No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

Dr. Sado Painwheel

Uzmanieties! Jo šī ļauna BDSM seksa rotaļlieta visapkārt un tuvu pie viena ir rotāta ar bīstami asiem, asiem dzelkšņiem. Neparastai un ilgstošai stimulācijai visās ķermeņa daļās Dr. Sado Painwheel ir īsts piederums īstiem pazinējiem un ekspertiem!

Vairāk informācijas

4236/00

19,90 €


-10,00 €

9,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Uzmanieties! Jo šī ļauna BDSM seksa rotaļlieta visapkārt un tuvu pie viena ir rotāta ar bīstami asiem, asiem dzelkšņiem. Lai neparasti un ilgstoši stimulētu visas ķermeņa daļas, Dr. Sado Painwheel ir īsts piederums īstiem pazinējiem un ekspertiem!

    Vartenberga ritenis, saukts arī par Pinwheel, kas cēlies no neiroloģijas, BDSM aprindās jau sen bauda leģendāru reputāciju kā universāla BDSM seksa rotaļlieta.

    No viegla tirpšanas līdz intensīvām baudas sāpēm, Pinwheel iedarbina virkni smalku stimulāciju, kas tiek trāpīgi raksturota kā "spēcīgi uzbudinoša".

    BDSM ieteikums:

    Mainiet no stipras uz maigu stimulāciju: izmēģiniet Dr. Sado Nervu ratu uz dažādām ķermeņa daļām, piemēram, iekšējām augšstilbu daļām, pēdām vai pat dzimumorgāniem, un atklājiet savas partneres intīmākos baudas punktus. Pēc Vartenberga riteņa lietošanas āda ir ārkārtīgi jutīga, tāpēc tā ir lieliski sagatavota turpmākai apstrādei ar mūsu atsperu ķemmēm vai sveču vaska procedūrām. Mēs iesakām izmantot Wartenbergrad kopā ar kādu no mūsu aizsietām acīm, lai vēl vairāk bagātinātu juteklisko pieredzi.

    Kā lietot Wartenbergrad:

    Tā forma ļauj to turēt kā galda piederumu komplektu, un uz priekšu vērsto rādītājpirkstu var izmantot, lai mainītu spiedienu. Ergonomiskas formas rokturis padara to viegli un ērti lietojamu pat nepieredzējušiem lietotājiem.

    Eksperimentējiet ar dažādiem baudas un sāpju līmeņiem, mainot spiedienu. Ļaujiet Wartenbergrad viegli slīdēt pa ādu, lai radītu vieglu tirpšanas sajūtu. Vai arī piespiediet nedaudz spēcīgāk, lai iegūtu tiešāku un intensīvāku tirpšanas sajūtu.

    Higiēna:

    Tā kā instruments tiek izmantots arī jutīgiem dzimumorgānu ādas rajoniem, pirms lietošanas mēs iesakām to rūpīgi notīrīt un dezinficēt ar mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzekli INSTACLEAN.

    Brīdinājums: Wartenberg nav paredzēts traumu radīšanai. Tomēr pārmērīgs spiediens var izraisīt ādas ievainojumus.

    Papildu informācija:

    Wartenbergrad var izmantot visās BDSM jomās. BDSM praksēs, kad partneris ir sasiets potītēs, ir populāra metode, kā izmantot piespraudi uz pēdu pēdām. Dominēšanas un pakļaušanas jomā ierīci var izmantot kā soda līdzekli izglītojošās spēlēs. Arī klīniskajā erotikā tas bieži kalpo kā palīglīdzeklis lomu spēlēs ar medicīniskām ierīcēm. Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, sadisma un masohisma jomā adatu ritenis ir arī efektīvs līdzeklis, lai radītu baudas sāpes pat intensīvākās BDSM sesijās - īpaši tad, ja adatu ritenis tiek pārvietots pa jutīgiem ādas rajoniem dzimumorgānu zonā.

    Sīkāka informācija:

    • Wartenberg adatu ritenis
    • Materiāls: misiņa korpuss, hromēts
    • Kopējais garums aptuveni 17 cm

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    SADOMASO

    DR. SADO WARTENBERG è una ruota dentata che esegue piccole torture di dominazione attraverso subdole punture di piacere sulla pelle e le altre aree sensibili del vostro corpo. Questa piccola ruota di piacevole tortura è stata progettata con una fila di spilli equidistanti in metallo che girando sopra la carne, rendono il gioco molto tagliente, restituendo la sensazione delle punture di spillo che possono essere , a seconda della pressione apportata, più o meno profonde. Potrete eseguire questo premio della ruota della tortura bdsm attraverso la pelle e altre aree altamente erogene, con questi spilli capaci di dare un brivido emozionante di piacere. Realizzato in acciaio inossidabile è progettato con una fila di pioli appuntiti equidistanti che girano agevolmente mentre rotolano attraverso la carne. DR. SADO WARTENBERG è idealmente progettato per un utilizzo intenso, di inquieto piacere. Potrete però portarla ad un livello di tortura successivo con un piccolo gioco di temperatura, il materiale può essere riscaldato o raffreddato per avere un picco di sensazioni e brividi senza precedenti. DR. SADO WARTENBERG è ergonomico e idealmente dimensionato per chiunque sia nuovo a questo tipo di gioco ed emozioni.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Rotella di Wartenberg

    Rotella di Wartenberg con impugnatura ergonomica un accessorio sadomaso costituito da una rotellina con 22 punte

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    great for feet tickling and cock teasing

    Great tool for various stimulations and tortures.
    Can be used virtually all over the body, from tits to toes, press softly for some tickle and teasing of cock, balls or feet, press harder to torture tits, balls or cockhead.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Parfait

    Idéal pour découvrir les zone sensible des partenaires peu réactif. Un vrai bijou.
    Attention a ne pas appuyer trop fort quand même car cela peut vite faire de belle griffures.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Gut verarbeitet

    Bin sehr zufrieden mit diesem Neurowheel. Erfüllt seine Funktion und ist gut zu desinfizieren.

      Novērtēšana 

      Effective

      I'm pleased that I ordered this product. Its design is simple but wickedly effective. It can inflict varying degrees of pain depending upon the amount of pressure with which it is used. It appears to be fairly robust and if looked after should last for years. I like the fact that it is possible to inflict quite significant amounts of pain without causing any actual physical damage to your victim.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Great fun

      Is great fun, a good tickle or torture bit of kit.

        Novērtēšana 

        Fantastic

        I am a big fan of nipple play, giving and receiving, and this spiked wheel is the original and best of implements. It can be as light or as severe as you want it to be, it all depends on the pressure that's applied.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        vom leichten Kribbeln bis hin zu AUUUUTSCH ;-)

        Ddie Empfingung reichen, je nach ausgeübtem Druck, vom leichten Kribbeln bis hin zu AUUUUTSCH ;-) ...
        Lieferung pünktlich and nächsten Tag - Verpackung neutral.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Sehr geil

        Haben uns dieses Nervenrad bestellt ausprobiert und für uns sehr geil empfunden. Je nach dem wie extrem man es möchte, einfach den Druck erhöhen oder nur leicht und sanft über die Haut fahren..
        Beides sehr geil...

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Dr. Sado Painwheel

          Dr. Sado Painwheel

          Uzmanieties! Jo šī ļauna BDSM seksa rotaļlieta visapkārt un tuvu pie viena ir rotāta ar bīstami asiem, asiem dzelkšņiem. Neparastai un ilgstošai stimulācijai visās ķermeņa daļās Dr. Sado Painwheel ir īsts piederums īstiem pazinējiem un ekspertiem!

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: