No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dildi

Informatīvais biļetens

Liels melns dildo

Liels melns dildo, ar kuru var braukt uz spoguļa! Integrētais piesūceknis piedāvā fantastiskas iespējas, jo lielais dildo droši pieķeras visām gludām virsmām, piemēram, spoguļiem, durvīm vai flīzēm.

Vairāk informācijas

2548/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Liels melns dildo, ar kuru var braukt uz spoguļa! Integrētais piesūceknis piedāvā fantastiskas iespējas, jo lielais dildo droši pieķeras visām gludām virsmām, piemēram, spoguļiem, durvīm vai flīzēm.

     

    Mūsu melnais dildo ir 26 cm garš un 7,6 cm diametrā, un tas nodrošina piepildītu baudu. Biezās bumbiņas garantē drošību, baudot dildo anāli, un, pateicoties spēcīgajām dzīslām, dildo ļoti intensīvi stimulē visus jūsu anālos karstos punktus.

     

    Kā lietot melno dildo?

     

    Jūs varat sagatavoties elpu aizraujošiem mirkļiem ar savu melno dildo, veicot tikai dažus soļus:

     

    1.) Notīriet lielo melno dildo:

     

    Pat ja Jūsu melnais dildo ir pavisam jauns vai Jūs to iztīrījāt pēc pēdējās lietošanas reizes, Jums tas rūpīgi jānomazgā ar karstu ūdeni vai higiēniski jāiztīra ar mūsu aerosolu VERYCLEAN, jo šis dildo iekļūs Jūsu dziļākajās iekšējās zonās. Rūpīgi tīrot, Jūs nodrošināsiet savu drošību, higiēnu un veselību, lai šī pieredze Jums būtu pēc iespējas pozitīvāka.

     

    2.) Lietojiet daudz lubrikanta un Extremeo aerosola:

     

    Šī dildo izmērs nosaka, kāds lubrikants Jums jālieto. Izvēlieties MEO® lubrikantu, kas ir biezs, bet gluds, jo tas atvieglo ievietošanu un sniedz lieliskas sajūtas seksa laikā. Ja plānojat izmantot lielu dildo, mēs iesakām mūsu biezo MANCUNT lubrikantu anālajam seksam. Tas ir ūdenī šķīstošs, balts un krēmīgs, un tā sajūta ir tāda kā nevienā citā lubrikantā. MANCUNT apvieno divu pasauļu priekšrocības: Tas slīd kā silikons un nomazgājas tikpat viegli kā ūdens. MANCUNT izskatās gandrīz kā sperma un padara dildo lietošanu par patīkamu baudu.

     

    Mūsu EXTREMEO aerosols ir lieliska izvēle gan iesācējiem anālā seksa jomā, gan pieredzējušiem lielu dildo lietotājiem. EXTREMEO ir īpašs produkts anālajam seksam un pat anālajai dilatācijai. Pateicoties īpašai aktīvo sastāvdaļu kombinācijai, šis aerosols nodrošina, ka pat ļoti lielus dildo un anālos spraudņus var vieglāk ievietot. EXTREMEO īpašais efekts veicina vieglu iekļūšanu un tādējādi rada relaksētu un kaislīgu baudu. Tas ir anālais aerosols, kas īsā laikā kopj ādu un atslābina anālo atveri. Aerosols iedarbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt netraucētu anālo seksu!

     

    3.) Lūk, un sākam!

     

    Lielā dildo ievietošana garuma un apkārtmēra dēļ sākumā var būt sarežģīta. Nesteidzieties, ejiet lēni un izvēlieties pozīciju, kas ļauj izstiept ķermeni. Atgulieties uz muguras ar mūsu ASS UP spilvenu zem dibena un paceltām un izstieptām kājām. ASS UP spilvens nodrošinās jūsu ķermenim stabilu un ērtu atbalstu pat saspringtās pozās. Cietais ASS UP spilvens arī neļaus Jums iegrimt gultā un atvieglos daudzas citas pozas seksa un solo seksa laikā. Protams, jūs varat arī tupēt virs dildo, lai labāk kontrolētu lielā dildo iespiešanās dziļumu. Mēs noteikti iesakām "iesildīties" ar mazāku dildo un pēc tam sākt strādāt pie lielā dildo.

     

    4.) Ļaujieties savai iekārei bez ierobežojumiem!

     

    Pēc melnā dildo galviņas ievietošanas Jūsu ķermenim vajadzētu būt pietiekami atslābinātam, lai Jūs varētu baudīt dildo radītās sajūtas un vienlaikus masturbēt. Daudziem mūsu klientiem patīk rotēt lielo dildo savā ķermenī, lai sasniegtu visas iekšējās erogēnās zonas, savukārt citi dod priekšroku grūdienveida kustībām. Eksperimentējiet, lai noskaidrotu, kas jums patīk, bet, lūdzu, atcerieties, ka dildo jāpārvieto lēni, lai izvairītos no traumām!

     

    Vai, izmantojot anālo dildo, ir kādi riski?

     

    Nē un jā. Ja lielo dildo ievietojat uzmanīgi, nevajadzētu rasties problēmām, bet, ja ievietojat dildo sasteigti, bez pieredzes, bez priekšspēles vai bez iesildīšanās, var rasties iekšējo audu plīsumi un sāpes. Ja jūs to darīsiet lēni, vispirms iesildīsieties ar mazāku dildo no mūsu dildo veikala, izmantosiet daudz lubrikanta un ieklausīsieties savā ķermenī, jums vajadzētu spēt izbaudīt katru dildo centimetru. Ja jūtat diskomfortu vai pat sāpes, pārtrauciet dildo lietošanu, jo jūsu anālais atveris nav gatavs tik lielam dildo.

     

    MEO® anālā dildo materiāls un kopšana:

     

    Mūsu lielais melnais dildo ir izgatavots no augstas kvalitātes vinila materiāla. Materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Turklāt mūsu izmantotais vinils ir ļoti stabils, tāpēc jūsu melnais dildo kalpos ilgu laiku. Jūs varat tīrīt dildo ar maigu ziepju un ūdeni. Rūpīgai higiēnai mēs iesakām arī regulāri lietot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Liels melns dildo seksam ar dildo
    • Ražots Eiropā! Šo anālo seksa rotaļlietu MEO™ ir ražojis jums Eiropā
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus, viegli tīrāms un ādai draudzīgs
    • Lubrikants: Mēs iesakām mūsu lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT vai FORMULA X HYBRID.
    • Tīrīšana: Silts ūdens un mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzeklis VERYCLEAN
    • Nebaidieties no lielām seksa rotaļlietām anālā seksa laikā: mūsu EXTREMEO aerosols atslābina sfinktera muskuļus un atvieglo ievietošanu

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Saugnapf ist super

    Tolles Format der Dildo, riecht nicht, gutes Material, schöne Äderung und der Saugnapf haftet bombenfest.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Liels melns dildo

      Liels melns dildo

      Liels melns dildo, ar kuru var braukt uz spoguļa! Integrētais piesūceknis piedāvā fantastiskas iespējas, jo lielais dildo droši pieķeras visām gludām virsmām, piemēram, spoguļiem, durvīm vai flīzēm.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: