No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Watersports Kink

Informatīvais biļetens

Watersports Kink 

watersportzelta duša un zelta duša noteikti ir vienas no intīmākajām lietām, ko var iedomāties seksa laikā. Mēs piedāvājam pareizos aksesuārus... ātri ✓ Diskrēti ✓ Lēti.

12
par lapu
Rādīt 25 - 36 no 44 vienībām
Rādīt 25 - 36 no 44 vienībām

watersport, kas pazīstams arī kā "ūdens sporta izvirtība", urolagnija vai urofīlija, ir BDSM paveids, kurā partneri seksuāli uzbudina urinēšana uz sevis vai citas personas. Tas var ietvert arī tādas aktivitātes kā "zelta duša" (urinēšana uz citas personas) vai "ūdenssports" (urinēšana uz sevis vai citas personas seksuālu aktivitāšu laikā).

Mūsu tiešsaistes veikalā var atrast dažādus produktus, kurus var izmantot Watersports laikā, piem:

  • Penisa aizbāžņi, piemēram, ar piltuvi vai caurulīti: tie ir īpaši dzimumlocekļa aizbāžņi, kurus ievieto urīnizvadkanālā, lai seksuālās aktivitātes laikā varētu vieglāk un kontrolētāk urinēt.
  • Urīnēšanas palīglīdzekļi: Tās ir ierīces, ko nēsā ap vidukli un kurām ir caurulīte, ko var ievietot urīnizvadkanālā, lai atvieglotu un kontrolētu urinēšanu seksuālās aktivitātes laikā.
  • Urīna pudeles vai trauki: tie ir trauki, kuros tiek glabāts urīns, lai tos varētu izmantot seksuālo aktivitāšu laikā.
  • Tā sauktais fetiša spilventiņš: tas ir melns spilventiņš, kas ļoti labi uzsūc mitrumu un ir ļoti populārs fetiša vidē, jo tas garantē neierobežotu izklaidi seksa laikā, jo droši uzsūc visus radušos šķidrumus.
  • Aksesuāri: Piemēram, striķbikses, roku aproces, ādas apkakles u. c. ar dzeltenas krāsas detaļām, kas signalizē, ka jūs nodarbojaties ar seksu Watersports stāvēšanu.

Ūdens sporta veidu aktualitātes:

  • watersport sniedz varas un kontroles sajūtu BDSM dinamikā.
  • To var izmantot, lai izpētītu jaunas seksuālo aktivitāšu robežas
  • Tas var būt veids, kā panākt paaugstinātu neaizsargātības un pakļaušanās sajūtu


Ir svarīgi atcerēties, ka BDSM praksēm ir nepieciešama abpusēja piekrišana un komunikācija un ka drošība un higiēna ir vissvarīgākā. Pirms iesaistīties ūdenssporta praksēs, noteikti par to pārrunājiet ar partneri, nosakiet robežas un vienojieties par drošu vārdu. Svarīgi ir arī apzināties riskus, kas saistīti ar Watersportspiemēram, infekcijas, un lai vienmēr būtu veids, kā nepieciešamības gadījumā pārtraukt aktivitāti. Tāpat ir svarīgi veikt nepieciešamos piesardzības pasākumus un izmantot piemērotu dezinfekcijas līdzekli, piemēram, mūsu aerosolu INSTACLEAN, lai mazinātu risku.