No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Asslock

Informatīvais biļetens

Slingshot Asslock

Dubulta stimulācija, dubults baudījums: Atklājiet Slingshot Asslockkas mainīs jūsu seksuālo dzīvi! Slingshot Asslock ir revolucionāra seksa rotaļlieta, kas īpaši izstrādāta, lai vienlaikus stimulētu VISAS jutīgākās zonas.

Vairāk informācijas

3384/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Dubulta stimulācija, dubults baudījums: Atklājiet Slingshot Asslockkas mainīs jūsu seksuālo dzīvi! Slingshot Asslock ir revolucionāra seksa rotaļlieta, kas īpaši izstrādāta, lai vienlaikus stimulētu VISAS jutīgākās vietas.

     

    The Slingshot Asslock uzbudina vīriešus visā pasaulē!

     

    Kāpēc apmierināties tikai ar viena veida stimulāciju, ja varat to izbaudīt visu uzreiz? The Slingshot Asslock ir revolucionāra seksa rotaļlieta, kas īpaši izstrādāta, lai stimulētu visas jutīgākās vietas... vienlaicīgi! Pateicoties unikālajai divkāršajai funkcijai Slingshot Asslock nodrošina intensīvu prostatas, dzimumlocekļa un sēklinieku stimulāciju, garantējot jums neaizmirstamus orgasmus. Pateicoties 27 vibrācijas režīmiem un 3 ātruma iestatījumiem, kurus var ērti kontrolēt ar tālvadības pulti, jūs varat pielāgot savu baudu atbilstoši savām vēlmēm. Un pats labākais? Slingshot Asslock ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona, ir uzlādējams un pat ūdensizturīgs, tāpēc varat pārcelt savu baudu uz vannu vai saunu. Atklājiet jau šodien, kā tas var Slingshot Asslock Radīt revolūciju jūsu mīlas dzīvē!

     

    Uz Slingshot Asslock var attālināti kontrolēt jūsu partneris, nodrošinot aizraujošu un aizraujošu veidu, kā izmantot seksa rotaļlietu sabiedriskā vietā un atteikties no kontroles. Tas nodrošina pārsteiguma un saviļņojošas gaidīšanas mirkļus, jo jūsu partneris pilnībā kontrolē vibrāciju intensitāti un raksturu - līdz jūs sasniegsiet orgasmu!

     

    Uz Slingshot Asslock piedāvā vairākas ievērojamas priekšrocības, kas vīriešiem sniedz unikālu anālās un dzimumlocekļa stimulācijas pieredzi:

     

    Divējāda funkcija: tas Slingshot Asslock ir izstrādāts, lai stimulētu prostatu, kā arī dzimumlocekli un sēkliniekus. Šī dubultā funkcija nodrošina intensīvu un plašu stimulāciju, kas vīriešiem rada intensīvu un kompleksu orgasmu.

     

    Tālvadības pults: Pateicoties tālvadības pults, var Slingshot Asslock ļoti viegli un ērti lietojams. Tas paver plašas iespējas solo seansiem, bet var arī nodrošināt pārsteidzošus mirkļus partneru rotaļu laikā.

     

    Augstas kvalitātes materiāliSlingshot Asslock ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona un ABS plastmasas. Šie materiāli ir ne tikai nekaitīgi ķermenim, bet arī patīkami uz ādas un ir viegli tīrāmi.

     

    Uzlādējams un ūdensnecaurlaidīgsSlingshot Asslock ir uzlādējams, tāpēc to ir viegli un ērti lietot. Tas ir arī ūdensizturīgs, tāpēc to bez problēmām var lietot vannā vai dušā.

     

    Vairāki vibrācijas režīmi: 27 vibrācijas režīmi un 3 ātruma līmeņi ļauj pielāgot baudu atbilstoši savām vēlmēm. Dažādās opcijas nodrošina, ka nekad nekļūs garlaicīgi, un piedāvā daudzveidīgu pieredzi.

     

    Kā tīrīt Slingshot Asslock?

     

    Notīriet Slingshot Asslock vienkārši ar ūdeni un maigām ziepēm. Dezinficējošai tīrīšanai vienkārši izmantojiet mūsu VERYCLEAN aerosolu.

     

    Kas man ir jāpatur prātā, lietojot Slingshot Asslock ņemt vērā?

     

    Lūdzu, izmantojiet Slingshot Asslock izmantojiet tikai ūdens bāzes lubrikantus, piemēram, Aquameo vai AnalPush mEO. Silikona bāzes smērvielas var bojāt augstas kvalitātes virsmu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Slingshot Asslock
    • Izmēri: Kopējais garums 12 cm, diametrs 3,3 cm
    • 27 dažādi vibrācijas režīmi
    • 3 ātruma līmeņi
    • IPX6 ūdensizturība
    • Materiāls: silikons, ABS
    • Uzlādējams
    • Baterijas: Litija jonu
    • Uzlādes laiks 120 minūtes
    • Darbības laiks 70 minūtes

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Semplicemente fantastico!

    Intensità perfetta, controllo a distanza, puro piacere. Straconsigliato!

      Novērtēšana 

      C'est une expérience à ne pas manquer !

      Ce Asslock a propulsé mes moments de plaisir à des sommets inédits. La fonction de télécommande rend incroyablement facile la navigation entre les différents modes de vibration, chacun plus excitant que le précédent. La conception est ingénieuse, se verrouillant parfaitement en place pour une utilisation sûre et confortable. Les vibrations elles-mêmes sont puissantes et silencieuses, offrant une stimulation interne intense sans distraction. C'est comme un secret intime que toi seul connaîtras. Ce jouet ne se limite pas au plaisir, il s'agit également de l'excitation que tu ressens à chaque fois que tu changes les réglages. Pouvoir jouer sans les mains ou donner le contrôle à un partenaire ajoute une dimension supplémentaire de plaisir. Le nettoyer est simple et la qualité est excellente. Il est devenu une partie essentielle de ma collection. Si tu envisages d'en acheter un, n'hésite pas.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Wow, just wow!

      This Vibrating Ass Lock has taken my playtime to new heights. The remote control feature makes it incredibly easy to switch between the various vibration modes, each one more exciting than the last. The design is ingenious, locking in place perfectly for secure and comfortable use. The vibrations themselves are powerful yet quiet, providing intense internal stimulation without any distraction. It’s like an intimate secret that only you are privy to. This toy isn't just about pleasure, it’s also about the thrilling anticipation you feel every time you change the settings. Being able to play hands-free or give control to a partner adds an extra layer of fun. Cleaning it is simple and the quality is top-notch. It’s become a vital part of my collection. If you’re considering getting one, don’t hesitate. It’s an experience you don’t want to miss!"

        Novērtēšana 

        Asslock

        Ich bin total begeistert von diesem Asslock! Es ist sehr gut verarbeitet und bietet so viele verschiedene Funktionen. Es sorgt immer für erstaunliche Höhepunkte!

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Slingshot Asslock

        Slingshot Asslock

        Dubulta stimulācija, dubults baudījums: Atklājiet Slingshot Asslockkas mainīs jūsu seksuālo dzīvi! Slingshot Asslock ir revolucionāra seksa rotaļlieta, kas īpaši izstrādāta, lai vienlaikus stimulētu VISAS jutīgākās zonas.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        22 citas preces tajā pašā kategorijā: