No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

B-Vibe

Informatīvais biļetens

B-Vibe Anal Education Set - Liels komplekts anālajam seksam

Atklājiet anālā seksa priekus ar jauno B-Vibe Anal Education Set. Šis visaptverošais 7 detaļu komplekts nodrošina visu nepieciešamo, lai soli pa solim droši sagatavotu ķermeni anālajam seksam.

Vairāk informācijas

3388/00

159,90 €


-10,00 €

149,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Atklājiet anālā seksa priekus ar jauno B-Vibe Anal Education Set. Šis visaptverošais 7 detaļu komplekts piedāvā visu nepieciešamo, lai soli pa solim droši sagatavotu ķermeni anālajam seksam.

     

    B-Vibe Anal Education Set piedāvā gan vīriešiem, gan sievietēm daudz priekšrocību un iespēju atklāt un izbaudīt anālā seksa priekus.

     

    Lūk, tikai daži iemesli, kāpēc šis komplekts var būt ļoti noderīgs daudziem vīriešiem un sievietēm:

     

    Jaunu baudas zonu atklāšana: Vīriešiem šis komplekts piedāvā lielisku veidu, kā stimulēt prostatu jeb "P punktu" - erogēno zonu, kas var izraisīt intensīvas baudas sajūtas. Sievietēm anālā stimulācija var netieši stimulēt G punktu, izraisot intensīvus orgasmus.

     

    Soli pa solim: komplektā ir trīs dažādu izmēru anālie spraudņi, kas ļauj pakāpeniski un maigi uzsākt anālo dzimumaktu. Tas ir īpaši izdevīgi iesācējiem, jo anālais sekss bez pietiekamas sagatavošanās bieži tiek uztverts kā nepatīkams vai sāpīgs.

     

    Izglītošana un informācija: komplektā ir iekļauts visaptverošs ceļvedis par anālo dzimumaktu, ko sarakstījuši sertificēti seksa pedagogi. Šajā rokasgrāmatā sniegti praktiski padomi un ieteikumi, kas var palīdzēt mazināt bailes un maldīgus priekšstatus par anālo seksu un veicināt drošu, patīkamu un apmierinošu pieredzi.

     

    Daudzpusība: komplektā ir gan vibrējoši, gan anālie spraudņi ar iebūvētiem atsvariem, kas ļauj izbaudīt dažādas sajūtas un pieredzi. Tas var palīdzēt palielināt seksuālo uzbudinājumu un paplašināt seksuālo pieredzi.

     

    Veselība un higiēna: Komplektā ietilpst arī anālais dušelis, kas ļauj rūpīgi notīrīt anālo atveri pirms anālās dzimumakta, tādējādi palīdzot saglabāt anālo veselību.

     

    Kvalitāte un drošība: Visi komplekta izstrādājumi ir izgatavoti no ķermenim piemērota silikona un ir hipoalerģiski, kas samazina alerģisku reakciju un ādas kairinājuma risku. Anālajiem spraudņiem ir saplacināta pamatne, kas neļauj tos ievietot pārāk dziļi, nodrošinot drošu lietošanu.

     

    Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs, kuram interesē anālais dzimumakts, vai arī jums jau ir lielāka pieredze un vēlaties paplašināt savu redzesloku, B-Vibe Anal Education Set piedāvā visaptverošu veidu, kā uzlabot un pastiprināt anālo pieredzi.

     

    Visaptverošajā komplektā ir viss nepieciešamais, lai sāktu tūlītēju darbu:

     

    Mazais anālais spraudnis: Mazais silikona anālais spraudnis ir iesācējiem piemērota anālā rotaļlieta bez vibrācijas. Tam ir elastīgs kakliņš un saplacināta pamatne ērtai un drošai lietošanai. Tā plānā konstrukcija ir līdzīga pirkstam, un tas ir ideāli piemērots iesācējiem anālajā seksā.

     

    Vidējais vibrējošais anālais spraudnis: vidējais anālais spraudnis ir aprīkots ar jaudīgu motoru, un to var uzlādēt, izmantojot komplektā iekļauto USB kabeli. Šis anālais spraudnis nodrošina daudzveidīgu anālo baudu. Šī anālā spraudņa vibrācijas stimulē prostatu vai G punktu un palīdz atslābināties sfinktram - tieši to jūs vēlaties sasniegt anālā seksa laikā.

     

    Liels, smags anālais spraudnis: lielākais anālais spraudnis komplektā ir smags anālais spraudnis, kas sver 180 gramus un nodrošina juteklisku pilnuma sajūtu. Šis anālais spraudnis piedāvā jaunu anālās stimulācijas līmeni, kas ir ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem. Šādi anālie spraudņi ir ideāli piemēroti lietošanai publiskā vietā un sniedz aizliegtās un slepenās sajūtas.

     

    Pilnīga anālais pamācība: vietnē B-Vibe Anal Education Set ir iekļauta vairāk nekā 50 lappušu gara rokasgrāmata ar visplašākajām anālajām instrukcijām, ko sarakstījuši ASV sertificēti seksa pedagogi. Šīs instrukcijas palīdzēs jums saprast, kā sagatavot ķermeni anālajam seksam.

     

    Komplektā ietilpst arī diskrēts pārnēsāšanas futrālis, lubrikanta aplikators vieglai lubrikanta uzklāšanai un anālais dušelis, lai sagatavotu jūs anālajam seksam:

     

    Lube aplikators: šis mazais rīks ir viena no labākajām lietām, par ko jūs, iespējams, nekad neesat dzirdējuši. Tas ļauj uzklāt lubrikantu grūti aizsniedzamās vietās.

     

    Anālais douche: Neviens anālās apmācības komplekts nebūtu pilnīgs bez anālā douche. Anālais douche ir ideāls līdzeklis rūpīgai tīrīšanai pirms anālā seksa.

     

    Pārnēsājamā soma ceļošanai: kāpēc gan neņemt savu anālo treniņu komplektu līdzi atvaļinājumā?

     

    Sīkāka informācija:

     

    • B-Vibe Anal Education Set
    • Lielais komplekts anālajam seksam
    • Izmēri: Mazais anālais korķis: 9,8 x 2,6 x 5 cm, vidējais anālais korķis: 13,4 x 3,2 x 6,8 cm, lielais anālais korķis: 13,7 x 4 x 7,2 cm
    • Komplekts ir ūdensnecaurlaidīgs (IPX5), piemērots ķermenim, un anālie spraudņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes silikona. Vidējam anālajam spraudnim ir jaudīgs motors, tas ir uzlādējams, un tā darbības laiks ir 75 minūtes, bet uzlādes laiks - 120 minūtes.
    • B-Vibe MEO tiešsaistes veikalā: atklājiet nākamo anālās baudas līmeni ar B-Vibe augstākās klases anālajiem vibratoriem! Mūsdienīga dizaina, augstas kvalitātes materiālu un inovatīvu tehnoloģiju kombinācija nodrošina nesalīdzināmu pieredzi, ko varēsiet piedzīvot atkal un atkal. B-Vibe un MEO ir divi seksa rotaļlietu pasaulē labi pazīstami zīmoli, kas specializējas augstas kvalitātes anālo rotaļlietu ražošanā. B-Vibe ir īpaši pazīstams ar savu inovatīvo produktu klāstu, kurā ietilpst attālināti vadāmi anālie spraudņi, anālās bumbiņas un anālo treniņu komplekti. B-Vibe ir atzīts visā pasaulē, jo tā produktu ražošanā tiek izmantoti augstas kvalitātes materiāli un ķermenim draudzīgs silikons.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Great buy

    Simply put, this is an awesome set for the money.... Worth the money, without a doubt!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      B-Vibe Anal Education Set - Liels komplekts anālajam seksam

      B-Vibe Anal Education Set - Liels komplekts anālajam seksam

      Atklājiet anālā seksa priekus ar jauno B-Vibe Anal Education Set. Šis visaptverošais 7 detaļu komplekts nodrošina visu nepieciešamo, lai soli pa solim droši sagatavotu ķermeni anālajam seksam.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      9 citas preces tajā pašā kategorijā: