No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dildi

Informatīvais biļetens

Anal Monster - Anal dildo - butt plug Extremeo

Tāpat kā sekss ar citplanētieti! Uz Anal Monster ir iespaidīga melna hibrīda seksa rotaļlieta, kas apvieno labākās dibena spraudņa un anālā dildo īpašības. Nosaukums Anal Monster galvenokārt attiecas uz iespaidīgo izmēru un neparasto dizainu.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Tāpat kā sekss ar citplanētieti! Uz Anal Monster ir iespaidīga melna hibrīda seksa rotaļlieta, kas apvieno labākās dibena spraudņa un anālā dildo īpašības. Nosaukums Anal Monster galvenokārt attiecas uz iespaidīgo izmēru un neparasto dizainu.

     

    Ārpuszemes anālajai baudai, ko nekad neaizmirsīsiet:

     

    Termins "monstrs" bieži tiek lietots, lai apzīmētu kaut ko milzīgu vai īpašu, un tas noteikti attiecas arī uz šo anālo rotaļlietu. Iespaidīgs ir ne tikai izskats, bet arī dubultā funkcija. Anal Monster no Extremeo sērijas izceļas uz citu anālo rotaļlietu fona, jo tā ir piemērota gan intensīvām anālajām rotaļām, gan ilgstošai lietošanai. Tas nozīmē, ka "anālais monstrs" sola maksimālu stimulāciju, kas ievērojami pārsniedz to, ko var piedāvāt parastās seksa rotaļlietas. Rezultāts? Nepārspējama "ārpuszemes" bauda.

     

    Anālais dildo no citas dimensijas!

     

    Kā sekss ar citplanētieti! Mūsu seksa rotaļlieta no Extremeo sērijas ir iespaidīgs anālais dildo, ko mēs piedāvājam dažādos izmēros. Tā forma ir biedējoša, taču tā garantē neticamas sajūtas, kad to lietojat. Un, godīgi sakot, lai to ievietotu līdz galam, ir nepieciešama neliela drosme. Bet mēs esam pārliecināti: Jūs to varat izdarīt!!!

     

    Vai esi gatavs šai pieredzei, kas šķiet kā no šīs pasaules? Butt plug Anal Monster no Extremeo sērijas apvieno nezināmo ar pazīstamo, lai radītu unikālu baudījumu:

     

    • Ārpuszemes dizains: iedvesmojoties no tā, kā jūs varētu iedomāties citplanētiešu liela izmēra dzimumlocekli, šim "dzimumloceklim" ir izteikts dzimumloceklis un ļoti izaicinoša tekstūra. Tā dīvainais, bet fascinējošais izskats noteikti sola elpu aizraujošus anālos piedzīvojumus.

     

    • Augstas kvalitātes materiāls: Šis Monster ir izgatavots no šķidra silikona, tāpēc maigi ieslīd jūsu ķermenī. Tas ir pietiekami elastīgs, lai pielāgotos ikvienam jūsu ķermeņa pagriezienam un seksa laikā sekotu ikvienai pozai, bet vienlaikus pietiekami stingrs, lai ievietošana būtu viegla.

     

    • Bauda bez rokām: Pateicoties anālā dildo pamatnē iebūvētajam piesūceknim, Anal Monster var bez piepūles piestiprināt pie jebkuras gludas virsmas. Tādējādi jūsu rokas paliek brīvas un jūs varat izpētīt citas erogēnās zonas.

     

    Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis anālā seksa rotaļlietu pazinējs Anal Monster ir pieejami trīs izmēri, un tas ir piemērots ikvienam līmenim:

     

    • S izmērs: ideāli piemērots iesācējiem - 16 cm garums un ievietojamais diametrs no 2 līdz 3,5 cm.
    • M izmērs: drosmīgajiem - 21 cm garš un 3,3 līdz 4,4 cm diametrs.
    • L izmērs: īstiem baudas meistariem - 29,2 cm garš un iespaidīgs diametrs no 4,5 līdz 6,2 cm.

     

    butt plugAnal Monster nav tikai seksa rotaļlieta, tā ir paziņojums, aicinājums uz iepriekš nezināmām baudas pasaulēm. Uzdrošinieties ieiet nezināmajā un ļaujiet šim Monster aizvest jūs uz citām sfērām!

     

    Extremeo Butt Plugs tīrīšana un lietošana:

     

    • Vienkārša lietošana: dibena aizbāžņa ievietošana anālajā atverē var būt skaista un patīkama pieredze - īpaši, ja zināt, kā to pareizi darīt. Mēs iesakām izmantot mūsu populāro Extremeo aerosolu, lai atvieglotu sēžas aizbāžņa ievietošanu anālajā atverē. Īss aerosols atslābina sfinktera muskuļus. Tas padara aizbāžņa ievietošanu par īpaši maigu baudu.

     

    • Pareiza lubrikanta lietošana un mūsu Lube Shooter: Pareizs lubrikants var būt ļoti noderīgs. Izmantojot tādus silikona izstrādājumus kā Extremeo Butt Plug, jāizvairās no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt materiālu. Tā vietā mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo vai Alphamale Aqua. Tie nodrošina patīkamu sajūtu un ir droši lietojami kopā ar silikona sēžas aizbāžņiem. Lube Shooter vai lubrikanta aplikators optimizē pieredzi, izmantojot anālās seksa rotaļlietas, piemēram, sēžas aizbāžņus. Tas ļauj lubrikantam dziļāk un vienmērīgāk sadalīties anālajā kanālā, padarot sēžas aizbāžņa ievietošanu ērtāku un drošāku. Tā kā anālais atveris pats neražo lubrikantu, pietiekams lubrikanta daudzums samazina berzi un traumu risku. Turklāt Lube Shooter nodrošina tīru un precīzu uzlikšanu, netērējot lubrikantu.

     

    • Tīrīšana: Extremeo Butt Plug pēc katras lietošanas reizes rūpīgi jāiztīra. Ar siltu ūdeni un maigām ziepēm var viegli noņemt lielāko daļu netīrumu. Rūpīgai un higiēniskai tīrīšanai mēs iesakām izmantot arī mūsu VERYCLEAN aerosolu. Ātra izsmidzināšana nodrošina, ka butt plug vienmēr ir gatavs nākamajam piedzīvojumam.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Hibrīda analoģiskā rotaļlieta no Extremeo sērijas
    • Extremeo Butt Plugs ir ekspertu izstrādāti anālie aizbāžņi.
    • Extremeo ® ir reģistrēta MEO Germany preču zīme.
    • Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes silikona, nesatur ftalātus.
    • Lietojiet anālo aizbāzni tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Alphamale Aqua vai Aquameo un mūsu Lube Shooter.
    • Kopā ar šo anālo aizbāzni mēs iesakām izmantot mūsu Extremeo Anal Relax Spray: šis aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt nevaldāmu seksuālo ekstāzi.
    • Ar jaunajiem Extremeo Butt Plugs mēs tagad piedāvājam jums visaptverošu bezrūpīgu komplektu jūsu anālajiem piedzīvojumiem. MEO ir ne tikai pionieris, kad runa ir par tādiem pasaulslaveniem produktiem kā Extremeo Anal Relax Spray, bet arī vienmēr meklē labākos un inovatīvākos veidus, kā uzlabot anālo seksu. Loģisks mūsu aizraušanās ar anālajiem produktiem turpinājums ir inovatīvās sērijas Extremeo dibena spraudīšu izlaišana. Balstoties uz ilggadēju pieredzi un mūsu uzticamo klientu atsauksmēm, mēs esam izstrādājuši sēžas aizbāžņus, kas nosaka jaunus dizaina, komforta un funkcionalitātes standartus.
    • Vēlaties iegādāties anālo kontaktdakšu? Jūs varat pasūtīt mūsu aizdaļu aizbāžņus visā pasaulē. Jūs varat atrast MEO seksa veikalus vāciski runājošās valstīs, piemēram, MEO veikals Vācijā, MEO Šveicē vai MEO Bondage veikals Austrijā. Mēs darbojamies ne tikai visā Eiropā, piemēram, Francijā, Itālijā, Nīderlandē, Īrijā, Īslandē, Īrijā, Rumānijā, Norvēģijā, Zviedrijā u. c., bet arī visā pasaulē, piemēram, MEO Sex Shop Spānijā, dildo veikals Dānijā, kā arī Somijā, un, ja jūs runājat čehu valodā, visu mūsu seksa rotaļlietu sortimentu tiešsaistē varat atrast Čehijā. Ja jūsu valoda ir igauņu, mūsu butt plug sortimentu tiešsaistē varat pasūtīt Igaunijā. Mēs esam pieejami arī Slovēnijā, sekspreču veikals Bulgārijā un plašs BDSM un erotisko preču klāsts Slovākijā. Citi MEO veikali ir pieejami ASV, Beļģijā, Grieķijā, Ungārijā, Japānā, Lielbritānijā, Serbijā, Luksemburgā, Maltā, Portugālē, Islandē, Polijā, Kanādā, Dienvidāfrikā, Kanādā, Ungārijā un Kosovā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Goes deep

    Amazing feeling and goes deeper than you think.

      Novērtēšana 

      Unbelievable

      Well, let's start with Unbelievable. I wouldn't have bought this years ago, now I don't know why I didn't. The diameter is great and that makes it not a struggle to use. A great feeling when this opens you up as it slides up inside.

        Novērtēšana 

        The monster you call it is just that

        The monster you call it is just that. I plan to put it to the test this fall and winter and would like to have one the same length but twice the diameter if possible?Is such a beast available?

          Novērtēšana 

          Super

          Objet conforme à la description. La matière est élastique, très agréable au toucher. Donne beaucoup de plaisir.

            Novērtēšana 

            Geiles Monster

            Heute angekommen! Lieferung innerhalb 24 Stunden, in neutraler Verpackung… beim auspacken, war kein Geruch wahrnehmbar. Das Material fühlt sich sehr angenehm an, nicht zu weich und nicht zu fest. Das Monster ist exakt intim der Form und tiefschwarz wie auf dem Foto dargestellt

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Anal Monster - Anal dildo - butt plug Extremeo

              Anal Monster - Anal dildo - butt plug Extremeo

              Tāpat kā sekss ar citplanētieti! Uz Anal Monster ir iespaidīga melna hibrīda seksa rotaļlieta, kas apvieno labākās dibena spraudņa un anālā dildo īpašības. Nosaukums Anal Monster galvenokārt attiecas uz iespaidīgo izmēru un neparasto dizainu.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Citi klienti arī iegādājās:

              30 citas preces tajā pašā kategorijā: