No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Ball stretcher

Informatīvais biļetens

Ball stretcher āda - Erection Maker

Vīrišķīgs, seksīgs un neticami ērts - erekcijas veidotājs! Mūsu augstas kvalitātes ball stretcher, kas izgatavots no ādas, pacels jūsu baudu jaunā līmenī. Pateicoties inovatīvajam dizainam, Erection Maker ne tikai apvieno gredzena, ball stretcher un lodīšu sadalītāja funkcijas, bet arī sola jums unikālu un intensīvu stimulāciju.

Vairāk informācijas

4613/00

29,90 €


-10,00 €

19,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vīrišķīgs, seksīgs un neticami ērts - erekcijas veidotājs! Mūsu augstas kvalitātes āda ball stretcher pacels jūsu baudu pavisam jaunā līmenī. Pateicoties inovatīvajam dizainam, Erection Maker ne tikai apvieno gredzena, ball stretcher un lodīšu sadalītāja funkcijas, bet arī sola jums unikālu un intensīvu stimulāciju.

     

    Vīrieši zvērušies par to - erekcijas veidotāju!

     

    Šis neparastais ball stretcher no augstas kvalitātes teļa ādas perfekti pielāgojas dzimumloceklim un sēkliniekiem un nodrošina optimālu valkāšanas komfortu. Taču tas ir daudz vairāk nekā tikai ball stretcher - jo Erection Maker nodrošina to, ko sola tā nosaukums!

     

    Vai esat kādreiz aizdomājušies, kas atšķir labu ball stretcher no lieliska ball stretcher? Atbildi uz šo jautājumu atradīsiet Erection Maker. Tam ir integrēts lodīšu sadalītājs, kas piedāvā pilnīgi jaunu stimulācijas pieredzi. Lodīšu sadalītājs atdala un izlīdzina sēkliniekus. Tas rada unikālu, intensīvu sajūtu, ko daudzi vīrieši raksturo kā ārkārtīgi uzbudinošu. Šī izsmalcinātā detaļa izceļ Erection Maker no citiem un padara to par obligātu, ja vēlaties pārcelt ball stretching uz nākamo līmeni.

     

    Erection Maker ir daudzkārt regulējams izmērs, lai jūs varētu to pielāgot savām vajadzībām. Aprīkots ar gredzenu, ko var regulēt no 4 līdz 6 cm, un 3,5 cm augstu ball stretcher, tas neatstāj neko, ko vēlēties. Iespēja regulēt bumbiņas stieņa diametru ar spiedpogām nodrošina pielāgotu un ērtu piegulēšanu.

     

    Erection Maker apvieno augstu komforta līmeni un ērtu lietošanu!

     

    Mēs esam sapratuši savu klientu vajadzības un aprīkojām Erection Maker ar preses tapām. Šīs spiedpogas padara to viegli lietojamu, ātri uzliekamu un lieliski pielāgojamu dažādiem dzimumlocekļa un sēklinieku izmēriem. Tas nozīmē, ka Erection Maker var lieliski pielāgot jūsu personīgajām prasībām neatkarīgi no tā, vai jūsu dzimumloceklis ir mazāks vai lielāks vai sēklinieki ir ļoti lieli vai mazi. Jūs varat pielāgot Erection Maker atbilstoši savām vajadzībām un optimizēt savu komfortu.

     

    Erection Maker papildu izcilība:

     

    Balles stieņa apakšējā daļā iebūvētais D veida gredzens ļauj piestiprināt papildu atsvarus, lai padarītu ball stretching vai maksts izstiepšanu vēl intensīvāku. Alternatīvi var pievienot arī pavadiņu. Augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda sprādzes un kniedes papildina kopējo komplektu un apliecina mūsu uzticību kvalitātei un uzmanību detaļām.

     

    Nepārspējams valkāšanas komforts:

     

    Materiāls, no kura ir izgatavots Erection Maker, arī veicina tā unikālo valkāšanas komfortu. Mēs apzināti izvēlējāmies mīkstu teļa ādu tās izcilo īpašību dēļ. Šī augstas kvalitātes āda nodrošina nesalīdzināmi ērtu sajūtu un lieliski pieguļ ķermenim. Teļa āda ir arī ļoti izturīga un vienlaikus patīkami mīksta, kas nodrošina maksimālu komfortu. Ar mūsu Erection Maker jūs izbaudīsiet labāko no abām pasaulēm: Intensīvu baudu un optimālu komfortu.

     

    Iepazīstieties ar Erection Maker - ball stretcher, kas ne tikai piepildīs jūsu cerības, bet arī pārsniegs tās. Vai esat gatavs uzlabot savu seksuālo dzīvi?

     

    Vairāk informācijas:

     

    • Erection Maker
    • ball stretcher, lodīšu sadalītāja un gredzena kombinācija.
    • Materiāls: teļa āda, nerūsējošā tērauda kniedes
    • Lodīšu stieņa iekšējais diametrs regulējams no 3 cm līdz 4 cm.
    • Augstums ball stretcher aptuveni 3,5 cm.
    • Kakla gredzena izmēri: regulējams no 4 cm līdz 6 cm iekšējais diametrs.
    • MEO, vadošais visu veidu preču veikals ball stretcher, piedāvā plašu augstas kvalitātes izstrādājumu klāstu, kas pacels jūsu seksuālo dzīvi jaunā līmenī. Mūsu ball stretcher ir īpaši izstrādāti tā, lai ar savu formu vai svaru maigi vilktu sēkliniekus uz leju, radot intensīvu stimulācijas sajūtu. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par vieglu izstiepšanu vai intensīvu sēklinieka izstiepšanu, mūsu ball stretcher piedāvā dažādas iespējas, lai apmierinātu jūsu individuālās vēlmes. Izmantojot dažādus materiālus, piemēram, augstas kvalitātes ādu, izturīgu nerūsējošo tēraudu vai ērtu silikonu, mēs piedāvājam ball stretcher jebkurai gaumei un komfortam. No regulējamām spiedpogām un magnētiskajiem stiprinājumiem līdz siksniņām ar sprādzēm - mums ir ideāls risinājums jūsu optimālai bumbu stiepšanas pieredzei. Pasūtiet mūsu tiešsaistes veikalā, ērti iekārtojoties mājās, un izbaudiet mūsu diskrēto un ātro piegādi. Mūsu klientu apkalpošanas komanda vienmēr ir pieejama, lai atbildētu uz jūsu jautājumiem un palīdzētu jums izvēlēties pareizo bumbu spriegotāju. Pārlūkojiet mūsu plašo klāstu un atrodiet perfektu ball stretcher, lai piepildītu savas skaistākās fantāzijas. Atklājiet intensīvo baudu, ko MEO var jums piedāvāt! ball stretching mEO var jums piedāvāt!

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Hard to put on at first, great play tool after all with nice bal

    Hard to get on at first, needs to be used a bit before you easily can put in on and around your cock.
    Great for hard erections, nice to stretch your balls and it has some ball separator with some ring on in order to pull the balls very hard, attach some weights or even a water bucket on.
    Good play tool but as I said, the first few times is not so easy to get on.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Schön prall und empfindlich

    Da der Cockgurt und der Hodenstretcher-Gurt soviel Spannung erzeugen, dass die Hoden schön prall und empfindlich in Szene gesetzt werden und der Prügel hammerhart wird, gibt es aus Zürich volle 5 Sterne
    Sehr schöne Lederverarbeitung - duftet nach feinstem Rindsleder. LECKER!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    praller hammer

    finde er ist mit der beste den ich je getragen habe!!!!!!
    sehr angenehm zu tragen sitzt super, und sieht noch besser aus!!!!
    hier sieht man dann auch wieder warum er von meoteam ist !!!!!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    I'd recommend buying one.

    My wife has had me wear this off and on for about a year now. About two hours every day. Last night when she had me put it on we had sex with it for the first time. We both loved it. She said she really liked the way my balls slammed her with every stroke and I loved the feeling when I ejaculated. She said I'd be spending a lot more time with it on now. I'd recommend buying one.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    it makes for some damn good blowjobs!

    received a couple weeks ago. leather was very stiff at first, so I did put some leather condition on it to soften it up some. Hard to get on at first, but goes on eaiser now(at least on the first snaps). My wife only gets in a few minutes of ball-sucking before I cum, and haven't lasted long enuff to fuck with while wearing it, but it makes for some damn good blowjobs!! last I tried to get it to the second set of snaps, and came all over before I could get it snapped. Man, this things is tight!

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Ball stretcher āda - Erection Maker

    Ball stretcher āda - Erection Maker

    Vīrišķīgs, seksīgs un neticami ērts - erekcijas veidotājs! Mūsu augstas kvalitātes ball stretcher, kas izgatavots no ādas, pacels jūsu baudu jaunā līmenī. Pateicoties inovatīvajam dizainam, Erection Maker ne tikai apvieno gredzena, ball stretcher un lodīšu sadalītāja funkcijas, bet arī sola jums unikālu un intensīvu stimulāciju.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: