No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Mystim Sleak Freak - E-Stim vibrators

Ja meklējat īpašu erotisku piedzīvojumu, tad e-stimulatora vibrators "Sleak Freak" no Mystim ir tieši jums! Šī inovatīvā un praktiskā elektroseksuālā rotaļlieta apvieno visu, ko vienmēr esat vēlējies!

Vairāk informācijas

3344/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ja meklējat īpašu erotisku piedzīvojumu, tad e-stimulatora vibrators "Sleak Freak" no Mystim ir tieši jums! Šī inovatīvā un praktiskā elektroseksuālā rotaļlieta apvieno visu, ko vienmēr esat vēlējies! Jaudīgs, bet ļoti kluss motors, 8 dažādi vibrācijas režīmi, 5 elektrizējošas E-Stim programmas un īpaša programma iegurņa dibena stiprināšanai. Un, ja Sleak Freak ir nepieciešams pārtraukums, ar komplektā iekļauto magnētisko uzlādes kabeli tas ir ātri atkal gatavs lietošanai.

     

    Izceltākās funkcijas:

     

    • Anālajai stimulācijai, prostatas stimulācijai un G punkta stimulācijai
    • Uzlādējams vibrators ar elektrostimulāciju.
    • Elektrostimulācija un vibrācija: viss vienā seksa rotaļlieta - nav nepieciešama papildu e-stimulācijas ierīce.
    • Parocīgi mazs: var integrēt jebkurā solo, priekšspēlē vai mīlēšanās laikā.
    • 8 vibrācijas režīmi: nodrošina pietiekamu daudzveidību.
    • Elektrostimulācija 5 režīmos: dziļai, patīkamai pulsējošai tirpināšanai.
    • Efektīvs iegurņa dibena treniņš: stiprina un tonizē intīmos muskuļus.
    • Vienkārša lietošana: visu var ērti vadīt tieši uz E-Stim vibratora, pieskaroties vienai pogai.
    • Zīdaini mīksts silikons: vieglai ievietošanai un maksimālam komfortam.
    • Ūdensizturīgs: beidzot nodarbojieties ar seksu ar E-Stim seksa rotaļlietu vannā/baseinā vai dušā.

     

    Vai tā būtu anālā stimulācija, prostatas masāža vai G punkta stimulācija - Sleak Freak ir universāls risinājums. Tas ir ideāli piemērots visa veida erotiskajām rotaļām - vaginālajām vai anālajām, vienatnē vai pārī. Un ar nelielu ūdens bāzes lubrikanta daudzumu bauda atkal ievērojami palielinās un vienlaikus nodrošina optimālu vibrācijas un stimulācijas strāvas pārraidi.

     

    Sleak Freak priekšrocības izpaužas arī tā vienkāršajā darbībā. Vienkārši nospiediet pogu, lai izvēlētos vibrācijas režīmu un elektrisko impulsu intensitāti. Izbaudiet abas funkcijas kopā vai atsevišķi - tieši tā, kā jums patīk. E-Stim vibrators vienmēr ir patīkami kluss, lai jūsu intīmā bauda paliktu pilnīgi diskrēta. Taču esiet uzmanīgi: jūsu baudas saucienus tomēr var dzirdēt!

     

    Pat dušā vai vannā Sleak Freak jūs nepievils, jo tas ir ūdensizturīgs. Vienkārši atpūtieties un sajūtiet silto ūdeni uz ādas, kamēr jūs lutina maigas līdz intensīvas vibrācijas un elektriskie impulsi - tā ir īsta bauda!

     

    Pat jūsu jaunās mīļākās rotaļlietas kopšana ir ļoti vienkārša. Sleak Freak var viegli notīrīt ar ūdeni un maigām ziepēm vai arī varat izmantot mūsu aerosolu VERYCLEAN. Tomēr ņemiet vērā, ka izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes vai speciālu lubrikantu elektrostimulācijai, lai nesabojātu zīdaino Sleak Freak virsmu.

     

    Tātad, ko jūs vēl gaidāt? Metieties piedzīvojumā un atklājiet daudzās baudas, ko piedāvā Sleak Freak e-stimulatora vibrators no Mystim. Jūsu daudzkārtējie orgasmi būs jums pateicīgi!

     

    Tīrīšana un kopšana:

     

    E-Stim seksa rotaļlieta ir izgatavota no medicīniskā platīna silikona. Tas padara to ļoti higiēnisku un viegli tīrāmu ar mitru drāniņu un maigām ziepēm. Regulāri lietojiet arī ādai draudzīgu dezinfekcijas līdzekli, piemēram, VERYCLEAN (lūdzu, ievērojiet lietošanas instrukciju). Pirms vibratora atkārtotas lietošanas vai uzlādes ļaujiet tam pilnībā nožūt. Lūdzu, pārliecinieties, ka izmantojat vibratoru tikai ar lubrikantiem uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu ESHOCK gelu, kas ir īpaši izstrādāts elektrostimulācijai.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Mystim Vairāk informācijas par vibratoru "Sleak Freak" ar elektrostimulāciju
    • Vibrācija un elektrostimulācija tikai vienā ierīcē
    • Ļoti kluss, neskatoties uz diviem jaudīgiem motoriem
    • 8 vibrācijas programmas
    • 5 elektrostimulēšanas programmas 10 intensitātes pakāpēs
    • 1 asinsriti stimulējoša programma
    • Litija jonu akumulators
    • Izmēri: Kopējais garums 14,5 cm, ievietojamais garums 9,5 cm, maksimālais diametrs 3,6 cm.
    • Ūdensizturīgs: seksam dušā vai vannā.
    • Piegādes komplektācija: 1 x uzlādējams vibrators Sleak Freak ar E-Stim no Mystim. Komplektā ietilpst magnētiskais USB uzlādes kabelis.
    • Materiāls: 100 % medicīniskais platīna silikons
    • 12 mēnešu garantija
    • Lietošanas instrukcija vācu, angļu, franču, angļu, itāļu, spāņu, holandiešu, krievu un spāņu valodā.
    • E-stim jeb elektrostimulācija pēdējos gados kļūst arvien populārāka. Nav brīnums: dzimumorgānu zonā ir daudz nervu - daudz vairāk nekā citās vietās. Ar pareizi noregulētu stimulācijas strāvas ierīci un piemērotu piederumu jūs varat stimulēt katru no šiem nerviem līdz ekstāzei. Šī stimulācija ir nekaitīga, ja to veic ar augstas kvalitātes MEO izstrādājumiem un ne bezjēdzīgi.
    • Programmas: Mystim E-Stim vibratoram ir 8 vibrācijas programmas, 5 E-Stim programmas un īpaša programma iegurņa dibena trenēšanai. Jūs varat kontrolēt, vai vēlaties sevi stimulēt ar nepārtrauktu vibrāciju vai drīzāk ar intensīviem intervāliem. Tālāk ir sniegts īss programmu pārskats. Taču, kā jau tas dzīvē bieži notiek, arī šeit ir spēkā tas pats: Pudiņa pierādījums ir ēšanas procesā! Iegurņa dibena muskuļiem ir daudz svarīgu uzdevumu: Tie notur orgānus tur, kur tiem ir vieta, stabilizē vēderu un muguru, novērš diskomfortu, piemēram, urīnpūšļa vājumu vai dzemdes prolapsus, un veicina labāku stāju. Turklāt ir arī citi labi trenēta iegurņa dibena sniegtie ieguvumi: labāka asins cirkulācija audos un, protams, spēja "savilkt" anālo atveri vai maksts, sasprindzinot labi trenēts iegurņa dibens padara jūs jutīgāku pret intīmiem pieskārieniem un, kā pierādīts, palielina spēju piedzīvot orgasmu.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Game-Changer for My BDSM Playtime

    Alright, BDSM peeps and pleasure-seekers, if you haven’t tried the "Sleak Freak" E-Stim Vibrator by Mystim, you're seriously missing out. This was my first E-Stim experience, and man, what a ride it has been!

    First off, this sleek little gadget is small and compact, fitting effortlessly into all kinds of play. Solo sessions, foreplay, full-on action - you name it, Sleak Freak enhances it. And don't let its size fool you. This thing is powerful!

    With 8 vibration modes and 5 E-Stim settings, the possibilities are almost overwhelming. Each one provides a unique blend of pulse-pounding pleasure and delicious, tingling shock. As a newbie to E-Stim, I was amazed by how the pulsations added a new level of intensity to my playtime.

    And guess what? This beast even doubles as a pelvic floor trainer! Not something I thought I’d be into, but it’s actually a great bonus. Besides, who wouldn't want a more powerful orgasm?

    The silky smooth silicone is a joy to handle, making insertion a breeze. It’s also waterproof, so I finally got to enjoy E-Stim in the shower (dream come true, am I right?). And when Sleak Freak needs a recharge, the included magnetic charging cable makes it quick and easy.

    Sleak Freak is not just an anal stimulator, a prostate massager, or a G-spot stimulator, it's all three rolled into one! This versatile toy has seriously upped my BDSM game. So, to all my fellow explorers out there - take it from a first-timer turned devotee: the Sleak Freak is a game-changer. Dive in and let the electrifying journey begin!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Mystim Sleak Freak - E-Stim vibrators

      Mystim Sleak Freak - E-Stim vibrators

      Ja meklējat īpašu erotisku piedzīvojumu, tad e-stimulatora vibrators "Sleak Freak" no Mystim ir tieši jums! Šī inovatīvā un praktiskā elektroseksuālā rotaļlieta apvieno visu, ko vienmēr esat vēlējies!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: