No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Anālais spraudnis Caterpillar

Atklājiet jaunu anālās baudas dimensiju ar anālo kontaktdakšu Caterpillar no MEO ekskluzīvās Extremeo sērijas. Unikālās formas aizbāžnis nodrošina intensīvu un daudzveidīgu stimulāciju, īpaši sfinktera un anālā kanāla dziļumos.

Vairāk informācijas

49,90 €


-20%

39,92 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Atklājiet jaunu anālās baudas dimensiju ar Caterpillar anālo kontaktdakšu no MEO ekskluzīvās Extremeo sērijas. Iedvesmojoties no kāpura formas, šim anālajam spraudnim ir elastīga un unikāla segmentēta konstrukcija, kur katram segmentam ir atšķirīgs diametrs. Šī unikālā forma garantē intensīvu un daudzpusīgu stimulāciju, īpaši sfinktera un anālā kanāla dziļumos.

     

    Nekad agrāk dabas iedvesmots anālais spraudnis nav bijis tik tik vilinošs!

     

    Formu, kas atgādina biezu kāpuru, papildina zīdaini maiga virsma. Anālais spraudnis Caterpillar ir izgatavots no šķidrā silikona - materiāla, kas ir pietiekami izturīgs, taču elastīgs, lai jūs varētu sajust spraudni īstajās vietās! Šis materiāls nodrošina perfektu līdzsvaru starp elastību, lai sasniegtu jūsu iekšējās anatomijas slēptākos stūrīšus, un stabilitāti, kas nodrošina vieglu ievietošanu. Gluži tāpat kā kāpurs gludi pārvietojas dažādās vidēs, arī anālais kontaktdakša Caterpillar var pielāgoties jūsu iekšējās anatomijas līkločiem un sasniegt vietas, par kuru esamību pat nenojautāt.

     

    Izvēlieties ideālo izmēru maksimālai baudai:

     

    • S izmērs: garums 17 cm, diametrs no 3,5 cm līdz 5,3 cm: ideāli piemērots iesācējiem vai tiem, kuri dod priekšroku maigākai stimulācijai. Ar 17 cm garumu anālais spraudnis Caterpillar labi pielāgojas jūsu iekšējai anatomijai, savukārt diametrs maigi palielinās no 3,5 cm līdz 5,3 cm, lai soli pa solim ievadītu jūs anālās baudas pasaulē.
    • M izmērs: garums 22 cm, diametrs no 4,5 cm līdz 6,8 cm: lieliski piemērots tiem, kas jau guvuši pirmo pieredzi un vēlas intensīvāku baudu. Ar iespaidīgo 22 cm garumu un mainīgo diametru no 4,5 cm līdz 6,8 cm tas nodrošina dziļāku un plašāku stimulāciju.
    • L izmērs: garums 26 cm, diametrs no 5,3 cm līdz 8,2 cm: cienītājiem, kas meklē maksimālu sajūtu un pilnību. Iespaidīgais 26 cm garums un iespaidīgais diametrs no 5,3 cm līdz pat 8,2 cm nodrošina neaizmirstamu pieredzi, kas pārsniedz pat visaugstākās cerības.

     

    Extremeo anālā spraudņa tīrīšana un lietošana:

     

    Viegli lietot: Anālā spraudņa ievietošana anālajā atverē var būt skaista un patīkama pieredze - it īpaši, ja zināt, kā to darīt pareizi. Lai atvieglotu anālā poda ievietošanu anālajā atverē, mēs iesakām izmantot mūsu populāro Extremeo aerosolu. Ar īsu izsmidzināšanu tiek atslābināti sfinktera muskuļi. Tādējādi anālā poda ievietošana kļūst par īpaši maigu baudu.

    Pareizs lubrikants un mūsu Lube Shooter: Pareizs lubrikants var daudz ko mainīt. Izmantojot tādus silikona izstrādājumus kā Extremeo Butt Plug, jāizvairās no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt materiālu. Tā vietā mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo vai Alphamale Aqua. Tie nodrošina patīkamu sajūtu un ir droši lietojami kopā ar silikona sēžas aizbāžņiem. Lube Shooter vai lubrikanta aplikators optimizē pieredzi, izmantojot anālās seksa rotaļlietas, piemēram, sēžas aizbāžņus. Tas ļauj lubrikantam dziļāk un vienmērīgāk sadalīties anālajā kanālā, padarot sēžas aizbāžņa ievietošanu ērtāku un drošāku. Tā kā anālais atveris pats neražo lubrikantu, pietiekams lubrikanta daudzums samazina berzi un traumu risku. Turklāt Lube Shooter ļauj tīri un precīzi uzlikt, netērējot lubrikantu.

    Tīrīšana: Extremeo Butt Plug pēc katras lietošanas reizes rūpīgi jāiztīra. Ar siltu ūdeni un maigām ziepēm var viegli noņemt lielāko daļu netīrumu. Rūpīgai un higiēniskai tīrīšanai mēs iesakām izmantot arī mūsu VERYCLEAN aerosolu. Ātra izsmidzināšana nodrošina, ka butt plug vienmēr ir gatavs nākamajam piedzīvojumam.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Caterpillar
    • Anālais dildo vai anālais korķis no Extremeo sērijas.
    • Mūsu Extremeo sērijas anālais dildo ar nosaukumu "Caterpillar" apzīmē tā unikālo segmentēto vai rievoto konstrukciju, kas atgādina kāpura struktūru. Šī segmentācija apvienojumā ar pieaugošo diametru nodrošina spēcīgu un daudzpusīgu anālo stimulāciju.
    • Extremeo Butt Plugs ir prasmīgi izstrādāti anālie spraudņi.
    • Extremeo ® ir reģistrēta MEO Germany preču zīme.
    • Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes silikona, nesatur ftalātus.
    • Lietojiet anālo aizbāzni tikai ar ūdens bāzes lubrikantu, piemēram, Alphamale Aqua vai Aquameo un mūsu Lube Shooter.
    • Mēs iesakām kopā ar šo anālo aizbāzni izmantot mūsu Anal Relax Spray Extremeo. Šis aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt nevaldāmu seksuālo ekstāzi.
    • Ar jaunajiem Extremeo Butt Plugs jums tagad ir visaptverošs bezrūpīgs komplekts jūsu anālajiem piedzīvojumiem. MEO ir ne tikai pionieris pasaulē atzītu produktu, piemēram, Extremeo Anal Relax Spray, izstrādē, bet arī vienmēr meklē labākos un inovatīvākos veidus, kā uzlabot anālo seksu. Unikālo Extremeo Butt Plugs ieviešana ir loģisks turpinājums mūsu aizraušanās ar anālo produktu ražošanu. Pateicoties mūsu ilggadējai pieredzei un atgriezeniskajai saitei no mūsu uzticamajiem klientiem, mēs esam izstrādājuši sēžas aizbāžņus, kas nosaka jaunus dizaina, komforta un funkcionalitātes standartus.
    • Vēlaties iegādāties anālo kontaktdakšu vai dildo? Jūs varat pasūtīt mūsu seksa rotaļlietas visā pasaulē. Jūs varat atrast MEO seksa veikalus vāciski runājošās valstīs, piemēram, MEO veikalu Vācijā, MEO veikalu Šveicē vai MEO Bondage veikalu Austrijā. Mēs darbojamies ne tikai visā Eiropā, piemēram, Francijā, Itālijā, Nīderlandē, Īrijā, Īslandē, Īrijā, Rumānijā, Norvēģijā, Zviedrijā u. c., bet arī visā pasaulē, piemēram, MEO Sex Shop Spānijā, dildo veikals Dānijā, kā arī Somijā, un, ja jūs runājat čehu valodā, visu mūsu seksa rotaļlietu sortimentu tiešsaistē varat atrast Čehijā. Ja jūsu valoda ir igauņu, mūsu butt plug sortimentu tiešsaistē varat pasūtīt Igaunijā. Mēs esam pieejami arī Slovēnijā, sekspreču veikals Bulgārijā un plašs BDSM un erotisko preču klāsts Slovākijā. Citi MEO veikali ir pieejami ASV, Beļģijā, Grieķijā, Ungārijā, Japānā, Lielbritānijā, Serbijā, Luksemburgā, Maltā, Portugālē, Islandē, Polijā, Kanādā, Dienvidāfrikā, Kanādā, Dienvidāfrikā un Kosovā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Wow, wow, wow!

    This thing is a must have for all anal lovers. It is the perfect thickness and just the right texture all while having the perfect angle to it. Lubricated this thing and slid it right in before intercourse with my girlfriend and it stayed in place the whole time. Such a great toy with an amazing feel to it.

      Novērtēšana 

      I would buy this again

      Durable, easy to clean, and give the perfect texture for what you are looking for when it comes to penetration. I would buy this again, and I would recommend this product to anyone who is interested in having an AGGRESSIVE good time.

        Novērtēšana 

        A Must have

        Bf loves this new dildo! Quality product, great texture and material. This definitely explores his deepest depths! Will buy another plug from MEO for his collection soon.

          Novērtēšana 

          Geiler als gedacht

          Saugnapf mit wirklich guter Haltekraft. Sensationeller Buttplug (für mich), macht enormes Vergnügen. Empfehle ihn dringend an Geübte oder erfahrene Männer und Fraurb, positive Überraschung garantiert! Lieferung war unkompliziert und schnell innerhalb 24 stunden

            Novērtēšana 

            Für mich genau richtig

            Ich nutze den Caterpilar Dildo hauptsächlich anal und es gibt nichts was mich an diesem Dildo gestört hätte. Der Saugnapf hält bombenfest, die Verarbeitung ist fehlerfrei und obwohl der Dildo relativ weich und biegsam ist spürt man die Details sehr sehr deutlich bei jedem Stoß. Ein ganz anderes Gefühl als bei den Dildos die ich bisher benutzt habe.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Anālais spraudnis Caterpillar

              Anālais spraudnis Caterpillar

              Atklājiet jaunu anālās baudas dimensiju ar anālo kontaktdakšu Caterpillar no MEO ekskluzīvās Extremeo sērijas. Unikālās formas aizbāžnis nodrošina intensīvu un daudzveidīgu stimulāciju, īpaši sfinktera un anālā kanāla dziļumos.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Citi klienti arī iegādājās:

              30 citas preces tajā pašā kategorijā: