No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Masturbatori vīriešiem

Informatīvais biļetens

Masturbatori vīriešiem 

Mēs zinām, ko vīrieši patiešām vēlas! Atklājiet augsto tehnoloģiju masturbatorus un daudz ko citu. Pasūtiet diskrēti pie MEO un gūstiet labumu no mūsu orgasma garantijas!

12
par lapu
Rādīt 13 - 24 no 106 vienībām
Rādīt 13 - 24 no 106 vienībām

Tiem, kam nav partnera vai kas vienkārši dod priekšroku masturbācijai, varam piedāvāt dažādus masturbatorus. Lai gan galvenokārt dildo un vibratori ir pieejami sievietēm, vīriešiem ir pieejami dažādi masturbatori un pat slaukšanas aparāti. Masturbatori ir paredzēti dzimumlocekļa stimulēšanai un seksuālās baudas palielināšanai līdz pat kulminācijai. Masturbatoru dizains var būt ļoti dažāds, sākot no detalizētas ķermeņa atveres replikas, kā kabatas pussy un beidzot ar abstraktiem objektiem, kas stimulē dzimumlocekli ar tehniskām funkcijām. Ļoti interesanti ir arī jaunākās paaudzes masturbatori ar aplikācijas vadību.

Ļaujieties iedvesmai no mūsu jaunākajiem produktiem un atklājiet vislabāko seksa rotaļlietu vīriešiem. Ne vibrācija, bet spiediena viļņi jūs novedīs līdz tādiem orgasmiem, par kādiem līdz šim neesat zinājis. Vai arī, pateicoties mūsu masturbēšanas lietotnei, dalieties masturbēšanas priekā ar savu partneri vai draugiem.

Populārākie masturbatoru zīmoli un piederumi

MEO klāstā ir daudzveidīgs masturbatoru klāsts. Vīriešu vidū ļoti populārs ir Tenga zīmols. Japāņu masturbatoru ražotājs galvenokārt koncentrējas uz vienreizlietojamiem masturbatoriem, kuros ir iestrādāts augstas kvalitātes lubrikants un kuri ir ideāls baudījums ikvienam vīrietim ceļojumā. CRUIZR zīmols apzīmē augstas kvalitātes masturbatorus pieejamā cenu segmentā. Autoblow masturbatori sniedz reālistiskas sajūtas un intensīvu apmierinājumu, pateicoties iebūvētajam motoram, kas atveido kustību uz augšu un uz leju. Tikmēr ārkārtīgi labi pazīstamais zīmols Fleshlight ir slavens ar masturbatoriem, kas atgādina lāpu formu un dažkārt ir veidoti pēc pornozvaigžņu anālo atveru parauga. Daudziem vīriešiem Fleshlight ir vienkārši ideāla seksa rotaļlieta. Neparasts ir arī mūsu slaukšanas aparāts vīriešiem, kas ir iepatikies mūsu klientiem visā pasaulē. Šī īpašā seksa mašīna sūc, sūc un sūc, līdz nav iespējams apstāties. Tūkstošiem apmierinātu klientu mūsu mašīnu dēvē arī par "slaukšanas mašīnu dzimumloceklim" - jo tā ikvienu - gribot vai negribot - noved līdz orgasmam un izsūc no jums pat pēdējo spermas pilienu. Masturbatora lietošanai jums gandrīz nav nepieciešami citi piederumi. Tomēr svarīgs ir lubrikants uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo vai Stroke by MEO, un aerosols VERYCLEAN regulārai tīrīšanai.

Masturbatori vīriešiem:

Vīriešu masturbācija ir sava dzimumlocekļa seksuāla stimulēšana, lai gūtu seksuālu uzbudinājumu vai citu seksuālu baudu. Tā ir ierasta un normāla vīriešu seksualitātes sastāvdaļa. Masturbējot vīrietis var stimulēt savu dzimumlocekli ar rokām vai ar kādu priekšmetu, piemēram, seksa rotaļlietu.

Masturbators vīriešiem ir seksa rotaļlieta, kas īpaši paredzēta vīriešu masturbācijai. Tā ir ierīce, kas imitē dzimumakta sajūtas un ko var izmantot, lai palielinātu seksuālo baudu. Pastāv vairāki vīriešu masturbatoru veidi, tostarp:

1. Strokeri: Tie ir rokas ierīces, kas aptver dzimumlocekli un ir cieši pieguļošas. Tie var būt izgatavoti no dažādiem materiāliem, piemēram, silikona, gumijas vai citiem mīkstiem materiāliem, un bieži vien to iekšpusē ir tekstūra, lai imitētu vaginālā vai anālā seksa sajūtu.

2. Uzmavas: Līdzīgi kā gludinātāji, uzmavas ir caurules, kurās ievieto dzimumlocekli. Dažām uzmavām ir sarežģītāks dizains ar dažādām tekstūrām, uzgaļiem un rievām papildu stimulācijai.

3. Kabatas maciņi: tie ir mazi, parocīgi masturbatori vagīnas vai anālās atveres formā. Tie bieži vien ir izgatavoti no mīksta, reālistiska materiāla, un to iekšpusē ir tekstūra papildu stimulācijai.

4. Prostatas masāžieri: tās ir seksa rotaļlietas, kas īpaši paredzētas prostatas stimulācijai. Tos parasti ievieto anālajā atverē, un tiem ir izliekta forma, kas vērsta uz prostatu, lai sniegtu maksimālu baudu.

5. Masturbācijas krūzes: tās ir līdzīgas glāstītājiem, bet parasti ir paredzētas lietošanai ar lubrikantu, un tām var būt sūkšanas funkcija, lai radītu vakuumam līdzīgu sajūtu.

Ir svarīgi zināt, ka, lai gan šīs ierīces var būt patīkams papildinājums seksuālajai pieredzei, tās jālieto droši un higiēniski. Tas nozīmē, ka jāizmanto lubrikants uz ūdens bāzes un pēc katras lietošanas reizes rotaļlieta jānotīra ar ziepēm un ūdeni vai seksa rotaļlietu tīrīšanas līdzekli.