No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM paddle

Informatīvais biļetens

Klasisks koka spankinga airis

Drīzumā gaidāms  Piedāvājums

Ja jums patīk, kad jums šļakstina dibenu, un jūs vēlētos izjust savu pakļāvīgo pusi, šis klasiskais koka šļakstīšanas rīks paddle seksa šļakstīšanai varētu būt tieši tas, kas piemērots tieši jums.

Vairāk informācijas

2167/00

49,90 €


-20,00 €

29,90 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Ja jums patīk, ka jums šļakstina dibenu, un jūs vēlētos izjust savu pakļāvīgo pusi, šī klasiskā šļakstīšana paddle izgatavots no koka, kas paredzēts seksa spankingam, varētu būt tieši jums.

     

    Katram ir atšķirīga sāpju uztvere. Seksuālā kontekstā sāpes var kļūt par patīkamu pieredzi. Vai jūs tajā atpazīstat sevi? Vai, runājot tiešāk: vai jums patīk saņemt pērienu pa dibenu un beidzot izjust savu pakļāvīgo pusi? Tad laipni lūgti MEO, spankinga pasaulē!

     

    Aizmugurkauls vienmēr ir ticis uzskatīts par intīmu ķermeņa daļu ar lielu erotisku pievilcību. Tā pievilcība, ko tā rada gan sievietēm, gan vīriešiem, vienmēr ir fascinējusi cilvēkus. Aizmugurda daļas sodīšana, ko pazīst kā spankingu, ir populāra seksuāla prakse. Daudziem tā ir pilnīga priekšspēle... Būt nerātnai, nerātnai meitenei vai zēnam un tikt par to sodītam var ļoti uzbudināt abus partnerus. Spankinga centrā ir varas spēles prieks - dominance un pakļaušanās sniedz papildu baudu gultā.

     

    Mūsu klasiskais koka spankinga airis ir piemērots gan pieredzējušiem spankinga entuziastiem, gan iesācējiem. Visas malas ir noapaļotas, tādējādi samazinot traumu risku. Pateicoties ergonomiski veidotajam rokturim paddle ļoti ērts turēšanai un garantē drošu un precīzu spankingu. Mūsu paddle ir caurumiņi, un tāpēc tas nodrošina lielāku trieciena efektu nekā spieķa paddle bez caurumiem. Caurumi samazina gaisa spilvenu, kas veidojas starp ādu paddle un ādas virsmu trieciena brīdī, tādējādi palielinot trieciena intensitāti.

     

    Sīkāka informācija:

     

     

    • Koka spankinga airis
    • Lāpstiņa ar caurumiem gaisa pretestības mazināšanai
    • Materiāls: BDSM airis izgatavots no koka. Koks ir dabisks materiāls, kas ir ideāli piemērots, lai izgatavotu paddle airi. Tas ir 100% pārstrādājams un videi draudzīgs produkts.
    • Ar mīlestību izgatavots ar rokām, ievērojot visaugstākos kvalitātes standartus.
    • Izmēri: aptuveni 30 cm x 7,5 cm

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Hurts like hell

    Hurts like hell. Does as Hurts like hell. Does as it's supposed to. I love it.

      Novērtēšana 

      Consigliato!

      Ben fatto, ottimo materiale . Consigliato!

        Novērtēšana 

        Für Anfänger und Fortgeschrittene

        Überraschend gut verarbeitet ist das Paddel von MEO. Obwohl ich immer sehr kritisch bin, habe ich hier rein gar nichts auszusetzen. Das Paddel fühlt sich gut an, sieht wertig aus, klatscht schön und ist auch für Anfänger bestens geeignet.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Klasisks koka spankinga airis

          Klasisks koka spankinga airis

          Ja jums patīk, kad jums šļakstina dibenu, un jūs vēlētos izjust savu pakļāvīgo pusi, šis klasiskais koka šļakstīšanas rīks paddle seksa šļakstīšanai varētu būt tieši tas, kas piemērots tieši jums.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: