No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dubultie dildo

Informatīvais biļetens

Dubultie dildo 

Dubultais dildo ārkārtīgi piepilda visas atveres. Sekss ar dubulto dildo ir divreiz jautrāks, tas sniedz jaunu impulsu un dažādo jūsu seksuālo dzīvi.

12
par lapu
Rādīt 13 - 21 no 21 vienībām
Rādīt 13 - 21 no 21 vienībām

Kas ir dubultais dildo?

 

Kāda ir atšķirība starp dubulto dildo un parasto dildo? Patiesībā jau nosaukums jums to pasaka! Dubultais dildo ir seksa rotaļlieta ar diviem galiem un elastīgu vai izliektu korpusu. Ar dubulto dildo jūs varat izklaidēties vienatnē vai kopā ar partneri. Šādā veidā daudzi mūsu klienti savā mīlas dzīvē ar partneri ienes jaunu enerģiju un lielāku dažādību.

 

Iegādāties lielu dildo vai dubulto dildo?


Ar XXL dildo vai milzu dildo jūs un jūsu partneris piedzīvosiet pilnībā piepildītu anālo vai vaginālo ekstāzi. Līdzīgu pieredzi var gūt arī aranālo dildo vaisilikona dildo, savukārt ar dubultiem dildo var patiešām sasniegt robežas. Kvazi tīrs sekss! Tikai liels XXL dildo vai piepūšamais dildo sola tādu pašu baudu. Tomēr ideāla anālā dildo izvēle vienmēr ir atkarīga no jūsu personīgās gaumes.

 

Dubultais dildo sievietei vai dubultais dildo vīrietim

 

Dubultos dildo jeb partneru dildo parasti var ievadīt vagināli un anāli vienlaikus vai izmantot abu partneru vienlaicīgai iekļūšanai. Gan anālais + anālais, gan vaginālais + vaginālais vai anālais + vaginālais. Apmācīti lietotāji saliek dubulto dildo kopā, lai abus galus varētu ievietot vienā ķermeņa atverē.

 

Dubultā dildo abi gali var ievērojami atšķirties, lai ar vienu rotaļlietu varētu apmierināt dažādas vēlmes. Ideālā gadījumā abi partneri saņems savu naudu, ja dubultajam dildo vienā pusē būs biezs gals, bet otrā - mazāks diametrs.

 

Vīriešiem, kuriem patīk eksperimentēt, noteikti vajadzētu izmēģināt patīkamo treniņu ar pāris anālajām bumbiņām vai mīlas bumbiņām.

 

Kā lietot dubulto dildo?

 

Seksam ar dubulto dildo ir ļoti svarīgi izvēlēties piemērotu lubrikantu. Anālā dildo vai partnera dildo ievietošanai mēs iesakām mūsu ūdenī šķīstošos lubrikantus, piemēram, Aquameo vai Anal Push anālajam seksam. Protams, varat izmantot arī stikla dildo ar lubrikantu uz silikona bāzes. Mūsu tiešsaistes dildo veikalā jūs, protams, atradīsiet arī anālo dekongestantu aerosolu, tā saukto EXTREMEO. Šis aerosols arī ļauj bez sāpēm ievietot XXL dildo vai lielu dildo vīriešiem.

 

Tā garuma un apkārtmēra dēļ liela dildo ievietošana sākumā var būt nedaudz grūtāka. Rīkojieties lēni un maigi un ieņemiet ērtu pozīciju, kas ļauj izstiept ķermeni un atvērt anālo atveri. Tagad mēģiniet apgulties uz muguras ar spilvenu (vai MEO mīlas spilvenu) zem dibena un paceltām un izstieptām kājām.

 

Pareizai pozai un pret noguruma pazīmēm, kamēr jūs anāli tiekat pieņemta ar dubulto dildo vai baudāt baudu solo seksa laikā: MEO Fuck & Play sling nodrošina efektīvu un ērtu atbalstu, pateicoties visaugstākajai kvalitātei. Labi polsterēti jostu spilventiņi, kas izgatavoti no mīkstas Latigo ādas, apņem kaklu un ceļgalu aizmugurējo daļu, lai nodrošinātu īpaši dziļu iekļūšanu. Pateicoties vairākām sprādzēm, siksnas var individuāli regulēt. Divas tērauda D veida gredzeni sānos ļauj piestiprināt pat roku dzelžus. Tādējādi jūs varat izbaudīt savu dubulto dildo ārkārtīgi ērti.

 

Noteikti ieteicams sākt ar mazāku dubulto dildo, piemēram, stikla dubulto dildo, un pēc tam strādāt pie lielāka kalibra. Pēc tam, kad esat ielicis dubultā dildo daļu ar visbiezāko diametru, jūsu ķermenim vajadzētu būt atslābinātam, lai jūs varētu mierīgi izbaudīt dildo radītās sajūtas. Daudziem mūsu klientiem patīk griezt dildo savā ķermenī, lai sasniegtu visas iekšējās erogēnās zonas (P vai G punktu), savukārt citi dod priekšroku vilces kustībām ar dubulto dildo.

 

Vai dubultais dildo ir viena no tipiskajām geju seksa rotaļlietām?

 

Dubultais dildo sēžamvietā arī vīriešus dara diezgan laimīgus! Geju kopienā dubultie dildo ir ļoti populāri kā geju seksa rotaļlietas. Īpaši mūsu lielie dubultie dildo tiek pasūtīti tiešsaistes erotisko preču piegādes vietnē MEO. Mūsu tā sauktā anālā čūska, ko mēs piedāvājam daudzos izmēros, vai mūsu dildo kategorijā "ārkārtīgi liels dildo ar diviem galiem" no Crackstuffers, DEEP'R un HAM'R Dildos ir novērtēti.

 

 

Pasūti dubultdimdu tiešsaistē - visās krāsās, formās un materiālos

 

Tāpat kā parastie dildo un anālie dildo, arī dubultie dildo ir pieejami skaistākā dizainā, visgarākajos garumos un neparastākās formās, kā arī no dažādiem materiāliem. Neatkarīgi no tā, vai tie ir izgatavoti no alumīnija, nerūsējošā tērauda, ABS, vinila vai silikona - lielākā daļa MEO dubultdildu ir absolūti draudzīgi ādai un hipoalerģiski. Tikpat daudzveidīgs ir arī dizains un izmēri. Mēs piedāvājam visu krāsu un formu dubultos dildo vai siksniņas.

 

Tīra erotika: dubultdildi no MEO

 

Gan gultā, gan dušā, gan atvaļinājumā - dubultos dildo var izmantot visur, kur vien jums tīk. Pateicoties tā elastīgumam vai izliektajai formai, jūsu erogēnās zonas (piemēram, G punktu vai prostatu) tiks lutinātas ar precīzu precizitāti. Un, tā kā dubultie dildo ļauj abiem "dalībniekiem" vienlaicīgi veikt anālo penetrāciju, solo seksa laikā nevienam nav jāuzrauga otrs.

Ikvienam vajadzētu izmēģināt dubulto dildo seksam vai solo seksam

Ja vienmēr esat vēlējies izbaudīt dubultu iekļūšanu vai sviestmaižu seksu, dubultais dildo jums noteikti patiks! Mēs īpaši iesakām mūsu dubulto dildo ar vibrāciju- Lelo PicoBong Transformer dubulto vibratoru. Divi jaudīgi motori vienlaicīgi palutina abus partnerus (vai atveres).