No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

B-Vibe

Informatīvais biļetens

B-Vibe rimming Petite - Anālais vibrators

Laipni lūdzam B-Vibe kopā ar mums rimming Petite! Šis revolucionārais anālais vibrators unikāli imitē rimminga vai orālās anālās spēles sajūtas. Rimminga cienītāji visā pasaulē ir sajūsmā, un daudzi izdevumi to pat ir atzinuši par labāko anālā seksa rotaļlietu vienatnē un pāriem.

Vairāk informācijas

3387/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Laipni lūdzam B-Vibe kopā ar mums rimming Petite! Šis revolucionārais anālais vibrators unikāli imitē rimminga vai orālās anālās spēles sajūtas. Rimminga cienītāji visā pasaulē ir sajūsmā, un daudzi izdevumi to pat ir atzinuši par labāko anālā seksa rotaļlietu vienatnē un pāriem. B-Vibe rimming Petite patiešām spēj sniegt baudu no rimming jo anālais baudījums nepazīst dzimumu atšķirības.

     

    Kas ir rimmings?

     

    rimming rimmings ir pazīstams arī kā anilingus. Šajā orālā seksa paveidā ar muti, lūpām un mēli tiek lutināts anālais atveris, nevis penis vai maksts. Partneri var izvēlēties starp ārējo un iekšējo rimmingu rimming iekšējais. Iekšējā variantā mēle arī iekļūst anālajā atverē, nevis tikai laiza to no ārpuses.

     

    B-Vibe rimming Petite ir anālais vibrators, kas ļauj šim sapnim piepildīties!

     

    Tā īpašā tehnoloģija, kas nodrošina neticami reālistisku "rimminga" pieredzi, ir absolūts izcilības punkts B-Vibe rimming Petite. To nodrošina rotējošas lodītes spraudņa pamatnē, kas perfekti imitē orālās stimulācijas sajūtu. Intensīva un ārkārtīgi patīkama pieredze, kas gandrīz neatšķiras no īstas mēles. Un pats labākais: pateicoties septiņiem dažādiem "rimming" režīmiem un sešiem vibrācijas modeļiem, anālo baudu var pilnībā pielāgot.

     

    B-Vibe rimming Petite ir ideāli piemērots iesācējiem, pateicoties tā kompaktajam izmēram un ne pārāk lielajam 3,5 cm diametram. Vibrācijas ne tikai sniedz patīkamu sajūtu, bet arī palīdz atslābināt anālo sfinkteri, kas var būt ļoti noderīgi, īpaši gatavojoties anālajam dzimumaktu.

     

    Uz B-Vibe rimming Petite jums ir izvēle: izmantot anālo kontaktdakšu manuāli vai arī izmantot bezvadu tālvadības pulti, lai ļautos sev. Tālvadības pults darbojas līdz aptuveni 10 metru attālumam un paver daudz iespēju aizraujošiem mirkļiem vienatnē vai kopā ar partneri. Padariet sevi ērtāku ar B-Vibe rimming Petite vienatnē vai izmantojiet tālvadības pulti seksīgiem piedzīvojumiem sabiedrībā.

     

    Par materiālu B-Vibe rimming Petite ir izgatavots no 100 % ķermenim piemērota silikona, tāpēc ir hipoalerģisks un zīdaini gluds. Spraudnis nesatur ftalātus, lateksu un ir pilnīgi neporains. Tomēr, lai nesabojātu augstas kvalitātes materiālu, anālais vibrators jālieto tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo.

     

    B-Vibe rimming Petite ir IPX5 ūdensnecaurlaidīgs, kas nozīmē, ka tas ir noturīgs pret šļakatām un tāpēc ir viegli tīrāms. Uzlādējams, izmantojot USB, anālais vibrators pēc 120 minūšu uzlādes nodrošina līdz pat 60 minūtēm tīras rimminga baudas.

     

    B-Vibe rimming Petite ir ideāla seksa rotaļlieta, lai atklātu baudas, ko sniedz rimming atklāt. Tas ir kompakts, viegli lietojams un neticami efektīvs, pateicoties vibrācijas un rimming funkcijas kombinācijai.

     

    Anālā vibratora tīrīšana:

     

    Tīrīšana ir vienkārša un vienkārša. Tā kā izstrādājums ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona un ABS plastmasas, to var tīrīt ar maigām ziepēm un siltu ūdeni vai ar mūsu VERYCLEAN aerosolu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • B-Vibe rimming Petite
    • Anālais vibrators ar rimming funkciju.
    • B-Vibe anālais vibrators.
    • Aprīkots ar viena pieskāriena tālvadības pulti (diapazons aptuveni 10 metri).
    • Rotējošas lodītes vārpstā stimulē anālo atveri, savukārt ievietots anālais korķis nodrošina papildu stimulāciju ar dažādiem vibrācijas ritmiem.
    • 6 ātruma iestatījumi un 7 unikāli vibrācijas modeļi.
    • Piemērots sievietēm un vīriešiem.
    • Uzlādējams, izmantojot USB.
    • IPX5 noturība pret šļakatām.
    • Gatavs ceļošanai - Vai vēlaties seksīgu ceļojumu pavadoni? B-Vibe rimming Petite komplektā ir praktisks futrālis un ceļojuma slēdzene, kas novērš nejaušu anālā vibratora ieslēgšanu.
    • Izmēri: Kopējais garums 12,4 cm, diametrs 3,5 cm, ievietojamais garums 10 cm.
    • Materiāls: silikons, 100 % piemērots ķermenim.
    • Uzlādes laiks 120 minūtes.
    • Darbības laiks 60 minūtes.
    • B-Vibe rimming Petite komplektā ir pievienotas instrukcijas anālo rotaļu veikšanai, tāpēc tas ir ideāls anālais spraudnis, ja vēlaties izpētīt šo seksīgo tēmu.
    • B-Vibe MEO tiešsaistes veikalā: Atklājiet nākamo anālās baudas līmeni ar augstākās kvalitātes anālajiem vibratoriem no B-Vibe! Mūsdienīga dizaina, augstas kvalitātes materiālu un inovatīvu tehnoloģiju kombinācija nodrošina nesalīdzināmu pieredzi, ko varēsiet piedzīvot atkal un atkal. B-Vibe un MEO ir divi seksa rotaļlietu pasaulē labi pazīstami zīmoli, kas specializējas augstas kvalitātes anālo rotaļlietu ražošanā. B-Vibe ir īpaši pazīstams ar savu inovatīvo produktu klāstu, kurā ietilpst attālināti vadāmi anālie spraudņi, anālās bumbiņas un anālo treniņu komplekti. B-Vibe ir atzīts visā pasaulē, jo tā produktu ražošanā tiek izmantoti augstas kvalitātes materiāli un ķermenim draudzīgs silikons.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Es ist jeden Cent wert!

    Unglaublich! Die verschiedenen Funktionen und Einstellungen dieses geilen Anal Plugs haben mein Sexleben auf eine völlig neue Ebene gehoben. Verarbeitung top!

      Novērtēšana 

      Sehr gut

      Die Gebrauchsanweisung und Bedienung sind einfach und schnell zu verstehen, egal ob für Anfänger:innen oder Erfahrene! Besonders gut gefallen hat uns das Design, sehr edel und sexy. Auch die Vibration ist genau richtig und mit den unterschiedlichen Modis sehr abwechslungsreich :)

        Uzrakstiet savu pārskatu

        B-Vibe rimming Petite - Anālais vibrators

        B-Vibe rimming Petite - Anālais vibrators

        Laipni lūdzam B-Vibe kopā ar mums rimming Petite! Šis revolucionārais anālais vibrators unikāli imitē rimminga vai orālās anālās spēles sajūtas. Rimminga cienītāji visā pasaulē ir sajūsmā, un daudzi izdevumi to pat ir atzinuši par labāko anālā seksa rotaļlietu vienatnē un pāriem.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        9 citas preces tajā pašā kategorijā: