No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālais lubrikants

Informatīvais biļetens

Glory Hole Action Lube - Lubrikants maksimālai iekļūšanai!

Glory Hole Action Lube ir hibrīds lubrikants uz silikona un ūdens bāzes ar pantenolu. Lubrikants ir īpaši izstrādāts visiem ekstrēmu seksuālo prakšu cienītājiem. Glory Hole Action Lube tas ir īpaši piemērots anālajam fistingam, vaginālajam fistingam, dubultfistingam, ļoti lielu dildo un dibena spraudņu izmantošanai, kā arī ekstrēmai anālajai dilatācijai.

Vairāk informācijas

16,99 €


-20%

13,59 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Glory Hole Action Lube ir hibrīds lubrikants uz silikona un ūdens bāzes ar pantenolu. Lubrikants ir īpaši izstrādāts visiem ekstrēmu seksuālo prakšu cienītājiem. Glory Hole Action Lube tas ir īpaši piemērots anālajam fistingam, vaginālajam fistingam, dubultfistingam, anālajam gangbangam, ļoti lielu dildo un dibena spraudņu izmantošanai, kā arī ekstrēmai anālajai dilatācijai.

    Ja jūs zināt aizraujošo jēdzienu "glory hole", jūs uzreiz sapratīsiet, kāpēc mūsu inovatīvajam lubrikantam ir tieši šāds nosaukums - tas ir jūsu durvju atvērējs ekstrēmām, aizraujošām un neaizmirstamām seksuālajām pieredzēm. Ar Glory Hole Action Lube jūs varat pilnībā koncentrēties uz savu baudu, izbaudīt maksimālu iekļūšanu un pilnībā bloķēt visu pārējo.

    GLORY HOLE ACTION LUBE

    Glory Hole Action Lube: hardcore lubrikants mežonīgām naktīm un neierobežotai baudai!

    Glory Hole Action Lube

    Mūsu lubrikants Glory Hole ir raksturīga krēmveida konsistence, kas garantē optimālu un vienmērīgu eļļošanu. Šī īpaši maigā tekstūra ne tikai nodrošina dabisku sajūtu, bet arī ir ideāls pamats ilgstošai lubrikācijai. Mūsu lubrikants ir īpašs Glory Hole ir tas, ka eļļošanas īpašības var pastiprināt, vajadzības gadījumā pievienojot ūdeni. Tas ļauj pielāgot lubrikantu savām vajadzībām un nodrošina nepārspējamu gludumu un komfortu seksa laikā.

    Glory Hole Action Lube piedāvā daudzas priekšrocības, kas padara to par neaizstājamu lubrikantu visintensīvāko seksuālo prakšu laikā:

    • Izcila eļļošanas spēja: silikona un ūdens bāze nodrošina ilgstošu eļļošanu, kas neizsīkst pat sarežģītu seksuālo prakšu laikā. Tas atvieglo dziļu iekļūšanu un samazina berzi un diskomfortu ekstremālu anālo vai vaginālo izstiepšanos laikā.
    • Aizsargā un baro ar pantenolu: īpaši intensīvas seksuālās prakses laikā, piemēram, veicot fisting vai lielu seksa rotaļlietu lietošana, āda tiek pakļauta lielai slodzei. Pantenols veicina ādas reģenerāciju, tai ir barojoša iedarbība un saglabā ādas elastību. Sāpes anālā dzimumakta laikā un ādas plīsumu vai ādas kairinājuma risku, kas bieži vien ir saistīti ar ekstrēmu iekļūšanu, var ievērojami samazināt ar personīgo lubrikantu.
    • Daudzpusīga lietošana: gan intensīvam anālajam, gan vaginālajam seksam, Glory Hole Action Lube ir piemērots visu veidu intensīvām seksuālām aktivitātēm un palielina baudu un apmierinājumu.
    • Viegli nomazgājams: Neraugoties uz intensīvo un ilgstošo iedarbību Glory Hole Action Lube pēc lietošanas to var viegli nomazgāt ar ziepēm un ūdeni.
    • Droša lieto šana: Glory Hole Action Lube savietojams ar lateksu un plašu seksa rotaļlietu klāstu, nodrošinot drošu baudu, nebojājot citus materiālus.
    • Maigs ādai: Glory Hole Action Lube nesatur eļļas, taukus un smaržvielas. Tas samazina alerģisku reakciju vai ādas kairinājuma risku, kas ir īpaši svarīgi intensīvas seksuālās prakses laikā.*
    • Nelipīgs, nemazgājams: patīkamai pieredzei bez nepatīkamiem atlikumiem uz ādas vai apģērba, lai seksa laikā varētu pilnībā koncentrēties uz savu baudu.


    Šīs īpašības padara Glory Hole Action Lube ideālu izvēli ikvienam, kas mīl ekstrēmas seksuālās prakses un nevēlas piekāpties drošībai, komfortam un ādas kopšanai.

    Hibrīda lubrikants uz ūdens un silikona bāzes ar pantenolu: pārliecinoši ieguvumi!


    Mūsu inovatīvais hibrīda lubrikants Glory Hole Action Lube apvieno ūdens un silikona bāzes personīgo lubrikantu labākās īpašības: Tas piedāvā ilgstošu silikona lubrikanta īpašības un vieglu mazgāšanu, ko nodrošina ūdens. Ar pantenolu bagātinātais personiskais lubrikants kopj ādu un nodrošina absolūtu baudu pat intensīva seksa laikā.

    Pieejams trīs praktiskos izmēros - 100 ml, 200 ml un 500 ml - hibrīda personiskais lubrikants ir patiešām patīkams Glory Hole Action Lube ideāli piemērots jebkuram gadījumam. Neatkarīgi no tā, vai tas paredzēts ātram vai ilgstošam, īpaši ekstrēmam seksam - vienkārši izvēlieties izmēru, kas atbilst jūsu dzīvesveidam.

    Papildu informācija:

    • Glory Hole Action Lube
    • Hibrīda lubrikants uz silikona un ūdens bāzes ar pantenolu.
    • Lubrikanta sastāvā esošais pantenols var atbalstīt ādas kopšanu un novērst ādas kairinājumu.
    • Lietošana: Glory Hole Action Lubehibrīda silikona un ūdens bāzes lubrikants ar pantenolu nodrošina ilgstošu eļļošanu, neizžūstot. Tas ir ūdenī šķīstošs, bez eļļas, taukiem un smaržvielām, neatstāj atlikumus un ir bez smaržas. Lietojiet uz dzimumlocekļa, anālās atveres vai maksts pēc vajadzības. Glory Hole Action Lube ir saderīgs ar lateksu, to var viegli nomazgāt ar ziepēm, un tas jāglabā vēsā un bērniem nepieejamā vietā. Izvairīties no tiešiem saules stariem un pēc lietošanas cieši aizvērt.
    • Nekad nelietot lubrikantu uz atvērtām brūcēm vai iekaisušas ādas.
    • Sastāvs: 100 ml (3,38 fl oz.), 200 ml (6,76 fl oz.) vai 500 ml (16,91 fl oz.)
    • Sastāvs (INCI): Sastāvs: ūdens, glicerīns, propilēnglikols, laurēts-9, nātrija akrilāts/akriloksidimetiltaurāts, dimetikonols, izoksadekāns, polisorbāts 80, hidroksietilceluloze, fenoksietanols, etilheksilglicerīns, pantenols.
    • Mēs nepieļaujam nekādus kompromisus attiecībā uz mūsu produktu kvalitāti un drošību. MEO mēs katru dienu strādājam, lai pastāvīgi uzlabotu kvalitāti un jūsu apmierinātību izvirzītu pirmajā vietā. Mēs ražojam tikai Vācijā, izmantojot augstas kvalitātes, sertificētas sastāvdaļas, kas ir absolūti drošas jūsu seksuālajai dzīvei.
    • Sastāvs un pielietojums: * Sastāvs un pielietojums Glory Hole Action Lube mēs paļaujamies uz augstas kvalitātes sastāvdaļu izvēli, lai garantētu Jums drošu un patīkamu pieredzi. Sīkāka informācija par sastāvdaļām atrodama uz iepakojuma un šajā produkta aprakstā. Lietotājiem ar jutīgu ādu vai zināmām alerģijām iesakām pirms pirmās lietošanas reizes pārbaudīt produktu uz neliela ādas laukuma, lai izslēgtu iespējamu nepanesību. Ja neesat pārliecināts par sastāvdaļām vai to iedarbību, konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu.
    • Glory Hole Action Lube un MEO ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums. Zīmolu vai preču zīmju nosaukumi vai preču zīmes ir minēti tikai atsauces nolūkos un nenozīmē nekādu saistību vai partnerattiecības.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ass Relaxer!

    Worked very well, and made me able to be fucked harder and longer with even bigger dildos than before. Hours after, or even the next day, I didn’t feel sore at all. If felt like I wanted to go another round. I highly recommend this product.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Muy deslizante

    Sin duda el mejor lubricante que he probado hasta el momento, es muy muy deslizante, no se seca y no hace fricción.
    No irrita la zona anal, todo lo contrario, lubrica e hidrata.
    La relación calidad precio es inmejorable.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Gut für Analsex

    Die leicht betäubende Wirkung des Glory Hole ist perfekt für Leute, die gerne Analsex haben oder es einfach mal ausprobieren wollen. Der Versand war prompt und diskret. Zum Schluss noch etwas Positives: Im Gegensatz zu normalen Gleitgelen ist dieses richtig dickflüssig cremig und rutscht nicht gleich von der Hand oder dem Körperteil.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Hält die Versprechen

    Hallo zusammen, ich war lange auf der Suche nach einem Gleitgel, das meine Wünsche (Entspannung des Schließmuskels und leichtes Eindringen beim Sex) erfüllt und muss sagen, dass ich endlich etwas gefunden habe, was man wirklich als richtig geniales Gleitge bezeichnen kann.
    Wenn jemand ein solches Gel sucht ist er beii MEO genau richtig, denn dieses Gel verspricht es nicht nur. Es hält es auch !!!!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Mmmmmm

    Love the numbing effect...really helps a guy push his limits!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Excelente Calidad

    Se los recomiendo, con un poco del producto te mantienes bien lubricada. Es grande el frasco. Se lo recomiendo.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ohne Schmerzen - Wunderbar

    lso wie das Produkt schon alles von alleine sagt GLORY HOLE einfach nur genial und ist auch sehr weiter zu empfehlen

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Le meilleur lubrifiant que nous avons utilisé

    Le meilleur lubrifiant que nous avons utilisé. Bonne texture, bonne glisse, goût acceptable. En résumé : Un très bon lubrifiant.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Funciona

    Cumple con los esperado, al principio se puede notar un leve escozor, pero luego vas notando el efecto y se nota como relaja la zona, no hace milagros.

      Novērtēšana 

      Glory Hole

      Will always keep this in my stock can say enough about this! Great for desensitization during extreme anal play!

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Buon prodotto

      Prodotto ottimo. Non unge e fa ben scivolare

        Novērtēšana 

        Great Adult Novelties!

        This cream numbs your member guys and allows you to plow your partner at least a third longer! It also helps ease the anal area guys so you can experience a slightly less painful penetration.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Work great

        This stuff works great, me and my wife use it on the back door, it's very helpful getting toys in rear

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Va de lujo

        Es un lubricante denso. Hace su función relajante y si lo complementas con uno más acuoso es la hostia. Te podría entrar lo que quisieras con esta combinación.

          Novērtēšana 

          Super lubrifiant

          Produit excellent, très satisfait de l'effet relaxant recherché.

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          Bueno

          Un gel muy agradable, sin aroma no pringa, no mancha, tienes que ir poniendo pero dura lo suficiente. Lo recomiendo.

            Novērtēšana 

            Smooth and slippery

            Good lube best I've tried so far, and I've tried a few

            • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
            Novērtēšana 

            Nicht nur für extremen Sex

            Das Gleitgel fand ich eigentlich sehr gut. Perfekt gleitfähig, fühlt sich für den Passiven und Aktiven sehr geil an und hat eine schöne Konsistenz. Dabei wurde es eher zum normalen Sex benutzt und nicht so sehr für Fisting...

            • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
            Novērtēšana 

            Guter "Öffner"

            Fühlt sich echt gut an, nach 2 Minuten stellt sich die volle Wirkung ein, entspannt und tut sehr gut! Es kribbelt am Anfang ganz kurz, danach kann einfach nur noch genossen werden!

            • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
            Novērtēšana 

            Amazing

            Glory Hole worked exactly as intended. Zero pain, my wife and I loved it. Definitely will be our go to for back door use.

            • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
            Novērtēšana 

            Top Produkt - Betäubt und nimmt die Schmerzen

            Da ich das Gleitgel von MEO in anderer Form schon mehrfach gekauft habe kenn ich es. Sehr gute Qualität. Hält sehr lange alles schön flutscht. Kann das Glory Hole nur sehr empfehlen

            • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
            Novērtēšana 

            Satisfecho, duerme

            Duerme muchísimo, pierdes tacto, pero está bien para empezar

            • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
            Novērtēšana 

            Il miglior lubrificante

            Questo lubrificante ha una qualità particolare, con composti molto naturali.
            Lo utilizzo da 2 settimane, e sono sempre rimasto soddisfatto;
            non rimane oleoso ed è sufficiente una piccola quantità del prodotto.
            Assolutamente efficace per un buon rapporto sia con o senza preservativo.
            Lo consiglio a tutti dando il giudizio molto positivo di 5 stelle.

            • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
            Novērtēšana 

            Awesome

            This stuff is awesome! Nice and thick and stays in place. Way better than the water based products I’ve used before.

              Novērtēšana 

              Macht was es soll

              Funktioniert gut. Allerdings musste ich etwas länger auf die Lieferung warten durch einen Fehler an der Packstation. Deswegen zwei Punkte Abzug.

              • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
              Novērtēšana 

              Finally!!!!

              We have been trying to get anal to be something mutually pleasurable with pain not being the forefront of it, to which it becomes unenjoyable for us both. We used this stuff last night and all I will say, is that we hit a start to finish without issues. So pumped, and I guarantee we'll be doing this more often!

              • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
              Novērtēšana 

              Efficace

              Efficace pour ce qu'on lui demande de faire. Facillite les rapports. Je recommande

              • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
              Novērtēšana 

              Boy ooooh Boy!

              Love how wide I can go with this product it really helps me push my limits, seems expensive at first but a little goes a long way. Highly recommend!

              • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
              Novērtēšana 

              Genial buen producto!

              El lubricante es idóneo, no mancha, no es grasos, ni tiene mal olor. Es a base de agua + siliona y la verdad que el tamaño es grande, al menos para unos 6 meses o más dura... Lo recomiendo buen producto y buena marca.

              • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
              Novērtēšana 

              Geile Konsistenz

              Das Zeug wirkt Wunder! Die Konsistenz ist schön cremig und es hat meinen Arsch betäubt so dass ich auf Anhieb einen Riesendildo reinschieben konnte. Geiles Gefühl!!! Kann ich nur empfehlen wer auf große Dildos steht ist damit gut bedient.

                Novērtēšana 

                Wao

                Top très agréable…. Éviter de porte aux lèvres car anesthésie la bouche

                • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
                Novērtēšana 

                Macht was es soll

                gleitet gut und betäubt ziemlich. Ich persönlich bevorzuge aber Crisco, das klassische Backfett.

                • 0 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
                Novērtēšana 

                Bien

                Effet anesthésiant

                • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
                Novērtēšana 

                I love it

                I just I love it. I just started experimenting with anal play and with this anal lube, it made it very enjoyable. Thank you.

                  Novērtēšana 

                  Cumple lo que oferta

                  Bueno producto calidad precio. Gel de tacto cremoso y que lubrica perfectamente para masajes y cualquier uso que quieras darle.

                  • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  Glory Hole Action Lube - Lubrikants maksimālai iekļūšanai!

                  Glory Hole Action Lube - Lubrikants maksimālai iekļūšanai!

                  Glory Hole Action Lube ir hibrīds lubrikants uz silikona un ūdens bāzes ar pantenolu. Lubrikants ir īpaši izstrādāts visiem ekstrēmu seksuālo prakšu cienītājiem. Glory Hole Action Lube tas ir īpaši piemērots anālajam fistingam, vaginālajam fistingam, dubultfistingam, ļoti lielu dildo un dibena spraudņu izmantošanai, kā arī ekstrēmai anālajai dilatācijai.

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  Citi klienti arī iegādājās:

                  26 citas preces tajā pašā kategorijā: