No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Butt plug "Amerikāņu futbols"

Jums nav jābūt sporta fanātiķim, taču pirms došanās laukumā, lai izbaudītu amerikāņu futbolu butt plug, jums vismaz jābūt labi trenētam un iesildītam.

Vairāk informācijas

39,90 €


-65%

13,97 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Jums nav jābūt sporta fanātiķim, taču pirms došanās laukumā, lai izbaudītu amerikāņu futbolu, jums vajadzētu būt vismaz labi trenētam un iesildītam butt plug.

     

    MEO apjomīgais butt plug no jums prasīs daudz, taču uzvara būs vēl lielāks gandarījums! Izzinātājiem patiks ekstrēma, bet elastīga forma, kas ātri kļūst apjomīga un pēc tam atkal kļūst slaidāka. Lieliskais materiāls ļauj butt plug patīkami slīdēt, savukārt neskaitāmas biezas rievas un rieviņas masē visas erogēnās, anālās zonas.

     

    Pateicoties tā formai, kas atgādina amerikāņu futbola bumbu, var izbaudīt anālo stimulāciju, kādu līdz šim nav spējis piedāvāt neviens cits butt plug.

     

    Spēle sākas ar tā saukto kick-off un notiek pēc skaidri noteikta plāna. Novietojiet butt plug uz stingras virsmas, lēnām apsēdieties uz tā un sāciet sportisku braucienu uz orgasmisku piezemēšanos. Pēc tam seko papildu sitiens, kas var nopelnīt vēl vienu punktu laukumā... Futbola bumba butt plug diezgan labi turas uz gludām virsmām, piemēram, flīzēm, un ļauj braukt bez rokām.

     

    Kas ir tik īpašs šajā sēžammaisiņā?

     

    Pārliecinoša forma un īstais izmērs. Turklāt pārliecinošs materiāls, kas ir pietiekami stabils un vienlaikus elastīgs, lai jūs varētu sajust butt plug tieši īstajās vietās!

     

    Kādu lubrikantu izmantot šim butt plug?

     

    Šim butt plug mēs iesakām izmantot mūsu hibrīda lubrikantus MANCUNT vai FORMULA X. MANCUNT apvieno divu pasauļu priekšrocības: Tas slīd kā silikons un izskalojas tikpat viegli kā ūdens. MANCUNT padara sēžas aizbāžņa lietošanu par brīnišķīgu baudu. Uzklājiet pietiekami daudz lubrikanta uz butt plug un ievietojiet to savā anālajā atverē ar mūsu "Lubrikanta šāvējs" (klikšķiniet šeit). Mēs arī iesakām izmantot mūsu Extremeo Spray. Šis aerosols ir lieliska izvēle gan iesācējiem anālajā seksā, gan pieredzējušiem lielu anālo spraudņu cienītājiem. Extremeo īpašais efekts veicina vieglu iekļūšanu un tādējādi rada relaksētu un kaislīgu baudu. Aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt neierobežotu baudu ar lielu anālo aizbāzni.

     

    Svarīgi padomi, kā lietot un tīrīt anālo kontaktdakšu:

     

    Šis butt plug ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas nesatur ftalātus. Materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Turklāt mūsu izmantotais materiāls ir ļoti stabils, tāpēc jūsu butt plug kalpos ilgu laiku. Tomēr pirms butt plug lietošanas tas ir rūpīgi jāiztīra. Parasti pietiek ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Jūs varat to rūpīgi notīrīt ar mūsu izsmidzinātāju VERYCLEAN. Protams, tīrīšana pēc lietošanas ir īpaši svarīga. Iespējams, pirms butt plug lietošanas Jūs arī pats vēlēsieties izmantot anālo skalošanas līdzekli, lai attīrītu zarnas. Mūsu veikala kategorijā "Anālie duši" (klikšķiniet šeit) jūs atradīsiet plašu izvēli.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Amerikāņu futbola sēžas aizbāžņi četros izmēros, kas paredzēti gan iesācējiem laukumā, gan profesionāliem spēlētājiem.
    • Izmēri: S izmērs: maksimālais diametrs 4,2 cm, ievietojamais garums aptuveni 10 cm, M izmērs: maksimālais diametrs 5,4 cm, ievietojamais garums aptuveni 13,5 cm, L izmērs: maksimālais diametrs 6 cm, ievietojamais garums aptuveni 16 cm, XL izmērs: maksimālais diametrs 7,3 cm, ievietojamais garums aptuveni 18 cm.
    • Ar stabilu kājiņu ievietošanai bez rokām.
    • Lietojiet tikai ar ūdenī šķīstošiem lubrikantiem (piemēram, Aquameo) vai mūsu hibrīda lubrikantiem (Mancunt vai Formula X)
    • Šie sēžas aizbāžņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes silikona, kas nesatur ftalātus.
    • Kopšanas norādījumi: Pirms un pēc katras lietošanas reizes nomazgājiet un higiēniski notīriet ar VERYCLEAN aerosolu.
    • Svarīgi: lūdzu, uzglabājiet butt plug atsevišķi, nevis kopā ar citām silikona seksa rotaļlietām.
    • Atkarībā no izmēra mūsu sēžas aizbāžņi ir piemēroti gan anālās seksa profesionāļiem, gan iesācējiem
    • Pateicoties materiālam, šis butt plug pielāgojas jūsu iekšējai anatomijai, piepilda jūs un masē vietas dziļi iekšā, par kuru esamību pat nenojautāt.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Esattamente quel che cercavo

    Esattamente quel che cercavo... Taglia M consigliata se non è la prova volta. Materiale ottimo.

      Novērtēšana 

      Buon prodotto

      Buon prodotto. Consegna puntuale.
      Anche per i principianti

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Gewöhnungsbedürftig aber geil

      Gewöhnungsbedürftig aber geil würde ich sagen! Die Form ist schon sehr außergewöhnlich aber beim Reiten trifft die Spitze des Plugs genau meine Prostata.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Butt plug "Amerikāņu futbols"

      Butt plug "Amerikāņu futbols"

      Jums nav jābūt sporta fanātiķim, taču pirms došanās laukumā, lai izbaudītu amerikāņu futbolu butt plug, jums vismaz jābūt labi trenētam un iesildītam.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: