No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

ElectraStim

Informatīvais biļetens

ElectraClamp - Bipolārais elektriskais termināls no ElectraStim

Jauns Piedāvājums
  • ElectraClamp - Bipolārais elektriskais termināls no ElectraStim

Kad runa ir par baudas tumšās puses izpēti un elektrostimulācijas pārcelšanu jaunā līmenī ElectraClamp no ElectraStim ir īstais instruments.

Vairāk informācijas

3894/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Kad runa ir par baudas tumšākās puses izpēti un elektrostimulācijas pārcelšanu jaunā līmenī ElectraClamp no ElectraStim ir īstais instruments. Šī bipolārā skava ir īpaši izstrādāta precīzai elektrostimulācijai mazākās ķermeņa daļās un piedāvā maigu satvērienu ĻOTI intensīvai stimulācijai jebkurā vietā zem jostasvietas.

    Neatkarīgi no tā, vai tas ir dzimumloceklis, sēklinieki, starpenes, dzimumloceklis vai klitors - ar šo ElectraClamp perfekti pieguļ un to var lietot jebkurā vietā. Neliela piliena mūsu vadošā ESHOCK gela (iegādājams atsevišķi) uzklāšana uz kontakta punktiem pirms lietošanas pastiprina pieredzi un nodrošina spēcīgu stimulāciju.

    Šis brīnišķīgais piederums ir vispusīgs talants seksuālai elektrostimulācijai:

    Izmantojot ElectraClamp uz dzimumlocekļa, maksts, klitora, starpenes vai dzimumlocekļa atver intensīvas un mērķtiecīgas elektrostimulācijas spektru. Uzliekot to uz dzimumlocekļa vai skrotuma, vīrieši var izjust pulsējošus un kontrakcijas stimulus, kas palielina asinsriti un izraisa paaugstinātu jutīgumu. Šāda mērķtiecīga stimulācija var ievērojami pastiprināt baudas izjūtu un radīt ārkārtīgi spēcīgas sajūtas.

    Sievietēm ElectraClampkas ir piestiprināts pie klitora vai dzimumlocekļa, nodrošina šo ļoti jutīgo zonu tiešu elektrostimulāciju, tādējādi paceļot baudu jaunā līmenī. Elektrostimulācijas radītie maigie līdz intensīvie impulsi var pastiprināt dabisko uzbudinājumu un izraisīt dziļu kulmināciju, kas bieži tiek raksturota kā daudzdimensionāla.

    Piemērojot elektrostimulāciju starpenē - erogēnā zonā, ko abi dzimumi bieži vien nenovērtē pietiekami augstu, var aktivizēt papildu erogēnās zonas un uzlabot seksuālo pieredzi. Koncentrētā enerģija ElectraClamp stimulē asinsriti un jutīgumu, kas bagātina seksuālo pieredzi gan masturbācijas, gan seksa laikā.

    Pateicoties precīzai pielietošanai un iespējai ar elektrostimulācijas ierīci regulēt intensitāti pēc vēlēšanās ElectraClamp nodrošina ļoti intensīvu elektrostimulāciju, kas paplašina ierastās baudas robežas.

    Savienojiet bipolāros kontaktus ar elektrostimulācijas ierīci ElectraStim (iegādājama atsevišķi), lai izbaudītu baudpilno tirpšanu un elektrostimulācijas kontrakcijas ar vēl lielāku precizitāti. ElectraClamp ir izgatavots no gludas ABS plastmasas ar vadošiem silikona spilventiņiem un, neraugoties uz neuzkrītošo dizainu un nelielo svaru, nodrošina pārsteidzoši spēcīgu stimulāciju izvēlētajā ķermeņa daļā.

    Lietošanas laikā būtiska nozīme ir higiēnai un pareizai lubrikanta lietošanai:

    Optimālai kopšanai un drošai lietošanai mēs iesakām izmantot mūsu dezinfekcijas aerosolu INSTACLEAN, kas ir īpaši izstrādāts efektīvai tīrīšanai ElectraClamp pirms un pēc lietošanas. Turklāt mūsu elektrovadošais lubrikants ESHOCK ir būtisks, lai nodrošinātu optimālu vadītspēju, kas elektrostimulācijas pieredzi padara vēl intensīvāku. Šo divu produktu kombinācija padara elektrostimulāciju ne tikai īpaši patīkamu, bet arī drošu un higiēnisku.

    Sīkāka informācija:

    • ElectraClamp - Bipolārā elektro skava no ElectraStim
    • Garums: 60 mm
    • Platums: 40 mm
    • Savienojums: 2 mm
    • Svars: 14 grami
    • Materiāls: ABS plastmasa, bez ftalātiem, vadošs silikons
    • Polu skaits: 2 (bipolāri)
    • Piegādes apjoms: 1x ElectraClamp1x mikrošķiedras maisiņš, 1x lietošanas instrukcija (EN/FR/DE/NL/ES/IT)
    • Drošības piezīme: seksuālā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir plaši izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības aspektus. E-stimulators nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, izmanto elektrokardiostimulatoru vai medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no ElectraStim ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.



    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim ir inovāciju un kvalitātes simbols seksuālās elektrostimulācijas (E-Stim) jomā, un kopš tās pirmsākumiem tā ir iemantojusi savu vārdu, nepārtraukti paplašinot iespējas šajā aizraujošajā pieaugušo izklaides jomā. Pievēršot lielu uzmanību dizainam, tehnoloģijām un lietotāja pieredzei, produkti no ElectraStim produkti piedāvā unikālu baudas un veiktspējas kombināciju, kas ir saistoša gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Produktu klāsts aptver gan sākumlīmeņa komplektus, gan sarežģītas ierīces, kas visas ir rūpīgi izstrādātas, lai nodrošinātu drošu, patīkamu un efektīvu pieredzi. ElectraStim uzņēmums lielu uzsvaru liek uz kvalitāti un inovācijām, kas atspoguļojas tā patentētajā "Flick" tehnoloģijā, kas apliecina tā apņemšanos padarīt elektrostimulāciju personalizētāku un interaktīvāku. Šī apņemšanās sasniegt izcilību un vēlme pārsniegt patērētāju gaidas padara ElectraStim vadošo zīmolu savā segmentā. MEO.de ir ideāls izplatīšanas partneris ElectraStim pateicoties savai pieredzei augstas kvalitātes un specializētu pieaugušajiem paredzētu produktu izplatīšanā. MEO.de ir iemantojis reputāciju ar dziļu izpratni par savu klientu vajadzībām un vēlmēm apvienojumā ar nelokāmu apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību. MEO BDSM veikals ne tikai piedāvā plašu produktu klāstu dažādās kategorijās, bet arī pievērš lielu uzmanību izglītošanai un informācijai, lai klienti varētu pieņemt apzinātu lēmumu par pirkumu. Turklāt MEO.de mērķa grupa lieliski atbilst ElectraStimjo abu uzņēmumu prioritāte ir piedāvāt augstas kvalitātes un inovatīvus produktus, kas uzlabo klientu seksuālo labsajūtu un pieredzi. MEO.de plašais aptvērums gan tiešsaistē, gan ar izveidotā partneru tīkla starpniecību garantē, ka MEO.de ražojumi ElectraStim sasniedz plašu un ieinteresētu mērķgrupu. Apvienojot revolucionārās tehnoloģijas no ElectraStim ar MEO.de kompetenci un apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību veido spēcīgu partnerību, kas vērsta uz izcilas un bagātinošas pieredzes sniegšanu saviem klientiem. Kopā tās ir lieliski piemērotas, lai radītu revolūciju elektrostimulācijas pasaulē, vienlaikus nodrošinot izcilu apkalpošanu un atbalstu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Easy to use. Good grip.

    Easy to use. Good grip.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      ElectraClamp - Bipolārais elektriskais termināls no ElectraStim

      ElectraClamp - Bipolārais elektriskais termināls no ElectraStim

      Kad runa ir par baudas tumšās puses izpēti un elektrostimulācijas pārcelšanu jaunā līmenī ElectraClamp no ElectraStim ir īstais instruments.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      26 citas preces tajā pašā kategorijā: