No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mutes knupis

Informatīvais biļetens

Mutes knupis 

Mūsu mutes knupīši piepilda muti un nepieļauj nekādas aizmugurējās runas. Ja nepieciešams, mūsu mutes kakla aizbāžņi ir pat aizslēdzami... MEO bondage veikalā var atrast piltuves knupīšus, lodveida knupīšus, gredzenveida knupīšus un citus.

12
par lapu
Rādīt 13 - 24 no 67 vienībām
Rādīt 13 - 24 no 67 vienībām

Mutes knupīša teorija un prakse

 

Motivācija mutes aizbāžņa lietošanai var būt praktiska, piemēram, lai pasīvajam partnerim (dibenam) neļautu runāt un kliegt; tomēr mutes aizbāzni var uzlikt arī pēc dibena lūguma, jo viņam šī sajūta ir patīkama vai palīdz viņam iejusties varas struktūrā erotisko lomu rotaļu laikā. Dažiem cilvēkiem arī pazemošana šķiet erotiska un stimulējoša, daļēji nekontrolējamās siekalu plūsmas dēļ. Vēl viens pamudinājums izmantot lodveida aizbāzni ir tā bezspēcība, ko tas simbolizē apakšējai daļai. Gagā ielikto cilvēku acis šķiet lielākas, un tā nēsāšana parasti rada saspringtu sejas izteiksmi; kopā ar stipri ierobežotām verbālās komunikācijas iespējām tas parasti pastiprina spēles intensitāti starp Top un Bottom.

Mutes aizbāžņa iegāde ir uzticības jautājums

 

Mūsu bondage veikalā ir pieejami dažādi mutes knupīši, jo mutes knupītis ir neaizstājams BDSM aksesuārs bondage vajadzībām. Neatkarīgi no tā, vai mutes knupīši ir SM rotaļlietas, ādas mutes knupīši, bondage mutes knupīši vai plaši izmantotie bumbiņu knupīši; šeit jūs noteikti atradīsiet to, ko meklējat. Pat ja jūs meklējat kaut ko vairāk bondage vai SM, mums ir jums piemēroti produkti, piemēram, mūsu galvas siksnas ar mutes kakla aizbāžņiem. Ja jums patīk zelta dušas, mums ir arī mutes knupīši ar piltuvi vai mutes knupīši ar caurulīti un atveri. Ja jūsu fetišs ir piespiedu feminizācija, jums noderēs, piemēram, mūsu Pussy Face mutes aizbāzni.

 

Mutesknupīšu sistēma BDSM profesionāļiem, SM knupīši un dominatrišu knupīši

 

Gandrīz divas desmitgades mēs ražojam dažādus mutes knupīšus BDSM kopienai un profesionālām SM studijām, meistariem un dominantēm. Ja jūs interesē profesionāla mutes knupīšu sistēma ar maināmiem uzgaļiem, iesakām mūsu Humilator mutes knupīšu sistēmu. Šī SM sistēma ir ne tikai daļa no BDSM sodu kataloga, bet tai ir arī iespēja pievienot daudzus knupīšu piederumus. Pamata mutes žņaugu var pārvērst par mutes žņaugu ar tualetes birsti, žņaugu ar tualetes papīra turētāju vai SM žņaugu ar spalvu putekļu slotiņu īsā laikā.

 

O-veida gredzena knupis, bumbiņas knupis, dzimumlocekļa knupis vai mutes izkliedētāja knupis

 

Viss, kas jums patīk, ir atļauts. MEO noteikti atradīsiet sev tīkamāko knupīti un savu fetiša sapni. Jo mūsu fetiša veikals specializējas BDSM klientu no visas pasaules vēlmju apmierināšanā. Tas, vai jūs interesē ādas un tērauda O-veida gredzena gags , lodveida gags ar sarkanu bum bu vai mutes gags ar dzimumlocekli, vai arī jūs vēlaties mutes izplešanas gagu, ir tikai jūsu ziņā. Taču varat būt droši, ka knupis, par kuru vienmēr esat sapņojis, tiks diskrēti piegādāts uz jūsu mājām 48 stundu laikā.

 

Ērts mutes knupis, verdzības knupis vai vēlaties SM knupi?

 

Papildus bondage ierobežošanas līdzekļiem mutes knupis ir daļa no ikviena BDSM mīļotāja erotiskā aprīkojuma, kad runa ir par gag bondage. Tāpēc mūsu tiešsaistes bondage veikalā jūs atradīsiet ne tikai vienkāršus gagus, bet arī dažādus mutes gagus, kas atbilst visām bondage un SM vēlmēm. MEO jūs atradīsiet bondage gagus un SM gagus dažādos dizainos un formās, kā arī mutes gagus iesācējiem (elpojošus) un ērtus, kā arī ūdensnecaurlaidīgus BDSM gagus zelta dušas spēlēm, ļoti smagusSM gagus SM studijām un BDSM profesionāļiem. No A līdz Z - MEO jūs atradīsiet visu nepieciešamo informāciju, kas palīdzēs jums iegādāties pareizo mutes žņaugu.

 

Šos dažādos mutes žāvētājus jūs varat atrast MEO bondage veikalā:

 

Mutes knupīši ar bumbiņu un mutes knupīši ar bumbiņu

 

Mutes knupis ar bumbiņu ir mutes knupis, un to veido plastmasas bumbiņa, kas izgatavota no PVC vai silikona un ir iebīdīta aiz zobiem. Lai novērstu tās izspiešanu ar mēli, lodveida knupis tiek piestiprināts aiz subjaunieša galvas ar galvas siksnu. Tāpat kā ar daudziem citiem knupīšiem, Sub var izdot skaņas, neskatoties uz mutes knupīti, taču runāt ir grūti. Jūs varat atrast labu bumbiņu knupīšu izvēli šeit zem šīs saites (lūdzu, spiediet šeit).

 

 

Gredzenveida vai mutes knupis ar O veida gredzenu

 

Mūsu gredzenveida knupīši pilda līdzīgu funkciju kā mūsu lodveida knupīši. Tomēr gumijas bumbiņas vietā aiz zobiem tiek ievietots gredzens, kas ar siksniņu tiek piestiprināts aiz galvas. Lai novērstu zobu bojājumus, mūsu gredzenveida knupis ir pārklāts ar ādu. Mūsu bondage veikalā īpaši populāri ir mūsu ūdensnecaurlaidīgais gredzena knupis, mūsu deep throat gredzena knupis, mūsu Cock SLUT gredzena knupis, kā arī mūsu gredzena knupis "plaši atvērta mute" sarkanā krāsā un gredzena knupis melnā krāsā. Atšķirībā no vairuma citu mutes knupīšu, ar gredzenveida knupīšiem elpošana ir salīdzinoši viegla, un pieeja apakšbrāļa mutei ir brīva.

 

Penisa knupis vai mutes knupis ar dzimumlocekli

 

Ar dzimumlocekļa knupīti mute tiek aizvērta ar ādas siksnu, kas ir piestiprināta kakla aizmugurē. Ādas vai silikona dzimumlocekļa replika izvirzās no dzimumlocekļa knupa iekšpuses. Dzimumlocekļa dzimumloceklis izvirzās dziļi apakšā mutē. Turklāt gāgam no ārpuses var piestiprināt vēl vienu dzimumlocekļa dildo, ar kuru gagā ievietotā persona var apmierināt savu Top vai saimnieci. Tāpat kā ar daudziem mutes knupīšiem, Sub var izdot skaņas, neraugoties uz dzimumlocekļa knupīti, taču runāt ir grūti.

 

Snaffle knupis vai mutes knupis ar uzmavu

 

Snaffle gag, pazīstams arī kā poniju gags vai bit gags, atgādina snaffle un tiek īpaši izmantots poniju spēlēs un pet play. Snaffle gag bieži izmanto arī lomu spēlēs kā daļu no galvas siksnas, kas atgādina uzpurni. Mūsu snaffle gag ir piestiprināts aiz galvas ar siksniņu, kas piestiprināta pie gredzeniem. Pamatojoties uz klasiskajiem snaffle knaģiem, mēs ražojam dažādus apaļus un ovālus mutes knaģus ar snaffle līdzīgu stiprinājumu. Tas gandrīz neietekmē runāšanu, stenēšanu un vaimanāšanu.

 

Balona vai piepūšamais mutes knupis

 

Mūsu balona knupis sastāv no lateksa balona, kas tiek piepūsts subjekta mutē ar sūkņa lodītes palīdzību. Pateicoties sūkņa bumbiņai piepūšamais balona knupis piepūš tā, ka tas piepilda muti sasaistīšanas laikā. Vajadzības gadījumā gaiss var atkal izplūst, izmantojot panikas vārstu. Tā kā balonveida knupis bez papildu fiksācijas mutē nepaliktu, balonveida knupis bieži ir daļa no galvas siksnas vai ādas maskas, spandeksa maskas vai neoprēna maskas. Balona knupis un mūsu tauriņa knupis ir visefektīvākie mutes knupji mūsu bondage veikalā, pateicoties to konstrukcijai.

 

Mutes knupis

 

Uzpurnis vienkārši aizver muti ar plāksnīti, kas ir daļa no galvas siksnas, un tas nav īpaši efektīvs kā mutes knupis, bet bieži vien tam ir lomu spēles raksturs Human puppy Play bieži ir lomu spēles raksturs. Tāpēc uzpurni bieži kombinē ar balonveida knupīšiem vai citiem iekšējiem mutes knupīšiem, piemēram, dzimumlocekļa knupīšiem. Piemēram, mūsu mutes knupis zeķēm, džokiem un popperiem ir brīnišķīgs bondage uzpurnis. Mums ir arī daudzas galvas siksnas ar uzpurņiem un maskas ar uzpurņiem.

 

Šalles un lakati knupīšiem

 

Iespējams, senākā metode, kā verdzības laikā aizbāzt muti Bottom. Izmantojot šo žņaugšanas tehniku, Bottom mutē ievieto šalli, žņaugšanas zeķi vai jostasiksnu. Lai novērstu spļaušanu, muti papildus aizbāž ar šallīti / Hanky vai mūsu verdzināšanas šallīti. Mēs īpaši iesakām mūsu mutes aizbāzni zeķēm, džokiem un popperiem.

 

Knaibles ar līmlenti vai bondage lentu

 

Līmlentei ar līmlenti bieži izmanto līmlenti mutes aizbāžņa izgatavošanai. Profesionāls BDSM izstrādājums, kas šim nolūkam nepielipst pie ādas, ir mūsu pašlīmējošā bondage lente sarkanā vai melnā krāsā.

 

Mutes plāksteris un žokļu plāksteris

 

Mutesplētēji jeb žokļu plētēji ir medicīnas tehnoloģijas izcelsme, un tos var iegādāties mūsu bondage veikalā. Tos izmanto, lai noturētu dibena muti atvērtu. Tā kā tas neļauj gan runāt, gan aizvērt muti, tas ir nonācis klīniskajā erotikā kā īpašs mutes aizbāžņa veids. Pēc līdzīga principa darbojas arī no metāla izgatavotais zirnekļa knupis vai Dr. Sado barotava, kas neļauj atvērt muti. Mēs iesakām arī mūsu mutes izkliedētāju ar mutes aizsargu un galvas siksnu

 

Šļūtenes knupis

 

Dažās īpašās BDSM praksēs izmanto cauruļu gāģus jeb piepūšamos cauruļu gāģus; caurule izvirzās mutē un ir piestiprināta ar siksniņām vai masku. Cauruļu knupīšus izmanto, ja ir jākontrolē elpošana vai jānodrošina elpošana zem ūdens.

 

Kaulu knupis

 

Ļoti izplatīts pet play vai human pup Playmutes knupis ir veidots kaula veidā, kas aizpilda Bottom vai puppy, t. i., cilvēka kucēna, muti sugai atbilstošā veidā. Pateicoties galvas siksniņai, kaula knaģi var cieši aplikt ap galvu, lai kucēnam būtu Human puppy kucēnam nav citas izvēles, kā vien iekost kaulu knupī.

 

Bloķējams mutes knupis un knupis ar laika fiksatoru

 

 

Lai pastiprinātu psiholoģisko uztraukumu, ko rada knupināšana, mēs piegādājam daudzus no mūsu mutes knupīšiem s lēdzamā versijā, kas pazīstama arī kā slēdzamais knupītis. Slēdzamo knupīti var aizslēgt ar parasto piekaramo slēdzeni vai ar mūsu MEOBOND digitālo laika slēdzeni.

 

Mēles vai lūpu knupis

 

MEO mēles knupis ir radies no japāņu BDSM, kur mēle ir iespiesta starp stieņiem, tāpēc to nevar ievilkt atpakaļ mutē. Šāda veida aizbāzni, kas ir ļoti izplatīta Āzijas BDSM scēnā, iespējams, ir vislabākais risinājums aizbāžņu sasaistīšanai. Tā kā, šādi sakodinot muti, Bottom nav citas izvēles kā vien pilnīgs klusums!

 

Piltuvveida žņaugs

 

Piltuvesknupīšus izmanto, lai piespiestu Sub norīt šķidrumus vai zelta dušu. Piltuves knupīši bieži vien ir daļa no galvas siksnas vai maskas.

 

 

Mutes knupīšu drošība un riski

 

Dažās BDSM seksuālajās praksēs mutes aizbāžņus izmanto, parasti ar piekrišanu, saprātīgi un droši - BDSM subkultūrā šis princips ir pazīstams kā "Safe, Sane, Consensual" (drošs, saprātīgs, ar piekrišanu).

 

Nostiprināšana ar gagiem nav pilnīgi bez riska, un ir nepieciešama īpaša uzmanība starp Bottom un Top ierobežoto saziņas iespēju un daļējas elpceļu ierobežošanas dēļ. Drošības apsvērumu dēļ būtu jāizmanto Safeword drošības apsvērumu dēļ būtu jāvienojas par trokšņa modeli, kas ir priekšnoteikums visu bondāžas darbību atcelšanai. Visos gadījumos jānodrošina brīva elpošana.