No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

BDSM roku airis ar smaili no Dr. Sado

Drīzumā gaidāms  Piedāvājums

Vai vēlaties sodīt savu vergu ar ļauno SM rotaļlietu? Īpaši intensīvām BDSM sesijām un patiešām nerātniem vergiem šis rokas airis ar smaili ir īstais soda rīks.

Vairāk informācijas

2246/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Vai vēlaties sodīt savu vergu ar nerātnu SM rotaļlietu? Šis rokas lāpstiņa ar smaili ir īstais soda instruments īpaši intensīvām BDSM sesijām un patiešām nerātniem vergiem.

     

    Dr. Sado viegli lietojamais rokas airis ir izgatavots no melnas īstas ādas. Šīs SM rotaļlietas īpašā iezīme ir tās iekšpusē paslēptie dzelkšņi, kuru asie smailes punkti, kas izvirzīti no mīkstās ādas, ir tikko pamanāmi. Tas padara šo rokas airi ideāli piemērotu dažādām soda spēlēm: Maigiem vai spēcīgiem sitieniem un intensīvām, aizraujošām sāpēm masāžas laikā.

     

    Lāpstiņas aizmugurējā daļa paddle aizmugurē ir siksniņa, kas garantē perfektu lietošanu. Pateicoties šim pārdomātajam dizainam, soda intensitātes kontrole ir pilnībā jūsu rokās. BDSM piederums ir pilnībā izgatavots no augstas kvalitātes ādas un nerūsējošā tērauda un ir rūpīgi izstrādāts.

     

    Papildu informācija:

     

    • SM rotaļlieta no Dr. Sado
    • Materiāls: āda un nerūsējošais tērauds
    • Universāls izmērs, piemērots vīriešiem un sievietēm
    • Mūsu BDSM tiešsaistes veikalā jūs atradīsiet plašu produktu klāstu no bondage, S/M, kink & fetish, seksa rotaļlietu un daudzām citām jomām. No BDSM iesācējiem līdz S/M cienītājiem - šeit atradīsiet kaut ko ikvienam.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Perfect for the wife

    My wife loves the smack this makes and the feel it provides. Substantial, feels good in the hands, easily controllable.

      Novērtēšana 

      Handspikes

      Die Handspikes bestehen aus einer runden Leder-Spikesplatte, die eine Schlaufe hat. Schlüpft man mit der Hand in die Schlaufe, hat man die Platte fest in der Hand. Nun kann am ganzen Körper eine spezielle Spikesmassage durchgeführt werden!

        Novērtēšana 

        Definitiv nix für Anfänger!

        Doch für Lieberhaber eine neue, interessante Bestrafungsidee!

          Novērtēšana 

          5 stars

          This stimulating, sharp, and sensual toy has hundreds of tiny pin pricks that are securely embedded into a high quality, thick leather pad. The pin pricks are long enough to get the attention desired, but short enough so they do not break the skin. Straps go across your hand and fingertips to ensure a tight fit that will allow you to beat on the bottom as hard as you like. Let your imagination be your inspiration; how about one on each butt cheek under a pair of tight jeans?

            Novērtēšana 

            Master says I have to recommend it or I'll get more.

            Ripped to shreds! Amazing, spikey, annoying, sharp, stinging, painful, made me genuflect more than usual. Master says I have to recommend it or I'll get more.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              BDSM roku airis ar smaili no Dr. Sado

              BDSM roku airis ar smaili no Dr. Sado

              Vai vēlaties sodīt savu vergu ar ļauno SM rotaļlietu? Īpaši intensīvām BDSM sesijām un patiešām nerātniem vergiem šis rokas airis ar smaili ir īstais soda rīks.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Citi klienti arī iegādājās:

              30 citas preces tajā pašā kategorijā: