No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Ass Eater - Anālais dildo - Extremeo Anal Plug

ASS EATER: Kad nosaukums ir programma...! ASS EATER nav tikai anālais dildo vai butt plug, bet gan ļoti uzbudinoša dizaina, funkciju un fantāzijas kombinācija. Jau pats nosaukums liecina, ka šī seksa rotaļlieta sola nesalīdzināmu un ekstrēmu anālo baudu.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    ASS EATER: Kad nosaukums ir programma...! Ass Eater nav tikai anālais dildo vai butt plug, bet gan ļoti uzbudinoša dizaina, funkciju un fantāzijas kombinācija. Jau pats nosaukums liecina, ka šī seksa rotaļlieta sola nesalīdzināmu un ekstrēmu anālo baudu.

     

    Vai esi gatavs pārsniegt savas robežas un ienirt ASS EATER pasaulē?

     

    Provokatīvais nosaukums ASS EATER nav nejaušība. Tas nav tikai produkta nosaukums, bet gan aicinājums ienirt intensīvu sajūtu un neatklātu fantāziju pasaulē. Tā nav tikai seksa rotaļlieta, bet pilnīga anālā pieredze! Jo ar ASS EATER jūs varat iekļūt līdz šim neatklātos anatomijas dziļumos! Šķiet, ka šis anālais dildo aprij visu, ar ko sastopas, - intensīvs, alkatīgs un neticami apmierinošs.

     

    Jūs gaida ne tikai anālais dildo, bet arī vesels anālais piedzīvojums!

     

    Viņa atšķirīgais nosaukums nav tikai vārds, bet gan solījums. Solījums intensīviem mirkļiem un elpu aizraujošām kulminācijām. Tiem, kas pazīst BDSM vai anālo dilatāciju, ASS EATER piedāvā pavisam jaunu stimulācijas dimensiju. Tas nebūs tikai vēl viens aksesuārs jūsu dildo kolekcijā, bet gan vārti uz vēl intensīvākām sajūtām un pieredzi.

     

    Rūpīgāk aplūkojot ASS EATER no Extremeo sērijas, atklājas meistardarbs, kurā uzmanība pievērsta detaļām: katra ādas krokas, mākslinieciski stilizētais dzimumloceklis un labi pārdomātais, augšupejošais diametrs liecina par īstu meistarību. Tā neparastais, gandrīz sirreālais dizains atgādina citas pasaules būtnes liela izmēra dzimumlocekli un modina mežonīgākās fantāzijas.

     

    Tomēr ASS EATER izceļas ne tikai ar savu izskatu, bet arī ar izmēru daudzveidību:

     

    • S izmērs: lieliski piemērots iesācējiem; garums 15 cm un diametrs no 2,5 līdz 4,5 cm.
    • M izmērs: vislabākā pieredze pieredzējušiem lietotājiem; 22 cm garums un ievietojamais diametrs ir no 3,4 līdz 6 cm.
    • L izmērs: vislabākā pieredze pazinējiem, kas zina, ko vēlas. Ar iespaidīgu 27 cm garumu un diametru no 4,1 līdz 7,5 cm.

     

    Izgatavots no augstas kvalitātes Liquid Silicone, ASS EATER nodrošina zīdaini mīkstu virsmu un dabisku, patīkamu sajūtu. Tajā pašā laikā ASS EATER ir pietiekami elastīgs, lai sasniegtu visas iespējamās ķermeņa vietas, un vienlaikus pietiekami stabils, lai ievietošana sagādātu baudu bez piepūles. Piesūcekņa pamatne padara lietošanu bez rokām par īstu baudu un piedāvā daudz iespēju radošām pozām.

     

    Īsāk sakot: ASS EATER ir ne tikai aicinājums uz elpu aizraujošiem piedzīvojumiem. Tas ir aicinājums uz ekstrēmu, intensīvu un fantastisku ceļojumu anālajās dzīlēs. Vai esat gatavi? ASS EATER nevar sagaidīt, lai jūs aprij.

     

    Extremeo Butt Plug tīrīšana un lietošana:

     

    • Viegli lietot: Anālā spraudņa ievietošana anālajā atverē var būt skaista un patīkama pieredze - īpaši, ja jūs zināt, kā to darīt pareizi. Lai atvieglotu anālā spraudņa ievietošanu anālajā atverē, mēs iesakām izmantot mūsu populāro Extremeo aerosolu. Ar īsu izsmidzināšanu tiek atslābināti sfinktera muskuļi. Tādējādi anālā poda ievietošana kļūst par īpaši maigu baudu.

     

    • Pareizs lubrikants un mūsu Lube Shooter: Pareizs lubrikants var mainīt situāciju. Izmantojot tādus silikona izstrādājumus kā Extremeo Butt Plug, jāizvairās no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt materiālu. Tā vietā mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo vai Alphamale Aqua. Tie nodrošina patīkamu sajūtu un ir droši lietojami kopā ar silikona sēžas aizbāžņiem. Lube Shooter vai lubrikanta aplikators optimizē pieredzi, izmantojot anālās seksa rotaļlietas, piemēram, sēžas aizbāžņus. Tas ļauj lubrikantam dziļāk un vienmērīgāk sadalīties anālajā kanālā, padarot sēžas aizbāžņa ievietošanu ērtāku un drošāku. Tā kā anālais atveris pats neražo lubrikantu, pietiekams lubrikanta daudzums samazina berzi un traumu risku. Turklāt Lube Shooter nodrošina tīru un precīzu uzlikšanu, netērējot lubrikantu.

     

    • Tīrīšana: Extremeo Butt Plug pēc katras lietošanas reizes rūpīgi jāiztīra. Ar siltu ūdeni un maigām ziepēm var viegli noņemt lielāko daļu netīrumu. Rūpīgai un higiēniskai tīrīšanai mēs iesakām izmantot arī mūsu VERYCLEAN aerosolu. Ātra izsmidzināšana nodrošina, ka butt plug vienmēr ir gatavs nākamajam piedzīvojumam.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • ASS EATER - anālais dildo - anālais spraudnis no Extremeo sērijas
    • Extremeo Butt Plugs ir ekspertu izstrādāti anālie spraudņi.
    • Extremeo ® ir reģistrēta MEO Germany preču zīme.
    • Materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes silikona, nesatur ftalātus.
    • Lietojiet anālo aizbāzni tikai ar ūdens bāzes lubrikantu, piemēram, Alphamale Aqua vai Aquameo un mūsu Lube Shooter.
    • Mēs iesakām kopā ar šo anālo aizbāzni izmantot mūsu Anal Relax Spray Extremeo. Šis aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt nevaldāmu seksuālo ekstāzi.
    • Ar jaunajiem Extremeo Butt Plugs jums tagad ir visaptverošs bezrūpīgs komplekts jūsu anālajiem piedzīvojumiem. MEO ir ne tikai pionieris pasaulē atzītu produktu, piemēram, Extremeo Anal Relax Spray, izstrādē, bet arī vienmēr meklē labākos un inovatīvākos veidus, kā uzlabot anālo seksu. Unikālo Extremeo Butt Plugs ieviešana ir loģisks turpinājums mūsu aizraušanās ar anālo produktu ražošanu. Pateicoties mūsu ilggadējai pieredzei un atgriezeniskajai saitei no mūsu uzticamajiem klientiem, mēs esam izstrādājuši sēžas aizbāžņus, kas nosaka jaunus dizaina, komforta un funkcionalitātes standartus.
    • Vēlaties iegādāties anālo kontaktdakšu? Jūs varat pasūtīt mūsu dibena aizbāžņus visā pasaulē. Jūs varat atrast MEO seksa veikalus vāciski runājošās valstīs, piemēram, MEO veikals Vācijā, MEO Šveicē vai MEO Bondage veikals Austrijā. Mēs darbojamies ne tikai visā Eiropā, piemēram, Francijā, Itālijā, Nīderlandē, Īrijā, Īslandē, Īrijā, Rumānijā, Norvēģijā, Zviedrijā u. c., bet arī visā pasaulē, piemēram, MEO Sex Shop Spānijā, dildo veikals Dānijā, kā arī Somijā, un, ja jūs runājat čehu valodā, visu mūsu seksa rotaļlietu sortimentu tiešsaistē varat atrast Čehijā. Ja jūsu valoda ir igauņu, mūsu butt plug sortimentu tiešsaistē varat pasūtīt Igaunijā. Mēs esam pieejami arī Slovēnijā, sekspreču veikals Bulgārijā un plašs BDSM un erotisko preču klāsts Slovākijā. Citi MEO veikali ir pieejami ASV, Beļģijā, Grieķijā, Ungārijā, Japānā, Lielbritānijā, Serbijā, Luksemburgā, Maltā, Portugālē, Islandē, Polijā, Kanādā, Dienvidāfrikā, Kanādā, Dienvidāfrikā un Kosovā.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto!

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto! Dimensioni importanti, adattabile a qualsiasi superficie, maneggevole e di ottimo materiale...cosa dire... ottimo acquisto!

      Novērtēšana 

      Very fun

      Got it for my boyfriend after he tried my butt plug. Now it took a while but eventually he could take the whole thing. It’s fun to have him keep it all in while he fucks me.

        Novērtēšana 

        My slave loves the Ass Eater

        I love to use this on my slave. The irregular shape drives his tight little butthole crazy.

          Novērtēšana 

          Begeistert

          Der Ass Eater besteht aus einem sehr guten Material, die Verarbeitung ist sehr gut (keine Lufteinschlüsse am Dildo erkennbar); der Saugnapf hält auch heftigen Aktionen stand. ;)
          Ich habe ihn direkt nach dem Auspacken ausprobiert und war/bin immer noch hellauf begeistert. Ein Muss für jeden Analliebhaber. Durch seine Oberfläche und vielen Windungen bzw. Detailsversetzte er mich in absolute Ekstase und bescherte mir (anale) Gefühle, die ich bis dato in diesem Ausmaß noch nicht kannte. Die Details sind bei jedem Rein und Raus einfach nur atemberaubend! Man möchte den Ass Eater gar nicht mehr aus seinem Inneren lassen! Klare Kaufempfehlung von mir!

            Novērtēšana 

            Der Dildo von MEO an sich ist gut…

            Der Dildo von MEO an sich ist gut! Die vielen Detaiks sind schon gut zu spüren und durchaus angenehm! Nachteil: bei analer Verwendung schwieriger sauberzumachen! Evtl. vorher eine Analdusche benutzen…

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Ass Eater - Anālais dildo - Extremeo Anal Plug

              Ass Eater - Anālais dildo - Extremeo Anal Plug

              ASS EATER: Kad nosaukums ir programma...! ASS EATER nav tikai anālais dildo vai butt plug, bet gan ļoti uzbudinoša dizaina, funkciju un fantāzijas kombinācija. Jau pats nosaukums liecina, ka šī seksa rotaļlieta sola nesalīdzināmu un ekstrēmu anālo baudu.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Citi klienti arī iegādājās:

              30 citas preces tajā pašā kategorijā: