No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal stiepšanās

Informatīvais biļetens

Anālais stiepšanās - anālais spraudnis Pointer

Ar butt plug Pointer no Extremeo sērijas jūs gaida pilnīga anālā bauda! Anālā spraudņa "Pointer" īpašā iezīme ir tā, ka papildus anālajai izstiepšanai tas ļauj mērķtiecīgi stimulēt arī prostatu. Pateicoties tā formai un garumam, tas var trāpīt tieši īstajā ķermeņa vietā.

Vairāk informācijas

59,90 €


-5%

56,91 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar butt plug Pointer no Extremeo sērijas jūs gaida pilnīga anālā bauda! Anālā spraudņa "Pointer" īpašā iezīme ir tā, ka papildus anālajai izstiepšanai tas ļauj mērķtiecīgi stimulēt arī prostatu. Pateicoties tā formai un garumam, tas var trāpīt tieši īstajā ķermeņa vietā.

     

    Anālais izstiepšanas mehānisms no jauna definēts: Jūs neticēsiet, ko spēj šis butt plug!

     

    Sākot ar plāno galu, "Rādītājs" nodrošina maigu un vieglu ievietošanu. Tas ir īpaši svarīgi iesācējiem vai anālās stiepšanās sākumā, lai lēnām sagatavotu sfinkteri gaidāmajai stiepšanai. Tiklīdz butt plug ir ievietots, tā diametrs nepārtraukti palielinās, tādējādi nodrošinot nepārtrauktu anālās atveres paplašināšanos (anālo stiepšanos). Anālās stiepšanās intensitāti un ātrumu var pielāgot, pastāvīgi ievietojot anālo aizbāzni dziļāk. Anālā korķa "Pointer" apjomīgā konstrukcija nodrošina intensīvu anālās atveres paplašināšanos, kas ir piemērota gan anālās stiepšanās ekspertiem, gan mazāk pieredzējušiem lietotājiem. Šāda veida anālā stiepšanās var radīt intensīvas sajūtas, jo tiek ārkārtīgi stimulēti jutīgie nervu galiņi anālajā atverē. Rezultāts: anālais izstiepums ar skaidri redzamiem rezultātiem!

     

    Vai esat gatavi visintensīvākajam prostatas orgasmam savā dzīvē?

     

    Kamēr tiek izbaudīta anālās izstiepšanas sajūta, ir vēl viens bonuss: pateicoties tā garumam un formai, butt plug iekļūst pietiekami dziļi, lai sasniegtu un masētu prostatu tieši. Lai gan nepārtraukta anālā stiepšanās jau nodrošina spēcīgu stimulāciju, prostatas stimulācija piešķir papildu baudas slāni. Prostatas stimulācijas laikā ar "Pointer", baudas viļņi var izplatīties pa visu vēdera lejasdaļu līdz pat dzimumlocekļa saknei. Tas var izraisīt prostatas orgasmu - intensīvu sajūtu, kas plūst cauri visam ķermenim un bieži tiek raksturota kā pulsējoša vai viļņojoša. Daudzi mūsu klienti ziņo, ka prostatas stimulācija ļauj viņiem piedzīvot vairākus orgasmus bez ierastā atjaunošanās laika starp katru orgasmu.

     

    Orgasms bez rokām? Šis butt plug padara to iespējamu!

     

    Anālā spraudņa spēcīgā piesūces bāze pieguļ visām gludām virsmām un ļauj izbaudīt piedzīvojumus bez rokām. Pateicoties tā izturīgajai konstrukcijai un spēcīgajam piesūceknim, butt plug var piestiprināt gandrīz pie jebkuras gludas virsmas. Neatkarīgi no tā, vai vannas istabā uz flīzēm, uz mūsu Love Arc vai pat uz sienas - "Rādītājs" droši turas un ļauj atklāt jaunas pozas un iespējas. Tādējādi jūs varat pilnībā koncentrēties uz seksīgām sajūtām un abas rokas ir brīvas citām jutekliskām darbībām vai seksa rotaļlietām, piemēram, masturbatoram. Vēl viena piesūcekņa priekšrocība ir tā, ka tas kalpo kā statīvs, kas atvieglo drošu un ērtu ievietošanu. Tāpēc ļaujiet vaļu savai iztēlei un izbaudiet daudzās iespējas, ko piedāvā "Pointer" butt plug!

     

    Dubultais efekts - anālā stiepšanās un prostatas stimulācija - sniedz jums nesalīdzināmu baudu, ko diez vai piedzīvosiet ar kādu citu pakaļkāju.

     

    Pateicoties augstas kvalitātes materiālam Liquid Silicone, kas pilnībā nesatur ftalātus, "Pointer" ir zīdaini mīksts un kvalitatīvs.

     

    Lieli, vidēji lieli vai mazi - šiem sēžas aizbāžņiem ir piemērots izmērs ikvienam:

     

    • S izmērs: 20 cm garš, maksimālais diametrs 6 cm - iesācējiem anālās stiepšanās jomā.
    • M izmērs: 26,5 cm garš, 8,5 cm maksimālais diametrs - pieredzējušiem lietotājiem.
    • L izmērs: 32 cm garš, 10 cm maksimālais diametrs - anālās stiepšanās profesionāļiem.

     

    Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties S izmēru, kura garums ir 20 cm un diametrs 6 cm, vai iespaidīgo L izmēru, kura garums ir 32 cm un diametrs 10 cm, butt plug Pointer jūs aizvedīs uz jaunu anālās ekstāzes dimensiju.

     

    Extremeo dibena spraudņu tīrīšana un lietošana:

     

    • Vienkārša lietošana: dibena aizbāžņa ievietošana anālajā atverē var būt skaista un patīkama pieredze - īpaši, ja zināt, kā to pareizi darīt. Mēs iesakām izmantot mūsu populāro Extremeo aerosolu, lai atvieglotu sēžas aizbāžņa ievietošanu anālajā atverē. Īss aerosols atslābina sfinktera muskuli. Tas padara aizbāžņa ievietošanu par īpaši maigu baudu.

     

    • Pareiza lubrikanta lietošana un mūsu Lube Shooter: Pareizs lubrikants var būt ļoti noderīgs. Izmantojot silikona izstrādājumus, piemēram, Extremeo butt plug, nevajadzētu lietot lubrikantus uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt materiālu. Tā vietā mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo vai Alphamale Aqua. Tie nodrošina patīkamu sajūtu un ir droši lietojami kopā ar silikona aizbāžņiem. Lube Shooter vai lubrikanta aplikators optimizē pieredzi, izmantojot anālās seksa rotaļlietas, piemēram, sēžas aizbāžņus. Tas nodrošina dziļāku un vienmērīgāku lubrikanta sadalījumu anālajā kanālā, kas padara sēžas aizbāžņa ievietošanu ērtāku un drošāku. Tā kā anālais atveris pats neražo lubrikantu, pietiekams lubrikanta daudzums samazina berzi un traumu risku. Turklāt Lube Shooter nodrošina tīru un precīzu uzlikšanu, neizšķērdējot lubrikantu.

     

    • Tīrīšana: Pēc katras lietošanas reizes jūsu Extremeo aizbāžnis ir rūpīgi jāiztīra. Lielāko daļu netīrumu var viegli notīrīt ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Rūpīgai un higiēniskai tīrīšanai mēs iesakām izmantot arī mūsu VERYCLEAN aerosolu. Ātra izsmidzināšana nodrošina, ka butt plug vienmēr ir gatavs nākamajam piedzīvojumam.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • butt plug Extremeo - anālais spraudnis Pointer
    • Butt plug anālajai izstiepšanai un prostatas stimulācijai.
    • Extremeo ir ekspertu izstrādāti anālie spraudņi.
    • Extremeo ® ir reģistrēta MEO Germany preču zīme.
    • Materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes silikona, nesatur ftalātus.
    • Lietojiet sēžas aizbāzni tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Alphamale Aqua vai Aquameo un mūsu Lube Shooter.
    • Mēs iesakām mūsu Anal Relax Spray Extremeo šim sēžas aizbāžniekam: šis aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera muskuļu sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt neviltotu seksuālo ekstāzi.
    • Ar jaunajiem Extremeo sēžas aizbāžņiem mēs tagad piedāvājam jums visaptverošu bezrūpīgu komplektu jūsu anālajiem piedzīvojumiem. MEO ir ne tikai pionieris, kad runa ir par tādiem pasaulslaveniem produktiem kā Extremeo Anal Relax Spray, bet arī vienmēr meklē labākos un inovatīvākos veidus, kā uzlabot anālo seksu. Loģisks mūsu aizraušanās ar anālajiem produktiem turpinājums ir inovatīvo sēžas aizbāžņu ievietošana Extremeo klāstā. Balstoties uz ilggadēju pieredzi un mūsu uzticamo klientu atsauksmēm, mēs esam izstrādājuši sēžas aizbāžņus, kas nosaka jaunus dizaina, komforta un funkcionalitātes standartus.
    • Vēlaties iegādāties anālo kontaktdakšu? Jūs varat pasūtīt mūsu dibena aizbāžņus visā pasaulē. Jūs varat atrast MEO seksa veikalus vāciski runājošās valstīs, piemēram, MEO veikalu Vācijā, MEO Šveicē vai MEO bondage veikalu Austrijā. Mēs darbojamies ne tikai visā Eiropā, piemēram, Francijā, Itālijā, Nīderlandē, Īrijā, Īslandē, Īrijā, Rumānijā, Norvēģijā, Zviedrijā u. c., bet arī visā pasaulē, piemēram, MEO seksa veikals Spānijā, dildo veikals Dānijā, kā arī Somijā, un, ja jūs runājat čehu valodā, visu mūsu seksa rotaļlietu klāstu tiešsaistē varat atrast Čehijā. Ja jūsu dzimtā valoda ir igauņu, mūsu butt plug sortimentu tiešsaistē varat pasūtīt Igaunijā. Mēs esam pieejami arī Slovēnijā, sekspreču veikals Bulgārijā un plašs BDSM un erotisko preču klāsts Slovākijā. Vairāk MEO veikalu var atrast ASV, Beļģijā, Grieķijā, Ungārijā, Japānā, Lielbritānijā, Serbijā, Luksemburgā, Maltā, Portugālē, Islandē, Polijā, Kanādā, Dienvidāfrikā, Kanādā, Dienvidāfrikā un Kosovā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Magnífico

    Un fantástico plug para principiantes o para quien necesite dilatar muy poco a poco. El material está en el adecuado equilibrio de dureza y flexibilidad, por lo que entra muy bien y se adapta sin hacer daño. Además, se puede usar con lubricantes de silicona.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    This feels so great

    This feels so great it it’s my p-spot just right.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Hits All The Right Spots

    This Extremeo Pointer is amazing. I wasn't sure about it at first but it hits all the right spots for him and her!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Trifft gut die Prostata

    Habe den Dildo nun seit einer Woche und es ist wirklich eine Erfahrung wert. Habe ihn leider nie komplett anal rein bekommen weil er einfach ein anderes Kaliber ist. Super Gefühl, weiter zu empfehlen.

    • 3 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Anālais stiepšanās - anālais spraudnis Pointer

    Anālais stiepšanās - anālais spraudnis Pointer

    Ar butt plug Pointer no Extremeo sērijas jūs gaida pilnīga anālā bauda! Anālā spraudņa "Pointer" īpašā iezīme ir tā, ka papildus anālajai izstiepšanai tas ļauj mērķtiecīgi stimulēt arī prostatu. Pateicoties tā formai un garumam, tas var trāpīt tieši īstajā ķermeņa vietā.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: