No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

TENGA rotaļlietas

Informatīvais biļetens

TENGA rotaļlietas 

Jaunākie Tenga masturbatori sola elpu aizraujošus orgasmus un liek vīriešu sirdīm pukstēt ātrāk! Neatkarīgi no tā, vai esat viens vai kopā ar partneri, Tenga rotaļlietas bagātinās jūsu seksuālo dzīvi.

12
par lapu
Rādīt 13 - 20 no 20 vienībām
Rādīt 13 - 20 no 20 vienībām

Tenga masturbators garantē ekstremālu orgasmu un aizstāj "veco labo roku darbu" masturbācijas laikā.

 

Slavenās Tenga olas jeb kas bija pirmais: vista vai ola?

 

Mūžīgais jautājums. Taču vienu mēs zinām droši: kad runa ir par olām masturbācijai, Tenga bija pirmā. Ja esat šeit, MEO Tenga veikalā, jūs, iespējams, esat par tām dzirdējuši, bet, ja neesat, lasiet tālāk, un mēs jums pastāstīsim visu par Tenga olām un visiem citiem lieliskajiem Japānas uzņēmuma produktiem.

 

Tenga ražo plašu seksa rotaļlietu klāstu, galvenokārt masturbatorus, kurus jūs varat atrast MEO tiešsaistes pieaugušo veikalā. Uzņēmumu Tenga 2005. gadā dibināja japānis Koiči Matsumoto. Matsumoto ir talantīgs un radošs uzņēmējs, kurš bērnībā pavadīja visu dienu, gleznojot, zīmējot un demontējot apkārt esošos priekšmetus. "Manas atzīmes mākslā un rokdarbos vienmēr bija vislabākās," viņš teica intervijā. Pēc tam, kad zēns pabeidza tehnikuma praksi, viņš sāka tūnēt superauto un izjaukt senlaicīgus automobiļus. Atalgojums bija tik slikts, ka kādu laiku viņam pat nācās gulēt savā automašīnā vai uz grīdas pie drauga mājās. Pēc tam, kad jaunais Koiči pabeidza automehāniķa praksi, viņš sāka tūnēt automašīnas un ķerties pie klasisko automobiļu remontiem. Tomēr atalgojums bija tik briesmīgi slikts, ka kādu laiku viņam nācās gulēt savā automašīnā vai uz grīdas pie drauga mājās. Tad viņš nomainīja darbu un atrada lietotu automašīnu pārdevēja darbu. Drīz vien viņš kļuva par labāko pārdevēju dīlerī. "Alga, komisijas nauda, prēmijas un visas citas īpašas piemaksas kā labākajam pārdevējam bija lieliskas, un mana dzīve beidzot sāka stabilizēties. Taču es joprojām nevarēju atbrīvoties no tās dīvainās sajūtas sevī. Bija jautri pārdot automašīnas, bet es joprojām jutos radoši." Vienīgā problēma bija tā, ka viņam nebija ne jausmas, kā būt radošam.

 

Matsumoto bija cieši apņēmies sākt savu uzņēmējdarbību, tāpēc viņš analizēja Japānas tirgu un tā vajadzības. Brīvajā laikā viņš aplūkoja visdažādākos produktus un pēkšņi saprata, ka jau esošās seksa rotaļlietas viņam rada zināmu neērtību. "Tas bija tāpēc, ka šie produkti man neradīja nekādu drošību vai pārliecību," viņš stāsta. Tomēr viena lieta viņam bija skaidra: vīrieši sevi apmierina paši, un pavisam noteikti ir neveselīgi apspiest savu dzimumtieksmi. Kāpēc produkti, kuriem vajadzētu apmierināt šo vajadzību, liek mums justies nedrošiem? Pietrūka tikai viena acu uzmetiena, lai viņš saprastu, ka varētu ieviest daudzus uzlabojumus. Viņam bija unikāla, lieliska iespēja izstrādāt kaut ko patiesi revolucionāru.

 

Tomēr pēc neskaitāmu prototipu izstrādes, kad viņš jau bija nonācis ekonomiskā grūtībās, beidzot pienāca viņa iespēja. Viņš laida klajā dažādus Tenga Original Cup masturbatorus, vakuuma kausu, mīksto cauruļu kausu, kausu ar ritošo galvu, kausu ar diviem caurumiem un, protams, gaisa spilvena kausu. Jau pirmajā gadā viņš pārdeva vairāk nekā vienu miljonu masturbatoru. Jā, jūs pareizi izlasījāt - vairāk nekā MILIJONS Tenga masturbatoru viena gada laikā! Tas bija tāds uzņēmēja sasniegums šajā tirgus segmentā, kāds līdz šim nebija pieredzēts.

 

Līdz ar pārdošanas panākumiem radās starptautiska interese un piedāvājumi. Daudzi uzņēmumi no daudzām valstīm vērsās pie Tenga, lai tirgotu šos jaunos masturbatorus. Turpmākajos gados Tenga, kas tajā laikā ražoja, iespējams, labākos masturbatorus vīriešiem, laida klajā vairāk nekā 20 jaunus produktus un neskaitāmas produktu līnijas, izvirzoties absolūtā vīriešu baudas pasaules virsotnē. Viņa mūžīgais princips: forma seko fantāzijai!

 

Tenga, neapšaubāmi pasaules līderis vīriešu masturbatoru jomā!

 

Šodien Tenga uzņēmums ir pasaules līderis vīriešu masturbatoru izstrādē, un, lai gan visi tā produkti ir ļoti veiksmīgi, Tenga ir ieguvis starptautisku slavu, pateicoties slavenajām Tenga olām. Un ne velti. Rotaļlieta ar pārsteigumu iekšpusē. Dažādas krāsas, tekstūras, formas un cietības līmeņi, lai jūs varētu izvēlēties atbilstoši savai gaumei. Raga pārsteiguma ola pieaugušajiem. Funkcionalitātes, oriģinalitātes un dizaina apvienojums ir pārliecinošs!

 

Ja tuvāk iepazīsiet Tenga zīmolu, atklāsiet, ka Tenga ir daudz vairāk nekā seksa rotaļlietu uzņēmums. Tenga simbolizē dzīvesveidu un mūsdienīgu veidu, kā veidot attiecības ar sevi un citiem

 

Labākais masturbators vīriešiem jeb Tenga izstrādājumi vīriešu baudai:

 

Mēs jums šeit, MEO, izskaidrojam brīnišķīgo baudu klāstu, ko Tenga piedāvā ar savām dažādajām produktu līnijām, kas ir lieliski pielāgotas katra vīrieša vajadzībām un gaumei masturbācijas jomā.

 

Ko jūs varat sagaidīt no Tenga Cup sērijas?

 

Vienkāršība, par kuru mēs runājām, bija jau no Tenga idejas sākuma, un mēs to joprojām varam redzēt pirmajos Tenga produktos, kurus Tenga laida tirgū, - piecos oriģinālajos Tenga kausos. Tās ir vienreizlietojamas rotaļlietas, kas piedāvā dažādas funkcijas un ir ideāli piemērotas iesācējiem. Oriģinālais vakuuma kauss, kas pazīstams arī kā "Deep Throat", ir klasiskais Tenga masturbators. Tomēr jums nevajadzētu domāt, ka tas ir novecojis.

 

Aprīkots ar ļoti īpašu mehānismu, tā struktūra sastāv no bezgalīga skaita uzgaļu un viļņu. Tāpat kā visiem oriģinālajiem kausiņiem, izņemot dubultā cauruma kausiņu, ko var izmantot pat abās pusēs, Tenga vakuuma kausiņam ir īpašs spilventiņš no poliuretāna, kas aiztur lubrikantu un izkliedē to uzreiz pēc dzimumlocekļa ievadīšanas. Tas nozīmē, ka ne prezervatīva lietošana, ne mēģinājumi ejakulēt ārpus izstrādājuma nepagarinās tā kalpošanas laiku, jo lubrikants jau ir sadalījies Tenga Sextoy iekšpusē, kas izraisa materiāla bojāšanos. Tāpēc nekomplicējiet - atveriet vāciņu, ievietojiet dzimumlocekli un..... baudiet līdz pat orgasmam.

 

Izmantojot mīksto caurulītes krūzi, jūs varat individuāli regulēt spiedienu, tiklīdz sākat masturbēt. Tās korpuss, kas veidots kā pudeles forma, ļauj jums saspiest, atbrīvot, masēt vai glāstīt dzimumlocekli. Vai meklējat 360 grādu sajūtas? Lūk, kur jūs to saņemsiet. Ritošā galvas kauss! Šis Tenga kauss no pārējiem atšķiras ar elastīgo korpusu, kas ļauj veikt visas iespējamās kustības. Ritošas kustības, uz priekšu, atpakaļ, no kreisās puses uz labo un otrādi... Izklausās labi, vai ne?

 

Kā jau minēts, dubultā cauruma krūze ir vienīgā no piecām oriģinālajām stringiem, ko var izmantot pat no abām pusēm. Kāpēc? Tāpēc, ka tā ir veidota ar diviem pilnīgi atsevišķiem atvērumiem, kas ļauj izbaudīt divas dažādas sajūtas. Vai vēlaties kaut ko maigāku vai stingrāku? Pārvietojiet plaukstu un izvēlieties paši. Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, Tenga iepazīstina ar Air Cushion Cup - pasaulē pirmo masturbatoru ar gaisa spilvena dizainu un 24 gaisa kamerām.

 

Šajā brīdī nedrīkst nepieminēt, ka Tenga piedāvā arī oriģinālo Tenga kausu Ultra Size līniju, jo uzņēmums patiešām ir padomājis par visiem vīriešiem. Tāda pati seksa rotaļlieta, bet lielāka un ar spēcīgāku iesūkšanas efektu, lai gūtu vislielāko baudu.

 

Uzņēmums no Japānas iestājas par seksuālo veselību un katra vīrieša tiesībām dzīvot tā, kā viņš vēlas, proti, bez kauna un piespiešanas. Šī iemesla dēļ Tenga jau vairākus gadus katru gadu par godu LGTBI praidam izlaiž īpašu Tenga kausu. Tenga gadu no gada cenšas uzlabot masturbāciju, taču ne tikai savas peļņas dēļ. Daļa ieņēmumu no šo krāsaino produktu pārdošanas tiek novirzīta organizācijām, kas aizstāv seksuālo minoritāšu intereses. Wow!

 

Slavenā Tenga ola, Tenga ola! Uz ko jums būtu jāpievērš uzmanība, iegādājoties Tenga Egg? Šeit MEO jūs varat saņemt padomus par pirkšanu, uzzināt, kādas ir atšķirības un pēc kādiem kritērijiem izvēlēties.

 

Atgriezīsimies pie slavenajām masturbācijas olām Tenga Eggs, lai paskaidrotu, kāpēc tās ir kļuvušas par īstu ieguvumu vīriešiem visā pasaulē. Apskatīsim arī dažādu Tenga olu, ko Tenga piedāvā šodien, īpašības. Papildus īpašajiem izdevumiem un sadarbībai ar citiem zīmoliem jūs varat izvēlēties starp dažādām Tenga olu šķirnēm. Tenga piedāvā divas dažādas sērijas: "Regular" ar standarta stimulāciju, modeļus Wavy, Clicker, Spider, Twister, Stepper un Silky un sēriju "Strong", modeļus Thunder, Crater, Misty, Cloudy, Shiny un Surfer, sešas olas eksperimentālākajiem no jums.

 

Tas nozīmē, ka varat izbaudīt maigākas sajūtas ar sešām standarta olām, savukārt "Harder" sērija ir paredzēta tiem, kas dod priekšroku intensīvākai un spēcīgākai tekstūrai. Katrai Tenga Egg ir arī atšķirīga krāsa un forma. Vēlaties uzzināt noslēpumu? Labi aplūkojiet uz virsmas uzzīmētās kontūras, jo pēc Tenga Egg eksponēšanas tās sajutīsiet uz sava dzimumlocekļa.

 

Galvenajam Tenga izstrādājumam ir dažas iezīmes, kas ir kopīgas visiem modeļiem. Neesat pārliecināts, vai Tenga Egg būs piemērots jūsu dzimumloceklim? Mēs varam kliedēt jūsu bažas: JĀ, jo tās ir izgatavotas no elastomēra - īpaši elastīga materiāla, kas var pielāgoties jebkura izmēra dzimumloceklim un ir mīksts, seksīgs un mitrs. Labi zināt: Bumbiņas ir paredzētas vienreizējai lietošanai, un tām ir pievienots lubrikanta maisiņš. Tātad viss nepieciešamais solo seksam jau ir iekļauts komplektā.

 

Tenga Egg ir aptuveni īstas olas izmēra, tāpēc to var ņemt līdzi jebkur. Kā tieši tas darbojas? Noņemiet iepakojumu, atveriet to, izņemiet lubrikantu un samitriniet olas iekšpusi un ārpusi. Viss, kas jums tagad jādara, ir jāuzvelk to uz dzimumlocekļa un jāpārvieto uz augšu un uz leju. Ļoti vienkārši, bet neticami uzbudinoši!

 

Ja jums patika pirmā Tenga ola, tad jums noteikti jāizmēģina visa Tenga olu sērija. Ir pieejamas stingrākas olas ar viļņiem, piemēram, Tenga Egg Wavy, ar tīklveida tekstūru, ar savijušiem pavedieniem, kas imitē orālo seksu, piemēram, Tenga Egg Silky, un pat ar aukstu efektu, piemēram, Tenga Egg Cool.

 

Kurš ir labākais Tenga olu masturbators?

 

Tas patiešām ir atkarīgs no jūsu personīgās gaumes. Jums vajadzētu izmēģināt tos visus, lai noskaidrotu, kurš ir labākais Tenga olu masturbators. Bet, ja jūs domājat, kur iegādāties Tenga olu masturbatorus, mēs tomēr varam jums palīdzēt, jo gandrīz visus modeļus jūs varat atrast šeit, MEO seksa veikalā.

 

Vai vēlaties kādu īpaši iepriecināt ar Tenga? Tenga ola ir ne tikai lieliska dāvana Lieldienām!

 

Ja dodaties uz kādu ballīti un nezināt, ko dāvināt, varbūt mēs varam sniegt jums dažas idejas. Varbūt grozu ar olām? Jo Tenga jums piedāvā sešu dažādu Tenga olu komple ktu. Problēma ir tā, ka jums, iespējams, būs jāmeklē jauna dāvana, jo jums gribas visas 6 seksīgās olas paturēt sev.

 

Neticami lieliskais Tenga Air-Tech masturbators ar ilgu kalpošanas laiku

 

Vai jūs meklējat ļoti īpašas sajūtas, ko spēj sniegt tikai Tenga seksa rotaļlieta, un vēlaties arī, lai jūsu mīļākā seksa rotaļlieta kalpotu ilgāk? Tad Air-Tech masturbators ir īstā izvēle. Dažādiem modeļiem ir satriecoša Air Flow struktūra, kas ļauj gaisam izplūst dzimumlocekļa ievietošanas laikā, radot vakuuma efektu, kas jūs katapultēs uz deviņiem debesu mākoņiem orgasma debesīs! Turklāt smilšu pulksteņa formas dizains nodrošina ērtu satvērienu. Izvēlieties sev piemērotāko intensitāti un stingrību no dažādiem Air-Tech modeļiem.

 

Ja vēlaties individuāli regulēt seksa rotaļlietas spiedienu un izmēru, Air-Tech Twist varētu būt labākais risinājums. Air-Tech Twist masturbatoru varat pagriezt līdz 5 reizēm, un katrs pagrieziens palielina spiedienu uz jūsu dzimumlocekli. Tādējādi ar Air-Tech Twist masturbatoru jums būs piecas seksa rotaļlietas vienā!

 

Vai vēlaties uzzināt labāko Air-Tech masturbatora īpašību?

 

Visus modeļus var izmantot atkārtoti tik bieži, cik vēlaties. Jūs tos varat izbaudīt gandrīz bezgalīgi. Jā, jūs pareizi izlasījāt. Priekšnoteikums, protams, ir regulāra higiēna. Pēc katras lietošanas reizes notīriet Tenga masturbatoru ar siltu ūdeni, maigām ziepēm vai mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzekli VERYCLEAN un ļaujiet tiem nožūt, kad esat sasniedzis kulmināciju. Mēs jums apsolām, ka Air Tech by Tenga ir viens no labākajiem vīriešu masturbatoriem, kādu jūs jebkad izmēģināsiet.

 

Kā lietot Tenga Air Tech masturbatoru?

 

To ir ļoti viegli lietot. Vispirms noņemiet iepakojumu, kas aizsargā polipropilēna uzmavu; atveriet masturbatoru, pavelkot vāciņu; izmantojiet pietiekami daudz lubrikanta ievietošanas vietā, iekšpusē un uz dzimumlocekļa. Pirms dzimumlocekļa ievietošanas pārliecinieties, ka esat noņēmis uzlīmi, kas atrodas uz gaisa atveres uzmavas augšpusē.

 

Ja vēlaties izbaudīt manuālā vakuuma efektu, viss, kas Jums jādara, ir jānosedz gaisa caurums ar pirkstiem atkarībā no vēlamās sūkšanas intensitātes. Vai arī jūs esat viens no tiem, kas izvēlas ietaupīt sev grūtības? Ja tas ir jūsu gadījums, izvēlieties Tenga Air-Tech VC masturbatoru. Šis modelis ir saderīgs ar elektronisko vakuuma regulatoru. Ievietojiet to savā masturbatorā un vienkārši dodieties uz to!

 

Kas padara Tenga Flip masturbatoru tik īpašu?

 

Kas īsti ir Tenga Flip? Tenga Flip masturbators ir vīriešu masturbators ar unikālu, viegli atveramu sistēmu. Tāpat kā jebkurā seksa rotaļlietu līnijā, Tenga ir izstrādājusi vairāk nekā vienu Flip modeli katram vīrieša tipam. Tenga Flip Hole , iespējams, ir vispazīstamākais. Atveriet masturbatoru, noņemot aizdari, un regulējiet intensitāti ar 3 pogu vadības paneļa palīdzību, lai stimulētu vēlamo dzimumlocekļa daļu (sakni, kātu vai dzimumlocekli). Tenga ir izstrādājusi arī Flip Zero elektronisko vibrāciju. Tā spiež, vibrē un perfekti pielāgojas jūsu dzimumloceklim. Šo jauno masturbatoru, tāpat kā tā priekšgājējus, var apgriezt, lai atvieglotu lubrikanta uzklāšanu un masturbatora tīrīšanu. Īpaši lieliski ir tas, ka visi Tenga Flip modeļi ir atkārtoti lietojami. Kad esat to izsmidzinājis, notīriet to ar siltu ūdeni un mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzekli VERYCLEAN, lai nākamreiz to varētu lietot pilnīgi mierīgi.

 

Tenga Flip klāstā ir Tenga Hole masturbators, Flip Zero un Flip Orb. Jums jāzina, ka vienam no Flip 0 masturbatoriem ir arī vibrācijas funkcija. Vai arī jūs domājāt, ka vibratori vīriešiem neeksistē? Nav nekā tāda, ko Tenga nebūtu izdomājusi. Jums jāpatur prātā, ka, ja spēcīgas tekstūras ir jūsu kaislība, jums vajadzētu izvēlēties melnus modeļus. Kāpēc? Tāpēc, ka tie ir īpaši izstrādāti cietākiem rotaļu veidiem solo seksa laikā.

 

Un kas padara Tenga Spinner masturbatoru tik īpašu?

 

Jums patīk Tenga bumbiņu ļoti īpašā tekstūra un vēlaties tās izbaudīt vairākas reizes kā atkārtoti lietojamu rotaļlietu? Tad mums ir ideāls masturbators tieši jums: tā dēvētais Tenga Spinner. Vēlaties uzzināt, kāpēc? Šis Tenga masturbators ir ne tikai vairākkārt lietojams masturbators, ko ir viegli tīrīt ar siltu ūdeni un VERYCLEAN aerosolu, bet arī tā pamatā ir konstrukcija, kas ļauj to griezt ap savu asi, tātad ne tikai uz augšu un uz leju kā veco labo "roku darbu". Tā dažādās tekstūras sniegs jums elpu aizraujošas sajūtas. Kā vienmēr, Tenga ir izstrādājusi dažādus dizainus, lai uzlabotu jūsu baudu un apgrūtinātu jūsu izvēli. Kopumā ir trīs versijas, no kurām izvēlēties, ar dažādiem diametriem, formām un cietībām.

 

Tenga Spinner Tetra ir ar īpaši mīkstu virsmu, kas nodrošina patīkamu masturbāciju. Šis masturbators ir izgatavots no elastomēra, tā ievietošanas dziļums ir 16,9 cm un ievietošanas platums - 5,1 cm, tāpēc tas lieliski pielāgojas jebkura izmēra dzimumloceklim.

 

Spinner saimē ietilpst arī Tenga Spinner Hexa, kas ir aprīkots ar neparastu spirāles efektu, kas rotē ap dzimumlocekli, kad tas atrodas masturbatora iekšpusē. Ar mazāku diametru un iekšpuses dizainu, ko veido sešstūrainas virsmas ar stingrāku virsmu, jūs varat izbaudīt vēl vairāk sajūtu.

 

Vēlaties saglabāt spirāles efektu, bet izbaudīt handjob ar cietāku virsmu? To atradīsiet Tenga! Modeļa nosaukums ir Tenga Spinner Shell. Pateicoties iekšējai struktūrai no cietām puslodēm un visšaurākajam diametram visā klāstā, šis masturbators nodrošina spēcīgu stimulāciju.

