No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Policijas roku dzelži

Informatīvais biļetens

Clejuso - Smagie policijas roku dzelži - Nr. 13

Īpaši smagi un iespaidīgi policijas roku dzelži Nr. 13 no Clejuso no Zolingenas. Neraugoties uz lielo svaru (aptuveni 1 kg), šie roku dzelži ir samērā ērti, jo tiem ir plašas kontaktvirsmas. Tādējādi roku dzelžu svars ir īpaši labi sadalīts, un tās nešķeļ.

Vairāk informācijas

4154/13

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Īpaši smagi un iespaidīgi policijas roku dzelži Nr. 13 no Clejuso no Zolingenas. Neraugoties uz lielo svaru (aptuveni 1 kg), šie roku dzelži ir samērā ērti, jo tiem ir plašas kontaktvirsmas. Tādējādi roku dzelžu svars ir īpaši labi sadalīts, un tās nešķeļ. Šie policijas roku dzelži ar daudzkārtēju bloķēšanu, piemēroti gan šauriem, gan platiem plaukstas locītavas locītavu locītavām, ir pirmā izvēle BDSM sesijai.

    Papildus iespaidīgajam svaram un lielajam platumam šiem vācu roku dzelžiem ir arī citas priekšrocības.

    Policijas roku dzelži ir aprīkoti ar ātrās bloķēšanas slīdni, kas garantē ātru un drošu fiksāciju ar vienu pirksta pieskārienu. Kad roku dzelži ir stingri piestiprināti ap jūsu partnera plaukstām, izturīga divu saišu ķēde ierobežo viņa kustību brīvību tik ļoti, ka viņš ir jūsu žēlastībā. Tā kā joprojām ir iespējamas nelielas, kontrolētas kustības, jūsu partneris joprojām var veikt visdažādākos "radošos uzdevumus" paverdzināšanas laikā. Īpaši smagais roku dzelžu svars vienmēr atgādinās jūsu Sub par situāciju, kurā viņš atrodas.

    Ar 16 fiksācijas pozīcijām un mainīgo iekšējo diametru no 155 līdz 225 milimetriem roku saites var ļoti precīzi regulēt, un tās ļauj sasiet arī subs ar spēcīgākiem plaukstas locītavām. Atšķirībā no citiem lieliem roku dzelžiem, Clejuso Nr. 13 roku dzelži ļauj savilkt arī vidēja izmēra plaukstas locītavas.

    Sīkāka informācija:

    • Policijas roku dzelži no Vācijas
    • Ražotājs: Clejuso
    • Roku dzelži ar savienojuma ķēdi
    • Materiāls: tērauds, niķelēts
    • Svars: 1 000 gramu
    • Mazākais iekšējais apkārtmērs: 155 mm
    • Lielākais iekšējais apkārtmērs: 225 mm
    • Clejuso, roku dzelžu un kāju dzelžu zīmols, apzīmē vācu uzņēmumu Clemen & Jung, kas specializējas augstas kvalitātes drošības izstrādājumu ražošanā. Uzņēmums atrodas Zolingenā, Ziemeļreinas-Vestfālenes pilsētā, kas vienmēr ir bijusi pazīstama ar augstas kvalitātes galda piederumiem un metāla izstrādājumiem. Clejuso ir pazīstams ar augstas kvalitātes roku dzelžiem un kāju dzelžiem, ko izmanto policija, drošības dienesti un tiesībaizsardzības iestādes visā pasaulē. Clejuso izstrādājumus raksturo izturība, uzticamība un drošība. Turklāt Clejuso ir iecienījuši arī BDSM un bondage cienītāji, jo izstrādājumi atbilst augstām kvalitātes un drošības prasībām šajā jomā.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    exelente

    en mode abandonné, robuste et fiable. utilisé depuis 1 ans et 6 mois d'usage mensuel ,-)

      Novērtēšana 

      Robuste

      Un peu lourd (1kg) mais c'est la condition de la robustesse. Très facile à ouvrir et fermer. Livré avec 2 clés

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Starke Ausführung und große Sicherheit

      Neben dem beeindruckenden Gewicht und der sicheren Stärke hat das Handfessel Modell auch einige weitere Vorzüge zu bieten. Darunter der Schnellverriegelungsschieber, der das Anlegen der Handschelle selbst dann noch erlaubt, wenn es hoch und hektisch hergeht. Mit 16 Schließpositionen und einem variablen Innendurchmesser von 155 bis 225 Millimetern kann die Handfessel sehr genau angepasst werden und erlaubt auch das Fixieren von Personen mit stärkeren Handgelenken. Anders als bei extremen Sondergrößen lassen sich mit dem Handfessel Modell von Clejuso allerdings auch durchschnittliche Größen umfassen. Die kurze Kettenverbindung mit zwei Gliedern sorgt zudem für eine effektive Einschränkung der Bewegungsfreiheit.

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Clejuso - Smagie policijas roku dzelži - Nr. 13

      Clejuso - Smagie policijas roku dzelži - Nr. 13

      Īpaši smagi un iespaidīgi policijas roku dzelži Nr. 13 no Clejuso no Zolingenas. Neraugoties uz lielo svaru (aptuveni 1 kg), šie roku dzelži ir samērā ērti, jo tiem ir plašas kontaktvirsmas. Tādējādi roku dzelžu svars ir īpaši labi sadalīts, un tās nešķeļ.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      5 citas preces tajā pašā kategorijā: