No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa uzmavas un dzimumlocekļa pārvalki

Informatīvais biļetens

Penis Sleeve - Penis Enhancer Sleeve

Vīriešiem, kuri vēlas pārsteigt ar savu sniegumu seksa laikā! Inovatīvais MEO ® dzimumlocekļa apvalks ir lieliska alternatīva parastajam dzimumlocekļa gredzenam - ar to jūs, bet galvenokārt jūsu partnere, izbaudīsiet seksu pavisam jaunā dimensijā!

Vairāk informācijas

2963/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vīriešiem, kuri vēlas pārsteigt ar savu sniegumu seksa laikā! Inovatīvā MEO ® dzimumlocekļa uzmava ir lieliska alternatīva parastajam dzimumlocekļa gredzenam - ar to jūs, bet galvenokārt jūsu partnere, izbaudīsiet seksu pavisam jaunā dimensijā!

     

    Pēc uzvilkšanas dzimumloceklis uzreiz tiek pagarināts par 4 cm. Izteiktā ārējā struktūra palutina jūsu partnera baudas kanālu. Penisa uzmavas cieši pieguļošā konstrukcija nodrošina ilgstošu seksuālo baudu un aizkavētu ejakulāciju. Pateicoties zīdainajai tekstūrai, dzimumlocekļa uzmava atstāj samtainu sajūtu uz ādas. Tajā pašā laikā piedurkne Sleeve penis sleeve ir patīkami elastīga, taču nezaudē savu stingrību pat atkārtotas lietošanas laikā, tāpēc jūs to baudīsiet ilgu laiku.

     

    Izceltas īpašības:

     

    • Caurspīdīga dzimumlocekļa uzmava ar atveri sēkliniekiem.
    • Penisa uzmava ar izteiktu virsmas struktūru.
    • Paplašina dzimumlocekli par 4 cm un nodrošina ievērojamu dzimumlocekļa biezumu.
    • Lielāka jauda seksa laikā: atbalsta ilgstošu erekciju kā dzimumlocekļa gredzens.
    • Intensīvs: dzimumlocekļa apvalks lutina ar daudzveidīgu virsmas struktūru.
    • Tajā var ievietot ikviens: Penisa apvalks ir ļoti elastīgs un patīkami izstiepjams, nezaudējot savu stingrību.

     

    Kā lietot dzimumlocekļa apvalku?

     

    Pirms uzvilkt makstu, to iepriekš nedaudz izstiepiet ar pirkstu. Pēc tam uzvelciet to uz dzimumlocekļa ar nedaudz ūdens bāzes lubrikanta, piemēram, Aquameo, un stingri novietojiet to pie vārpstas pamatnes - un bauda var sākties! Atvere sēkliniekiem ir ļoti elastīga, un jūs varat ievietot sēkliniekus vienu pēc otra. Tagad esat gatavs ilgstošai un ekstrēmai iekļūšanai partnera dzimumorgānā.

     

    Kas ir tik īpašs dzimumlocekļa apvalkā?

     

    Dzimumlocekļa maksts garantē jums iespaidīgu spēku seksa laikā un ar savu 4 cm papildu garumu nodrošina iespaidīgu erekciju. Integrētais sēklinieku gredzens droši notur dzimumlocekļa apvalku savā vietā un priecē jūs ar aizraujošu satveršanas sajūtu. Absolūti nepieciešams visiem pāriem, kas vēlas lielāku dažādību seksa laikā. Sēklinieku atvērums ir arī praktiski noderīgs, nodrošinot papildu stabilitāti un radot pilnīgi vēsu spiedienu un vilkmi uz bumbiņām. Tas ilgāk saglabā jūsu dzimumlocekli stingru un nodrošina jums stingrāku erekciju.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Penisa uzmava, lai pagarinātu / palielinātu jūsu dzimumlocekli
    • Izmēri: Kopējais garums 18 cm, vārpstas diametrs 4,6 cm, dzimumlocekļa apvalka atveres diametrs 3,5 cm, sēklinieku atveres diametrs 3,5 cm, dzimumlocekļa apvalka dziļums 14 cm, daļēji stingrs gals 4 cm garumā.
    • Materiāli: TPR
    • Uzmanību: lai gan dzimumlocekļa apvalks ir slēgts, tas neaizstāj prezervatīvu. Dzimumlocekļa apvalks nenodrošina kontracepciju vai aizsardzību pret seksuāli transmisīvajām slimībām.
    • Lūdzu, lietojiet tikai ar lubrikantiem uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Lubrikanti uz silikona bāzes var sabojāt materiālu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Was Gott ihm nicht gab, erhält er von MEO.

    Wenn man(n) bei der Verteilung der Penislänge etwas kurz gekommen ist, gleicht diese Penis Hülle den Mangel mehr als aus. Für die Partnerin/den Partner wird der Zuwachs an Durchmesser und Länge deutlich fühlbar und wirklich genusssteigernd.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Absolute Klasse

    Die Penishülle sitzt wirklich sehr gut!! Sie saugt sich sehr fest so dass beim Sex nichts verrutscht. Material macht einen super Eindruck. Macht auf jedenfall wahnsinnig viel Spaß und ist echt sehr eregend für Beide. Man spürt trotzdem viel beim Sex. Absolute Weltklasse, war echt positiv überrascht.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Geiles Produkt

    Im Vergleich zu anderen Penis HÜllen hat man hier auch mit einem Hohlraum zwischen Penis und der Spitze der Hülle keine Probleme. Andere Penis Hüllen knicken gerne mal ab oder fallen zusammen weil die Luft entweicht aber hier hat man(n) eine stabile Form. Der Hodenring ist deutlich enger als bei anderen Penishüllen aber mit etwas Übung bekommt man sie durch und hat einen entsprechend prallen Sack. Somit sitzt am Ende alles sehr fest und hält auch beim Fi*** gut. Die Größe ist allerdings schon etwas herausfordernd.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Awesome

    Good product. Definitely a good purchase. Just make sure to use some type of lube before putting it on.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Perfect Fit for both of us

    t can be a little intimidating, but once its trimmed some, with a little lub inside and out, worked great. She says it's a little too hard, but she sure did light up when I gave it all to her. The suction created by inserting my penis, ensured it stayed on. It was very impressive looking at it hang. What a boost of confidence! I'd recommend it.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Penis Sleeve - Penis Enhancer Sleeve

    Penis Sleeve - Penis Enhancer Sleeve

    Vīriešiem, kuri vēlas pārsteigt ar savu sniegumu seksa laikā! Inovatīvais MEO ® dzimumlocekļa apvalks ir lieliska alternatīva parastajam dzimumlocekļa gredzenam - ar to jūs, bet galvenokārt jūsu partnere, izbaudīsiet seksu pavisam jaunā dimensijā!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    17 citas preces tajā pašā kategorijā: