No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa gredzeni

Informatīvais biļetens

TPE dzimumlocekļa gredzens - 3D spirāle

Ar platu gredzenu seksa laikā jums būs pietiekami daudz spēka. Pārvelkot pāri dzimumloceklim bez erekcijas, šis neparastais gredzens nodrošina izspūrušu erekciju un pilnīgi ilgu izturību, pateicoties asins stāzes efektam.

Vairāk informācijas

2458/00

18,90 €


-2,00 €

16,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar platu gredzenu seksa laikā jums būs pietiekami daudz spēka. Pārvelkot pāri dzimumloceklim bez erekcijas, šis neparastais gredzens nodrošina izspūrušu erekciju un pilnīgi ilgu izturību, pateicoties asins stagnācijas efektam.

     

    Tā kā gredzens ir elastīgs, tas elastīgi pielāgojas lielākajai daļai dzimumlocekļa izmēru. Ādai draudzīgais TPE ir īpaši mīksts un nodrošina optimālu pieguļšanu un ērtu valkāšanu.

     

    Kas padara TPE gredzenu tik īpašu un kādas priekšrocības tas man sniedz?

     

    Ar MEO® plašo, elastīgo un elastīgo dzimumlocekļa gredzenu jūs varat izbaudīt elpu aizraujošus orgasmus. Dzimumgredzens pārliecinās jūs seksa vai solo seksa laikā tik elpu aizraujošā veidā, ka drīz vien vairs nevēlēsieties bez tā iztikt. Šis no TPE izgatavotais dzimumlocekļa gredzens lieliski pieguļ un nodrošina cietu erekciju ar asins stagnācijas efektu, ar ko var lepoties! Salīdzinot ar silikona gredzenu, mūsu TPE gredzens piedāvā vēl vienu lielu priekšrocību: to var izmantot ar visiem lubrikantiem uz ūdens vai silikona bāzes.

     

    TPE gredzena materiāls un kopšana:

     

    Šī dzimumlocekļa gredzena ādai draudzīgajam TPE ir raksturīga neporaina virsma. Šī īpašība padara dzimumlocekļa gredzenu ārkārtīgi higiēnisku. Dzimumlocekļa gredzens ātri absorbē un saglabā ķermeņa siltumu. Lubrikantu lietošanai kopā ar TPE dzimumlocekļa gredzeniem mēs iesakām izmantot hibrīda lubrikantu, piemēram, STROKE by MEO®. Tas ir saudzīgs pret materiālu un nodrošina, ka no sava jaunā dzimumlocekļa gredzena jums būs kaut kas ilgāku laiku. Mūsu dzimumlocekļa gredzenu var ātri un viegli notīrīt, izmantojot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Vai ar dzimumlocekļa gredzenu es varu savainot savu dzimumlocekli?

     

    Nerūsējošā tērauda dzimumlocekļa gredzeni ir ļoti populāri mūsu klientu vidū, jo tie ir vizuāli iespaidīgāki un sniedz priekšrocības no higiēnas un funkcionālā viedokļa. Tomēr, ja izmantojat pārāk mazus nerūsējošā tērauda dzimumlocekļa gredzenus, pastāv risks, ka nevarēsiet noņemt dzimumlocekļa gredzenu. Ar dzimumlocekļa gredzenu, kas izgatavots no elastīga materiāla, risks ir daudz mazāks, jo gredzenu var viegli sagriezt un noņemt.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Elastīgs dzimumlocekļa gredzens
    • Materiāls: TPE
    • Iekšējais diametrs 20 mm, ārējais diametrs 40 mm, augstums 10 mm (ļoti elastīgs materiāls).
    • Var lietot ar visiem silikona vai ūdens bāzes lubrikantiem
    • Penisa gredzens iesācējiem un pieredzējušiem. Ja vēlaties iegādāties dzimumlocekļa gredzenu, mūsu gredzens ir lieliska izvēle. Mūsu dzimumlocekļa gredzenu tiešsaistes veikalā varat atrast arī citus modeļus, piemēram, nerūsējošā tērauda dzimumlocekļa gredzenu, silikona dzimumlocekļa gredzenu vai metāla gredzenu.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    funziona molto bene

    stringe molto bene, aiuta a prolungare moltissimo l'erezione e il piacere, funziona molto bene

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Sehr guter Penisring

    An sich gefällt mir der Penisring aus TPE von Meo sehr, da er die Eicher auch noch mit einbeziehn kann. Das Material ist sehr angenehm und der Penisring lässt sich gut dehnen und liegt eng an.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    TPE dzimumlocekļa gredzens - 3D spirāle

    TPE dzimumlocekļa gredzens - 3D spirāle

    Ar platu gredzenu seksa laikā jums būs pietiekami daudz spēka. Pārvelkot pāri dzimumloceklim bez erekcijas, šis neparastais gredzens nodrošina izspūrušu erekciju un pilnīgi ilgu izturību, pateicoties asins stāzes efektam.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: