No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dubultie dildo

Informatīvais biļetens

Anal Tsunami - Dubultais vibrators ar rotācijas motoru

Jauns Piedāvājums
  • Anal Tsunami - Dubultais vibrators ar rotācijas motoru

Portāls Anal Tsunami ir inovatīva seksa rotaļlieta, dubults vibrators ar jaudīgu rotācijas motoru, kas sniedz pilnīgi jaunu anālās/vaginālās stimulācijas dimensiju. Ļaujiet Anal Tsunami seksuālā ceļojumā, kādu vēl nekad neesat piedzīvojis! The Anal Tsunami ir uzlādējams, ar tālvadības pulti vadāms, elastīgs un aprīkots ar līdz šim nebijušām funkcijām.

Vairāk informācijas

3629/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

Vairāk informācijas

Portāls Anal Tsunami ir inovatīva seksa rotaļlieta, dubults vibrators ar jaudīgu rotācijas motoru, kas sniedz pilnīgi jaunu anālās/vaginālās stimulācijas dimensiju. Ļaujiet Anal Tsunami seksuālā ceļojumā, kādu vēl nekad neesat piedzīvojis! The Anal Tsunami ir uzlādējams, ar tālvadības pulti vadāms, elastīgs un aprīkots ar vēl nebijušām funkcijām.

Ideāli piemērots pāriem, kuriem patīk eksperimentēt:

Šī seksa rotaļlieta ir īpaši piemērota kopīgai lietošanai ar partneri. Pateicoties tās dubultajiem galiem, tā paver dažādas iespējas pāriem eksperimentēt kopā. Anāli-anāli, vagināli-vagināli vai vagināli-anāli - dubulto vibratoru var izmantot dažādās kombinācijās, lai vienlaikus apmierinātu abus partnerus. Šī elastība padara to par ideālu seksa rotaļlietu pāriem, kas vēlas paplašināt savu seksuālo pieredzi kopā un izpētīt jaunus baudas līmeņus. Iespēja izbaudīt ārkārtēju jaudu Anal Tsunami iespēja vienlaikus izbaudīt Anal Tsunami ekstrēmo spēku var ievērojami palielināt partnerattiecību intimitāti un kopīgu baudu, kā arī piedāvāt pilnīgi jaunu erotiskās pieredzes spektru.

The ir tīri augsto tehnoloģiju!

Anal Tsunami ir seksa rotaļlietu tehnoloģiju līderis un piedāvā jaudīgu rotācijas, svārstību un vibrācijas funkciju kombināciju. Šīs seksa rotaļlietas īpašā iezīme ir jaudīgais rotācijas motors, kas kustas ne tikai uz priekšu un atpakaļ, bet arī apļveida kustībā. Tas nodrošina visaptverošu un intensīvu stimulāciju, kas sasniedz visas tās vietas jūsu iekšienē, kuras parasts vibrators nekad nevar sasniegt. Vislabāk noskatīties mūsu video un pārliecināties pašam!

Ar dažādiem rotācijas un svārstību jeb vibrācijas līmeņiem Anal Tsunami aizved jūs līdz jauniem apmierinājuma augstumiem. Unikālie gali Anal Tsunami ir veidoti tā, lai stimulētu vai nu prostatu vīriešiem, vai G punktu sievietēm, kas var izraisīt ekstrēmu orgasmu.

Tālvadības pults Anal Tsunami piedāvā daudzas aizraujošas priekšrocības, kas padara šo pieredzi vēl aizraujošāku un ērtāku:

  • Vadība ar vienu pogas pieskārienu: tālvadības pults ļauj precīzi kontrolēt stimulāciju un tās intensitāti. Jūs varat pārslēgties starp dažādiem režīmiem un ātrumiem, nepieskarasot pašai seksa rotaļlietai.
  • Ideāli piemērots pāriem: ar tālvadības pulti jūsu partneris var pārņemt kontroli un palutināt jūs pēc sirds patikas. Tas var pastiprināt priekšspēli un erotisko pieredzi, kā arī nodrošināt aizraujošus pārsteiguma mirkļus.
  • Ērtība: tālvadības pults ir īpaši praktiska pozīcijās, kurās seksa rotaļlietu ir grūti aizsniegt. Tas ļauj pilnībā koncentrēties uz savu baudu, neuztraucoties par vibratora iestatījumiem.


Izgatavots no augstas kvalitātes silikona, kas nesatur ftalātus Anal Tsunami piemērots ķermenim, un tam ir zīdaini gluda virsma ērtai anālai vai vaginālai ievietošanai. Lai nesabojātu augstas kvalitātes materiālu Anal Tsunami jālieto tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo vai Alphamale Aqua.

Šī seksa rotaļlieta ir arī ūdensizturīga ar IPX5, kas nozīmē, ka tā spēj izturēt zemu ūdens spiedienu un šķidrumus. Anal Tsunami ir arī uzlādējams, izmantojot USB pieslēgvietu, tāpēc baterijas nav nepieciešamas.

Kopējais garums ir aptuveni 30 cm, no kuriem katrā pusē var ievietot aptuveni 13 cm, un maksimālais diametrs ir aptuveni 40 mm Anal Tsunami nodrošina intensīvu un absolūti apmierinošu pieredzi, kas iepriecinās gan iesācējus, gan pieredzējušus lietotājus.

Anal Tsunami tīrīšana:

Anal Tsunami tīrīšana ir vienkārša un vienkārša Anal Tsunami ir vienkārša un nesarežģīta. Tā kā tas ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona un ABS plastmasas, to var tīrīt ar maigām ziepēm un siltu ūdeni vai ar mūsu aerosolu VERYCLEAN.

Papildu informācija:

  • Prostatas un G punkta stimulācija intensīvākiem orgasmiem.
  • Unikāla apļveida kustība spēcīgākai un visaptverošākai stimulācijai.
  • Izmēri: kopējais garums 30,4 cm, ievietojamais garums 12,6 cm x 2, diametrs (ievietojamais) 4 cm, apkārtmērs 12 cm.
  • Materiāls: augstākās kvalitātes silikons (bez ftalātiem, zīdaini mīksts, ķermenim draudzīgs materiāls), ABS
  • Izturība pret šļakatām IPX5
  • Uzlādējams, izmantojot komplektā pievienoto USB kabeli
  • Uzlādes laiks 150 minūtes
  • Darbības laiks 30 minūtes
  • Lietojiet tikai ar lubrikantiem uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo vai Alphamale Aqua.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

Anal Tsunami - Dubultais vibrators ar rotācijas motoru

Anal Tsunami - Dubultais vibrators ar rotācijas motoru

Portāls Anal Tsunami ir inovatīva seksa rotaļlieta, dubults vibrators ar jaudīgu rotācijas motoru, kas sniedz pilnīgi jaunu anālās/vaginālās stimulācijas dimensiju. Ļaujiet Anal Tsunami seksuālā ceļojumā, kādu vēl nekad neesat piedzīvojis! The Anal Tsunami ir uzlādējams, ar tālvadības pulti vadāms, elastīgs un aprīkots ar līdz šim nebijušām funkcijām.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

19 citas preces tajā pašā kategorijā: