdz galam. Mūsu tiešsaistes veikalā ir pieejami neskaitāmu formu, krāsu un materiālu tūpļa aizbāžņi! Anālo aizbāzni ar vibrāciju vai butt plug bez vibrācijas izmanto vai nu tīrai stimulācijai, vai arī, lai sagatavotos anālajam dzimumaktu. Anālo kontaktdakšu ar vibratoru bieži izmanto atsevišķi solo seksa laikā. Īpaši populāri ir tūpļa aizbāžņi, kas izgatavoti no elastīgiem materiāliem, piemēram, želejas vai silikona. Ir pieejami dažāda izmēra aizbāžņi. Sāciet ar mazāku izmēru un laika gaitā palieliniet izmēru atkarībā no tā, cik ļoti tas jums patīk. Šeit jūs varat tieši butt plug tieši pasūtīt. Butt plug ir piemērots gan sievietēm, gan arī homoseksuāliem un heteroseksuāliem vīriešiem, citiem vārdiem sakot, ikvienam, kas ir ziņkārīgs.

 

Butt plugs pieder pie Top 10 seksa rotaļlietām erotisko sūtījumu pasūtīšanas biznesā

 

butt plug tie ir īpaši piemēroti, lai sagatavotos nesāpīgam anālajam dzimumaktu. Tos ievieto ar nedaudz lubrikanta vai lubrikanta un pēc tam atstāj vietā, lai atslābinātu un izstieptu taisnās zarnas muskuļus. Sajūta, ka esat tik pilnīgi piepildīts ar butt plug, patīk ikvienam vīrietim un sievietei.

 

Kā pareizi lietot butt plug?

 

butt plug ne tikai maigi izstiepj anālo atveri, bet arī stimulē tās jutīgās nervu galotnes. Lai anālo aizbāzni ievietojiet nesāpīgi, vispirms samitriniet aizbāzni un savu anālo atveri ar lubrikantu, piemēram, Aquameo. Mūsu Extremeo rektālās relaksācijas aerosols veicina nesāpīgu ievietošanu. Tas, kā jūs ievietojat anālo seksa rotaļlietu, protams, ir atkarīgs no jums. Tomēr ir trīs pozīcijas, kas var atvieglot aizbāžņa ievietošanu. Vai nu noliecieties uz priekšu uz visām četrām, lai jūsu partneris varētu ievietot butt plug jūsu mutē. Novietojiet spilvenu vai mīlas spilvenu ASS UP zem dibena, apgulieties uz muguras un izstiepiet kājas, vai arī apsēžieties pār kontaktdakšu un ļaujiet tam ieslīdēt. Jūs ātri pamanīsiet, kurā no šīm trim pozīcijām vislabāk ir ievietot anālo kontaktdakšu.

 

Kā darbojas sekss ar anālo kontaktdakšu?

 

Daudzas sievietes un vīrieši uzskata, ka pilnīga "piepildīšana" ar anālo kontaktdakšu ir īpaši uzbudinoša. To var ievietot kādu laiku pirms seksa un tādējādi nodrošināt ārkārtīgu stimulāciju priekšspēles laikā. Jūs bez problēmām varat nēsāt butt plug (atkarībā no tā, vai tas ir mazs butt plug, liels butt plug vai ļoti liels butt plug) no 30 minūtēm līdz vairākām stundām.

 

butt plug lai stieptos - robežpieredze ar butt plug

 

Spraudnis ir brīnišķīga seksa rotaļlieta, kas lieliski noder arī anālajai izstiepšanai. Katrai sievietei un katram vīrietim patiešām vajadzētu izmēģināt stiepšanās spraudni butt plug. Mēs piedāvājam stiepšanās anālos spraudņus dažādos dizainos, izmēros un no dažādiem materiāliem. Jūs pat varat izvēlēties butt plug ar atveri dziļai ieelpošanai. Vienkārši izmēģiniet mūsu anālos stiepšanās gredzenus vai mūsu veiksmīgo anālo stiepšanās spraudni Ass Grommet.

 

butt plug Veikals - nopirkt anālos spraudņus tiešsaistē

 

Pasūtiet butt plug tiešsaistē. Šeit, mūsu seksa veikalā, jūs atradīsiet plašu izvēli. Mēs piegādājam lielāko daļu mūsu sēžas un anālo spraudņu 1 līdz 2 dienu laikā, diskrēti un droši iesaiņotus.

 

Butt Plug: kā darbojas sekss ar anālo kontaktdakšu

 

Lai pastiprinātu orgasmu, izmantojot butt plug, anālais seksa rotaļlieta ir pieejama arī ar integrētu vibrāciju .

 

butt plug iesācējiem ...

 

Anālais spraudnis iesācējiem ? Nekas nevar būt vieglāk! Mums ir plaša izvēle, sākot no modeļa ļoti maziem butt plug pirmo reizi līdz pat butt plug komplektam, ar kuru var trenēties anālajam seksam, vai lieliem dibena spraudņiem.

 

vai arī vēlaties patiešām lielu butt plug vai anālo kontaktdakšu ...

 

Patiešām liels butt plug ir izaicinājums. Bet MEO jūs patiešām atradīsiet visu, kas palīdzēs jums īstenot šo sapni.

 

butt plug vīriešiem ...

 

Tieši vīrieši īpaši intensīvi izjūt anālo dzimumaktu, mērķtiecīgi stimulējot prostatu. Šim nolūkam MEO piedāvā arī dažādas seksa rotaļlietas prostatas stimulācijai. Arī dibena spraudņus var veidot tā, lai īpašas formas iedarbotos tieši uz prostatu un izraisītu tā sauktos "bezkontakta orgasmus". Citādi ir populāri arī anālie spraudņi, kas paredzēti tīrai anālajai stimulācijai (pat ilgstošai). Tie var stimulēt arī vīrieša P punktu mīlēšanās laikā un tādējādi nodrošināt ļoti, ļoti cietu un ilgstošu erekciju!

 

Un vēl šis: aizslēdzams butt plug ar slēdzeni

 

Bloķējams anālais spraudnis ar slēdzeni vai pat butt plug ar elektronisko laika slēdzeni MEOBOND ļauj izdzīvot jūsu anālās šķīstības fantāzijas. Ja vēlaties izmēģināt slēdzamu anālo kontaktdakšu verdzībai vai BDSM, mūsu ANAL MASTER būs lieliska izvēle.

 

Padomi un triki par anālajām rotaļlietām

 

Svarīgs padoms, lai anālās rotaļlietas, spraudņus un anālo seksu padarītu par pozitīvu pieredzi, ir laiks, relaksācija un mūsu lieliskaisanālo dekongestantu aerosols EXTREMEO!

 

Spraudīšu sekss vai labas alternatīvas anālajiem spraudīšiem vīriešiem

 

Vienkārši izmēģiniet dubulto dildo īpaši intensīvai iekļūšanai vai tā saukto prostatas aizbāzni (arī analplug man), vai mūsu augstas kvalitātes pakauša aizbāžņa variantus: Metāla anālais spraudnis vai nerūsējošā tērauda anālais spraudnis. Ja neesat pārliecināts, vai jums nepieciešams liels vai mazs anālais seksa korķis, iesakām mūsu anālo korķu komplektu par zemu sākumcenu mūsu anālo korķu veikalā. Protams, lieliska alternatīva varētu būt piepūšamais anālais korķis vietnē butt plug. Jūs pats varat izlemt, kurš izmērs jums ir piemērots. Jūs pats varat izlemt, kurš izmērs jums ir ideāli piemērots.