No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Prostatas stimulatori 

Šis prostatas stimulators trāpa īstajā vietā un var patiešām stimulēt prostatu! Ar prostatas vibratoru no Alpha Male ir iespējami gan brīvroku orgasmi, gan piespiedu orgasmi un atbrīvošanās.

12
par lapu
Rādīt 25 - 36 no 85 vienībām
Rādīt 25 - 36 no 85 vienībām

Prostatas masāža: G punkts jeb baudas punkts vīriešiem

 

Kāpēc prostatas masāža?

 

Lielākajai daļai vīriešu prostatas masāža ir ārkārtīgi stimulējoša, jo prostatu uzskata par slepeno G punktu jeb baudas punktu vīriešiem. Prostatas masāžu var saprast kā G punkta masāžu vīriešiem. Prostatas stimulācija vislabāk iedarbojas, masējot ar pirkstu vai anālo rotaļlietu, vai īpašu prostatas vibratoru (sauktu arī par vīriešu vibratoru ).

 

Prostatas masāža daudziem vīriešiem ir brīnišķīga jutekliska pieredze. Ja prostatas stimulācijas laikā vīrietis vienlaikus masturbē vai nodarbojas ar seksu, elpu aizraujošā sajūta pastiprinās un izraisa intensīvus, ilgstošus orgasmus.

 

Protams, katrs vīrietis uz stimulāciju reaģē atšķirīgi, un anālā prostatas masāža var nebūt katra vīrieša sirdslieta uzreiz, taču saskaņā ar aptaujas datiem vairāk nekā 70 % heteroseksuālu vīriešu, kuriem ir attiecības, jau ir izmēģinājuši vai izmēģinātu prostatas masāžas ierīci.

 

Taču neuztraucieties, jo ir dažādi veidi, kā masēt un stimulēt vīrieša G punktu. Ne tikai caur anālo atveri, bet arī no ārpuses no starpenes - zonas starp anālo atveri un sēkliniekiem. Vīriešiem erekciju var palielināt arī, izdarot spiedienu uz starpribu.

 

Kā atrast prostatu?

 

Prostata ir dzimumdziedzeris, kura uzdevums ir ražot sekrētu, kas sajaucas ar spermu. Vīriešu prostatu sauc arī par prostatas dziedzeri. Prostata nodrošina spermatozoīdu izdzīvošanu. Dzimumorgāns atrodas zem urīnpūšļa un ieskauj vīrieša urīnizvadkanālu, pa kuru urīns un sperma tiek izvadīti uz āru.

 

Prostatu var viegli sajust caur anālo atveri ar pirkstu. Vīrieša G punkts atrodas apmēram 5-7 cm aiz anālās atveres. Prostatu var viegli sajust ar nedaudz izliektu pirkstu, kura apakšdaļa ir vērsta pret nabas pusi.

 

Ar pirkstu vai mēli viegli masējiet anālo atveri no ārpuses, lai jūsu partneris varētu pielāgoties sajūtai - ja izmantojat pirkstu, uzklājiet uz anālās atveres nedaudz silikona bāzes lubrikanta EZ2FUCK, lai varētu viegli iekļūt tieši ar pirkstu.

 

 

Neatkarīgi no tā, vai izmantojat pirkstu vai prostatas seksa rotaļlietu, iesākumā mēs iesakām maigu pieeju šim"vīriešu G punktam". Bet, lūdzu, nevajag pārāk kautrēties. Sākumā vīrietis var būt pārsteigts par jaunajiem pieskārieniem, bet, ja jūs trāpīsiet īstajā vietā, tas varētu būt labākais sekss viņa dzīvē.

 

Vieglākai iekļūšanai izmantojiet mūsu prostatas stimulācijas lubrikantu Aquameo (ūdens bāzes) vai Alpha Male (ūdens bāzes un anālo atveri atslābinošus ekstraktus).

 

Pareiza sagatavošanās prostatas masāžai

 

Atpūtieties un vispirms pievērsieties starpenes - zonas starp sēkliniekiem un anālo atveri - masāžai: maiga glāstīšana vai saspiešana uzbudina un atbrīvo. Priekšspēles laikā ar partneri viņš vai viņa ar mēli var stimulēt arī anālās atveres ārējo daļu.

 

Prostatas masāžas instrukcija

 

Prostatā apvienojas daudz nervu galu, tāpēc anālā stimulācija ir tik intensīva. Jūs varat gan palutināt sevi, gan likt partnerim stimulēt, t. i., ar pirkstiem vai seksa laikā. Tomēr prostatas masāža vislabāk darbojas ar anālo rotaļlietu prostatas stimulācijai.

 

Pastāv divi prostatas masāžas veidi - tiešā un netiešā masāža. Netiešo masāžu veic caur starpribu, bet tiešo - anālajā atverē ar pirkstiem vai seksa rotaļlietu.

 

Labākais prostatas vibrators un citas rotaļlietas prostatas masāžai:

 

Prostatas stimulatori ir īpaši veidoti tā, lai stimulētu prostatu un P punktu P punkts ir "vīriešu G punkts", kas atrodas aptuveni 5 līdz 7 cm aiz anālās atveres ieejas un, stimulējot ar prostatas stimulatoru, izraisa anālo orgasmu. Iespējami pat "brīvroku orgasmi".

 

Netiešā prostatas masāža

 

Prostatas netiešo masāžu veic pie starpenes. Skatoties no ārpuses, dziedzeris atrodas tieši aiz sēklinieku sēklinieku sēklām. Ar pirkstiem šo reģionu var viegli nospiest, berzēt, glāstīt un masēt. Ar otru roku var vienlaikus stimulēt dzimumlocekli un sēkliniekus.

 

MEO piedāvā arī speciālus pagarinātas konstrukcijas dzimumlocekļa gredzenus, kas ne tikai nodrošina cietu erekciju, bet vienlaikus stimulē arī starpribu.

 

Prostatas tiešā masāža

 

Papildus netiešai starpenes masāžai prostatu var stimulēt arī anālajā atverē. Pirkstiem vai anālo rotaļlietu no MEO vislabāk ir sajust ceļu līdz prostatai. Vīrieša G punktu seksa laikā, protams, var sasniegt, iekļūstot ar dildo vai butt plug.

 

Pirksti un anālās rotaļlietas

Kad esat sajutuši punktu, ar vieglu pirkstu galu spiedienu varat apskriet dziedzeri. Mainiet vieglu spiedienu tieši uz prostatas dziedzeri vai spiediet ar pastāvīgu spēku, mainot intensitāti.

 

Ar prostatas rotaļlietu, prostatas vibratoru, anālo dildo vai propelleributt plugprostatu var arī viegli sasniegt.

 

Ja anālais atveris jau ir labi izstiepts, var izmantot arī otru pirkstu. Prostatu var ieņemt starp rādītājpirkstu un vidējo pirkstu un ar nelielu spiedienu masēt.

 

Prostatas slaukšana un brīvroku orgasms

 

Prostatu var masēt gan tieši, gan netieši ar partnera palīdzību vienlaikus, kamēr masējamā persona masturbē. Prostatas stimulācijas pieredze var būt ļoti intensīva.

 

Saistībā ar prostatas masāžu bieži lieto terminu " slaukšana" jeb piespiedu ejakulācija. Tas nozīmē, ka prostatas stimulācija izraisa spermas izdalīšanos, lai gan vīrietim nav orgasma. Prostatas masāža samazina spiedienu sēklas pūslītī un prostatā, kas izraisa ejakulāciju bez orgasma. Tādējādi šī masāžas tehnika var novest pie kulminācijas aizkavēšanas (tautā saukta arī par BDSM scenārijiem) Cum Control bDSM scenārijos).

 

Palīglīdzekļi un īpašas rotaļlietas prostatas masāžai

 

Anālā iekļūšana - ar pirkstu, seksa rotaļlietu vai seksa laikā - nekad nedrīkst notikt bez lubrikanta, jo anālais atveris atšķirībā no maksts nespēj pats saražot mitrumu. MEO īpašie anālie lubrikanti nodrošina pietiekamu mitruma daudzumu, lai veiktu relaksējošu prostatas masāžu.

 

Anālās rotaļlietas prostatas masāžai

Pastāv tā sauktie"prostatas masāžas aparāti", kas masē prostatu no iekšpuses ar spēcīgām vai maigām vibrācijām un īpašu formu. Lielākajai daļai šo anālo rotaļlietu ir arī vēl viena stimulējošā roka, kas masē starpribu no ārpuses. Tādējādi prostatas masāža ir iepriekš ieprogrammēta dubultai izklaidei.

 

 

Higiēna pēc prostatas masāžas - anālo rotaļlietu tīrīšana

 

Pēc orgasma stimulators ir uzmanīgi un lēni jāizvelk un rūpīgi jāiztīra ar ziepēm un ūdeni. Dezinfekcijai var izmantot arī speciālu seksa rotaļlietu tīrīšanas līdzekli, piemēram, VERYCLEAN.

 

Prostatas vibratora vai vīriešu vibratora iegāde prostatas masāžai

 

Ja meklējat prostatas vibratoru, prostatas stimulatoru, urīnizvadkanāla vibratoru vai prostatas dildo, jūs esat labās rokās ar MEO, vadošo prostatas stimulācijas tiešsaistes veikalu. Mums ir plašs produktu klāsts, kas palīdzēs jums stimulēt prostatu. Pareizas anālās rotaļlietas izvēle ir būtiska, lai veiksmīgi veiktu prostatas masāžu. Mūsu piedāvājumā ir ne tikai slavenais vibrators vīriešiem, bet arī efektīvs anālais vibrators un ļoti veiksmīgs prostatas spraudnis. Jūs atradīsiet arī speciālus lubrikantus prostatas masāžai un aerosolu, kas atslābina taisnās zarnas un atvieglo prostatas vibratora ievietošanu. Par to, kura vīriešu seksa rotaļlieta jums ir vispiemērotākā, jāizlemj un jāpārbauda individuāli, jo katrai no vīriešu seksa rotaļlietām ir atšķirīgas priekšrocības, piemēram, tālvadības pults vai noņemamas vibrācijas lodītes.