 

Jauns Tenga modelis? Divi no tiem! Vai Tenga Geo masturbators ir piemērots jums? Un kā jūs izmantojat Tenga ledāja vai koraļļu masturbatoru?

 

Tenga Geo masturbatora vīriešiem lietošana ir ārkārtīgi aizraujoša! Iespiediet dekoratīvo konstrukciju uz iekšpusi un uzklājiet nedaudz Aquameo lubrikanta uz atveres un masturbatora Geo Glacier iekšpusē. Pēc tam ieslīdiet iekšā un izbaudiet aizraujošo iekšpusi! Masturbators intensīvi masē jūsu dzimumlocekli ar savu rievoto struktūru. Dizaina pamatā ir formas un struktūras, kas eksistē arī dabā, lai piedāvātu jums elpu aizraujošu stimulāciju.

 

To ir viegli lietot: atveriet Tenga Geo korpusu, ielejiet pie ieejas un kanālā dāsnu daudzumu Aquameo lubrikanta. Mīkstais materiāls masturbācijas laikā ātri pielāgojas ķermeņa temperatūrai. Pēc lietošanas izskalojiet zem tekoša ūdens no iekšpuses un ārpuses, lai notīrītu. Noskrāpiet atlikušo ūdeni un nosusiniet. Pēc tam apgrieziet masturbatoru otrādi, lai faktūrētā puse būtu ārpusē. Novietojiet uz paliktņa, lai dažas stundas žāvētu, nenovietojot vāciņu. Pēc žāvēšanas var uzlikt vāku. Lūdzu, lietojiet Tenga Geo masturbatorus tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo

 

Lai tas slīdētu vēss! Kādu lubrikantu lietot kopā ar Tenga olu vai Tenga masturbatoru?

 

Lai gūtu vislielāko baudījumu, pirms katras lietošanas reizes pārliecinieties, ka uz Tenga masturbatora uz klājiet pietiekami daudz lubrikanta . Katram jaunajam produktam, ko iegādājaties, ir pievienots Tenga lubrikanta paraugs. Tenga Egg masturbatori un Tenga Original Cup ir paredzēti vienreizējai lietošanai, tāpēc ar tiem pietiek ar lubrikantu. Vairākkārt lietojamiem masturbatoriem jāizmanto mūsu Aquameo ūdenī šķīstošais lubrikants! MEO lubrikants Aquameo ir ūdenī šķīstošs, t. i., uz ūdens bāzes, un tas ir īpaši izstrādāts masturbatoriem un seksa rotaļlietām. lubrikants Aquameo nekaitē jūsu masturbatoram, saglabā tā tekstūru un atvieglo dzimumlocekļa ievietošanu, kā arī nodrošina lielāku baudu solo seksa laikā.

 

Seksīgs, erotisks un silts! Kas īsti ir Tenga Hole Warmer?

 

Masturbācija vēl nekad nav bijusi tik patīkama. Ar Tenga Hole Warmer jūs varat uzsildīt savu masturbatoru līdz ķermeņa temperatūrai, lai masturbācijas laikā gūtu dabiskākas sajūtas. Tas ir sildītājs, kas paredzēts masturbācijas rotaļlietu sasildīšanai, un to var izmantot līdz pat 30 reizēm. Vienkārši salieciet Tenga Hole Warmer metāla asmeni un ievietojiet to izvēlētajā masturbatorā. Jau pēc neilga laika rotaļlieta būs patīkamā temperatūrā, lai gūtu vēl reālistiskāku baudu.

 

Higiēna ir obligāta! Kā tīrīt savu Tenga seksa rotaļlietu?

 

Pavadiet vairāk laika spēlējoties un mazāk tīrot! Vienkārši uzsmidziniet mūsu Toycleaner VERYCLEAN uz sava Tenga masturbatora , ļaujiet tam nožūt un dodieties jaunai baudai! Higiēniskais VERYCLEAN 2.0 aerosols no MEO ir īpaši piemērots efektīvai masturbatoru tīrīšanai. VERYCLEAN 2.0 ir tīrīšanas līdzeklis ar aerosolu, kas īpaši piemērots Tenga masturbatoru un citu erotisko rotaļlietu tīrīšanai un kopšanai. VERYCLEAN 2.0 ir rotaļlietu tīrīšanas līdzeklis, kas tīra rokas, virsmas, instrumentus un seksa rotaļlietas. Universālā materiālu saderība padara VERYCLEAN 2.0 par universāli lietojamu SexToy tīrīšanas līdzekli.