No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Ādas maskas

Informatīvais biļetens

BDSM ādas maska - jūsu ievads verdzībā kā vergam

Izbaudiet smalku kontroli un pastiprinātu maņu uztveri ar mūsu BDSM masku, kas izgatavota no augstas kvalitātes nappa ādas. Šis modelis, kas ir brīnišķīgs papildinājums mūsu BDSM veikalam, ir ļoti ērts valkāšanai un to var lieliski regulēt, pateicoties aizmugurē esošajai aukliņai.

Vairāk informācijas

4476/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Izbaudiet smalku kontroli un pastiprinātu maņu uztveri ar mūsu BDSM masku, kas izgatavota no augstas kvalitātes nappa ādas. Šis modelis, kas ir lielisks papildinājums mūsu BDSM veikalam, nodrošina lielisku valkāšanas komfortu un ir ideāli pielāgojams, pateicoties aizmugurē esošajai aukliņai.

    Elastīga pielāgošana individuālām vajadzībām:

    Kāpēc mūsu klienti novērtē šo ādas masku? Atbilde slēpjas tās unikālajā pielāgojamībā un spējā pastiprināt BDSM pieredzi pēc vēlēšanās. Atsevišķie, noņemamie acu un mutes aizsegi ļauj masku elastīgi pielāgot valkātāja vēlmēm. Atveres nodrošina mazāku izolāciju, nodrošina skaidru skatu un ļauj brīvi elpot (vai pēc vēlēšanās lieliski uzmūkot). Intensīvākiem sajūtu nomākšanas brīžiem vāciņus var ātri un viegli piestiprināt, lai vēl vairāk ierobežotu sajūtas.

    Izstrādes kvalitāte un daudzpusība:

    Mūsu ādas maskas ir sarežģīti izgatavotas un piedāvā dažādas pielāgošanas iespējas, lai nodrošinātu ideālu piegulumu. Pat bez iebūvētas apkakles un knupīša kā citas MEO ādas maskas, šī ādas maska piedāvā lielisku veidu, kā īstenot kontroli, vienlaikus nodrošinot komfortu.

    MEO: vārds, kuram var uzticēties:

    Kā vadošais ražotājs MEO pārstāv augstas kvalitātes BDSM aksesuārus, kas ir atzīti visā pasaulē. Pateicoties konsekventai inovācijai un bezkompromisa kvalitātes nodrošināšanai, MEO ir izveidojis savu vārdu, kas BDSM sabiedrībā nozīmē uzticību un apmierinātību. Ar gadu desmitiem ilgu pieredzi augstākās klases BDSM produktu izstrādē un ražošanā MEO garantē, ka ikviens aksesuārs atbilst visaugstākajiem standartiem. Mūsu produkti tiek izgatavoti no rūpīgi atlasītiem materiāliem un tiek pakļauti stingrai kvalitātes kontrolei, lai nodrošinātu, ka tie ir ne tikai droši, bet arī īpaši izturīgi un efektīvi.

    Paplašiniet savu BDSM kolekciju ar šo funkcionālo un pievilcīgo ādas masku, kas piedāvā drošību, komfortu un daudzpusību. Ieguldiet produktā, kas uzsver jūsu pakļaušanos, vienlaikus garantējot komfortu un pielāgojamību.

    Vairāk informācijas:

    • BDSM maska no ādas
    • Pielikumā ir pievienotas detalizētas ādas kopšanas instrukcijas.
    • Ieteicamie piederumi: dažādi ādas mutes knupīši un apkakles.
    • MEO ir Vācijā reģistrēta uzņēmuma MEO preču zīme.
    • Mūsu ādas maskas piedāvā ekskluzīvu stila un funkcionalitātes kombināciju BDSM aksesuāru cienītājiem. Katra ādas maska mūsu klāstā ir rūpīgi izgatavota no augstas kvalitātes ādas, kas ne tikai garantē izturību, bet arī nodrošina augstu komforta līmeni. Mūsu ādas maskas ir dažāda dizaina, sākot no vienkārša stila līdz pat maskām ar sarežģītām aizdares sistēmām un integrētām funkcijām, piemēram, mutes aizbāžņiem, tāpēc mūsu ādas maskas ļauj izbaudīt BDSM pēc individuāla pasūtījuma. Katras ādas maskas pielāgojamība garantē ideālu piegulumu, savukārt izturīgā āda spēj izturēt BDSM sesijas intensitāti. Gan iesācējiem, gan pieredzējušiem BDSM cienītājiem - mūsu ādas maskas ir ideāla izvēle ikvienam, kas vēlas paplašināt savu maņu pieredzi. Atklājiet mūsu ādas masku daudzveidību un kvalitāti, kas īpaši izstrādātas, lai droši un izteiksmīgi piepildītu jūsu visdziļākās fantāzijas.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sinnesraubende schöne Maske

    Ein tolles angenehm zu tragendes Leder.
    Nach der Schnürung saß sie auch passend.
    Nach dem mir der Blick genommen wurde und der Mund verschlossen wurde, war ich direkt entführt und konnte mich nach wenigen aufgeregten Pulsschlägen fallen lassen und hat mir geholfen auf das intensive Gefühl und das spüren der Session konzentrieren.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ganz okay

    Für den Preis ist die Maske ganz okay , nur die Nase ist für Asiaten gemacht viel zu klein für europäische Nasen , und die Öffnung für Mund ist auch gut um Luft zu bekommen aber zum Blasen oder Knebel ist die Öffnung zu klein , ich musste mit der Schere die Öffnung größer machen .

      Novērtēšana 

      Sitzt bei Bedarf sehr eng

      Die Maske lässt sich bei Bedarf sehr eng schnüre und hat eine sehr gute Passform. Sie war sogar früher da als ich erwartet hatte. Und sie entsprach 100% der Beschreibung. Also alles perfekt, vielen Dank!

      • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Happy customer

      Hi there, not much to say really. I'm happy with the product. It's as described/illustrated on the webpage.

      As regards quality of materials and construction, it seems fine. Also, it's comfortable to wear. I'm sure it will serve its purpose very well.

      The product arrived in good time, so I was very pleased all round.

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      BDSM ādas maska - jūsu ievads verdzībā kā vergam

      BDSM ādas maska - jūsu ievads verdzībā kā vergam

      Izbaudiet smalku kontroli un pastiprinātu maņu uztveri ar mūsu BDSM masku, kas izgatavota no augstas kvalitātes nappa ādas. Šis modelis, kas ir brīnišķīgs papildinājums mūsu BDSM veikalam, ir ļoti ērts valkāšanai un to var lieliski regulēt, pateicoties aizmugurē esošajai aukliņai.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      8 citas preces tajā pašā kategorijā: