No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal krelles

Informatīvais biļetens

Piepūšamās anālās pērlītes XXL - anālās atveres paplašināšanai

XXL piepūšamās anālās bumbiņas piedāvā unikālu un pielāgojamu baudu, jo tās piepūšas līdz iespaidīgiem izmēriem. Iespēja variēt no vieglas līdz ekstrēmai anālās atveres padara tās par ideālu anālā seksa rotaļlietu gan iesācējiem, gan profesionāļiem.

Vairāk informācijas

3447/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    XXL piepūšamās anālās bumbiņas piedāvā unikālu un pielāgojamu baudu, jo tās piepūšas līdz iespaidīgiem izmēriem. Iespēja variēt no vieglas līdz ekstrēmai anālās atveres padara tās par ideālu anālā seksa rotaļlietu gan iesācējiem, gan profesionāļiem. Vīrieši un sievietes var tās izmantot, lai stimulētu daudzos jutīgos nervu galus anālajā zonā un atklātu spēcīgāku orgasmu potenciālu.

    "Es gribu vairāk!" burvība: Lieliskas piepūšamās anālās bumbiņas!

    Anālā stiepšanās ir vienkārša: XXL piepūšamās anālās bumbiņas jūs pārcels nākamajā līmenī! Anālās bumbiņas vienmēr ir bijušas vienas no iecienītākajām seksa rotaļlietām. Tas, kā arī iespēja individuāli pielāgot izmēru padara piepūšamās anālās bumbiņas par unikālu seksa rotaļlietu. Piepumpējot anālās bumbiņas, var kontrolēt un palielināt anālās atveres paplašināšanos (tā saukto "anālo izstiepšanos"). Tas nodrošina ideālus apstākļus dažādām anālās stimulācijas formām, gan gatavojoties anālajam seksam, gan kontrolētai anālās atveres paplašināšanai, gan vienkārši izjust baudu, ko sniedz ārkārtīgi lielas piepumpētas anālās bumbiņas jūsu iekšienē.

    Slepenais padoms spēcīgākajam orgasmam jūsu dzīvē:

    Anālo bumbiņu izvilkšana tieši pirms kulminācijas daudziem vīriešiem un sievietēm var sagādāt neticami intensīvu pieredzi. Ja anālās krelles tiek izvilktas lēni un maigi īstajā brīdī, tieši pirms orgasma sākuma, tas var pastiprināt orgasmu tā, ka to grūti izteikt vārdos. Šī sajūta var būt tik spēcīga, ka tā ir desmit reizes spēcīgāka par parastu orgasmu.

    Pilnīgā seksa rotaļlieta anālā seksa cienītājiem: soli pa solim paplašiniet savas robežas!

    Maksimāla kontrole, maksimāla bauda: Ar šīm inovatīvajām anālajām bumbiņām tradicionālā anālās dilatācijas pieredze ir ievērojami uzlabota. Aprīkotas ar trim piepūšamām bumbiņām un atgriešanās gredzenu, tās piedāvā mainīgu pieredzi: no maiga sākuma līdz ekstrēmai anālajai dilatācijai, un tas viss tikai ar vienu sūkņa bumbiņu. Jūsu piedzīvojums, jūsu kontrole!

    Diskrēti, dinamiski, XXL: anālās bumbiņas, kas maina visu!

    Neatkarīgi no tā, vai piepūšamās anālās bumbiņas ir vienatnē vai pa pāriem, tās piedāvā nesalīdzināmu pieredzi. Vīriešiem tās var intensīvi masēt prostatu, kas izraisa vēl spēcīgākus orgasmus. Anālo bumbiņu izmantošana dzimumakta laikā var radīt nesalīdzināmu baudas sajūtu sievietēm. Anālo bumbiņu pastāvīgā iekšējā stimulācija pastiprina sajūtu un spiedienu, kas kombinācijā ar vaginālo penetrāciju rada elpu aizraujošu seksuālo pieredzi. Tas var padziļināt orgasmu, palielināt uzbudinājumu un pacelt visu seksuālo pieredzi pavisam jaunā līmenī.

    Tikai drosmīgākajām: vai jūs spēsiet pretoties šīm XXL anālajām pērlītēm?

    Viegli un daudzveidīgi lietojamas: Anālās pērlītes ievietojiet vienu pēc otras, uzmanīgi, nepiepūstas, ar kādu lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Pēc tam paši izlemiet, cik lielā mērā vēlaties bumbiņas piepumpēt ar sūkņa bumbiņu. Intuitīva lietošana un ātras atbrīvošanas vārsts garantē vieglu un patīkamu lietošanu.

    Anālais izstiepšanas process vēl nekad nav bijis tik vienkāršs: ļaujiet piepūšamajām XXL anālajām bumbiņām darīt savu darbu!

    Ļoti īpašs noslēpums: šo anālo bumbiņu īpatnība ir tā, ka pēc tam, kad anālās bumbiņas ir piepumpētas, caurulīti un sūkņa lodīti var noņemt. Tādējādi jūs varat izmantot anālās pērlītes, netraucējot caurulītei vai sūkņa bumbiņai. Tas sniedz lielāku kustību brīvību un ļauj tās izmantot diskrētāk. Iedomājieties, ka piepūstas bumbiņas var ērti un diskrēti nēsāt visu dienu, pat visu diennakti!

    . Sīkāka informācija:

    • XXL piepūšamās anālās bumbiņas
    • Piemērots ikvienam: Piemērots iesācējiem, pieredzējušiem un pat profesionāļiem.
    • Maksimālais izmērs visintensīvākajām sajūtām.
    • Spēlējiet ar izmēru un atklājiet jaunas baudas dimensijas.
    • Izmēri: Kopējais garums aptuveni 25 cm. Bumbiņu diametrs (nepiepūstas) 27 mm, bumbiņu diametrs (piepūstas) 60 mm. Caurules garums aptuveni 63 cm.
    • Materiāls: medicīniskais silikons, nesatur ftalātus
    • Pirms anālo bumbiņu lietošanas ir svarīgi rūpīgi nomazgāt rokas. Pēc tam rūpīgi notīriet anālās lodītes ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Pēc rūpīgas tīrīšanas bumbiņas rūpīgi jānoskalo un jāizžāvē gaisā. Tikpat svarīgi pēc lietošanas tās noskalot zem tekoša ūdens un vēlreiz notīrīt ar maigām ziepēm. Dezinfekcijai var izmantot arī īpašu seksa rotaļlietu tīrīšanas līdzekli, piemēram, VERYCLEAN. Svarīgs padoms: lūdzu, nelietojiet ar šīm anālajām pērlītēm lubrikantu uz silikona bāzes, jo tas var bojāt anālo pērlīšu augstas kvalitātes materiālu. Labāka izvēle ir lubrikants uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo vai Alphamale. Lube Shooter vai lubrikanta aplikators optimizē pieredzi ar tādām anālā seksa rotaļlietām kā šīs piepūšamās anālās pērlītes. Lube Shooter ļauj lubrikantam sadalīties dziļāk un vienmērīgāk anālajā kanālā, padarot anālo pērlīšu ievietošanu ērtāku un drošāku.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Fill me up buttercup

    A fantastic toy for slowly increasing sizes. 1st time pumped 20, then 30, now 40. OMG Rock hard with the nice cockring included. Would be great if cockring was a further 25mm away from the last ball in. Sometimes a bit difficult to keep in place. Otherwise a must have. Well done to the team from MEO.

      Novērtēšana 

      Zu groß für mich

      Zu groß für mich

        Novērtēšana 

        Dimensioni ottimali

        Comprate per curiosità, devo dire che sono rimasto sorpreso.

          Novērtēšana 

          me encanta

          Tengo mucha experiencia con el sexo anal, así que quise ver cuánto podía dar y decidí invertir dinero en estas bolas anales hinchables. Tiene un grosor suficiente cuando está desinflado y alcanza un GRAN diametro cuando se hincha. He tenido muy buenos orgasmos gracias a la presión que hace en la prostata cuando el plug está inchado. El día que se rompa probaré con el que tiene vibracion

          Consejo: cuando lo tengais metido e inchado al máximo que podais empujar con golpecitos secos para un orgasmo descomunal! ;)

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          Good feeling!

          If you want a full feeling this is what you want.

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          This is a beast.

          The hard part is getting it in. We have found the best way to use it is with your hole open. We prefer to put it in deflated. Plenty of lube. Give it a few pumps to get a position in you. Then start pumping slowly. The feeling of this monster working its way up you is just amazing and intense. I love it.

          • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          Awesome

          This thing is awesome. It's well made. Perfect for beginners, you can increase the size everytime to go for more and more, perfect to be able to take bigger and bigger things. It goes from very small to super huge. Goes in very easy because it’s so soft and stays in place when pumped up. Super material that does not smell on it own and when you take it out and clean it with only water you will never smell that is has been inside of you. You can adjust the size at all time. It sometimes takes a while to find the hole when reinserting the pump on your own but that's no real problem.

          A little extra:
          If you are into a bit more…. A sexy punishment for your partner or your own. I went for real big and my boyfriend had hard 1 1/2 hours in public

          • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          Diese Analkugeln sind einfach nur geil!

          Stell dir vor, du stehst kurz vor einem gewaltigen, alles verzehrenden Orgasmus. Dein Atem wird flacher, jeder Muskel in deinem Körper spannt sich an und ein Gefühl der bevorstehenden Lust breitet sich aus. Genau in diesem entscheidenden Moment, wenn die Lust ihren Höhepunkt erreicht, werden die Analkugeln langsam oder schnell herausgezogen. Dieser Vorgang stimuliert die vielen empfindlichen Nervenenden im Analbereich und verstärkt die ohnehin schon intensiven Kontraktionen, die einen Orgasmus begleiten.
          Genau deswegen kann ich diese genialen Analkugeln wirklich jedermann empfehlen.

          • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Piepūšamās anālās pērlītes XXL - anālās atveres paplašināšanai

          Piepūšamās anālās pērlītes XXL - anālās atveres paplašināšanai

          XXL piepūšamās anālās bumbiņas piedāvā unikālu un pielāgojamu baudu, jo tās piepūšas līdz iespaidīgiem izmēriem. Iespēja variēt no vieglas līdz ekstrēmai anālās atveres padara tās par ideālu anālā seksa rotaļlietu gan iesācējiem, gan profesionāļiem.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          28 citas preces tajā pašā kategorijā: