No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dildi

Informatīvais biļetens

XL dildo ar lielu diametru - THINK BIG

Vai jums patīk braukt ar lielu XL dildo? Tad jums vajadzētu iegādāties THINK BIG XL dildo! Ne tikai cena, bet galvenokārt tā lielais diametrs jūs iedvesmos! Ārkārtīgi biezs anālais dildo, kas piemērots tikai profesionāļiem.

Vairāk informācijas

39,90 €


-65%

13,97 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vai jums patīk braukt ar lielu XL dildo? Tad jums vajadzētu iegādāties THINK BIG XL dildo! Ne tikai cena, bet galvenokārt tā lielais diametrs jūs iedvesmos! Ārkārtīgi biezs anālais dildo, kas piemērots tikai profesionāļiem.

     

    Vai jums patiešām ir svarīgs izmērs? Tad šeit jūs atradīsiet tieši tādu dildo, kāds jums nepieciešams. Īpaši biezi XL dildo THINK BIG - līdz pat 7 cm diametrā. Pasūtiet vēlamā izmēra dildo tiešsaistē jau tagad.

     

    Vai jums ir apnicis jebkurš dildo, kas ir plānāks par jūsu apakšdelmu? Tad MEO® dildo tiešsaistes veikals ir īstā vieta jums.

     

    Neatkarīgi no tā, vai tas ir vaginālais vai anālais dildo - ar ievērojamo diametru līdz 7 cm, lielais XL dildo THINK BIG piedāvā jums īpašu stimulāciju. Jūs varat priecāties par tā elastīgo konstrukciju, spēcīgo piesūces bāzi un resno dzimumlocekli.

     

    THINK BIG - lielais XL dildo anālajiem profesionāļiem!

     

    Elastīgais XL dildo piedāvā jums nepārspējamu sajūtu, ka esat maksimāli piepildīts. Pateicoties spēcīgajai piesūcekņa pamatnei, jūs varat baudīt šo anālo baudījumu pat bez rokām un dažādās pozās, jo XL dildo var viegli piestiprināt gandrīz pie jebkuras gludas virsmas. Tāpēc varat baudīt uzbudinošu solo seksu vai izmantot to kopā ar siksniņu, lai nodarbotos ar pegging seksu. Viss, kas jums tagad nepieciešams, ir liela porcija MANCUNT lubrikanta. Ko jūs gaida? Domājiet lieliski!

     

    Jūsu jaunais lielais XL dildo - Kā lietot lielo XL dildo:

     

    Liela dildo garums un apkārtmērs var ļoti iebiedēt kādu, kam ir maza pieredze ar XL dildo. Tomēr šāds biezs dildo var būt arī ļoti ērts un apmierināt Jūs kā neviens cits dildo.

     

    Izlasiet MEO ® dildo rokasgrāmatu, lai sagatavotos lielajam anālajam piedzīvojumam! Mēs jums pastāstīsim, kas jums jāņem vērā, lietojot XL dildo, un kurš dildo jums ir vispiemērotākais.

     

    Kā lietot tik lielu XL dildo?

     

    Jūs varat sagatavoties elpu aizraujošiem mirkļiem ar savu lielo XL dildo, veicot tikai dažus soļus:

     

    1.) Notīriet XL dildo:

     

    Pat ja Jūsu XL dildo ir pavisam jauns vai Jūs to iztīrījāt pēc pēdējās lietošanas reizes, Jums tas rūpīgi jāizmazgā ar karstu ūdeni vai jānotīra higiēniski ar mūsu aerosolu VERYCLEAN, jo šis lielais XL dildo iekļūs Jūsu dziļākajās iekšējās zonās. Rūpīga tīrīšana nodrošinās Jūsu drošību, higiēnu un veselību, lai šī pieredze Jums būtu pēc iespējas pozitīvāka.

     

    2.) Lietojiet daudz lubrikanta un Extremeo aerosola:

     

    Šī XL dildo izmērs un tā biezais dzimumloceklis noteiks, kādu lubrikantu Jums vajadzētu izmantot. Izvēlieties MEO® lubrikantu, kas ir biezs, bet gluds, jo tas atvieglo ievietošanu un sniedz lielisku sajūtu seksa laikā. Augstas kvalitātes lubrikants uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo, ir īpaši laba izvēle. Ja plānojat izmantot patiešām lielu XL dildo, mēs iesakām mūsu biezo MANCUNT anālā seksa lubrikantu. Tas ir ūdenī šķīstošs, balts un krēmīgs, un tā sajūta ir tāda kā nevienā citā lubrikantā. MANCUNT apvieno divu pasauļu priekšrocības: Tas slīd kā silikons un nomazgājas tikpat viegli kā ūdens. MANCUNT izskatās gandrīz kā sperma un padara XL dildo lietošanu par nesāpīgu baudu.

     

    Mūsu EXTREMEO aerosols ir ideāla izvēle gan iesācējiem anālajā seksā, gan pieredzējušiem lielu dildo lietotājiem. EXTREMEO ir īpašs produkts anālajam seksam un anālajai stiepšanai. Pateicoties īpašai aktīvo sastāvdaļu kombinācijai, šis aerosols nodrošina, ka pat ļoti lielus dildo un anālos spraudņus var vieglāk ievietot. EXTREMEO īpašais efekts veicina vieglu iekļūšanu un tādējādi rada relaksētu un kaislīgu baudu. Tas ir anālais aerosols, kas īsā laikā kopj ādu un atslābina anālo atveri. Aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt netraucētu anālo seksu!

     

    3.) Lūk, un sākam!

     

    Lielā dildo ievietošana garuma un apkārtmēra dēļ sākumā var būt sarežģīta. Nesteidzieties, ejiet lēni un izvēlieties pozīciju, kas ļauj izstiept ķermeni. Atgulieties uz muguras ar mūsu ASS UP spilvenu zem dibena un paceltām un izstieptām kājām. ASS UP spilvens nodrošinās jūsu ķermenim stabilu un ērtu atbalstu pat saspringtās pozās. Cietais ASS UP spilvens arī neļaus Jums iegrimt gultā un atvieglos daudzas citas pozas seksa un solo seksa laikā. Protams, jūs varat arī tupēt virs dildo, lai labāk kontrolētu lielā dildo iespiešanās dziļumu. Mēs noteikti iesakām "iesildīties" ar mazāku dildo un pēc tam sākt strādāt pie lielā XL dildo.

     

    4.) Ļaujieties savai iekārei bez ierobežojumiem!

     

    Pēc tam, kad esat iebāzis XL dildo resno galviņu, kas ir ar vislielāko diametru, Jūsu ķermenim vajadzētu būt pietiekami atslābinātam, lai tagad varētu mierīgi izbaudīt dildo radītās sajūtas un masturbēt, to darot. Daudzi mūsu klienti labprāt rotē lielo dildo savā ķermenī, lai sasniegtu visas iekšējās erogēnās zonas, savukārt citi dod priekšroku grūdienveida kustībām. Eksperimentējiet, lai redzētu, kas jums patīk, taču, lūdzu, atcerieties, ka dildo jāvirza lēni, lai izvairītos no traumām!

     

    Vai, izmantojot lielo XL dildo, ir kādi riski?

     

    Nē un jā. Ja lielo XL dildo ievietojat uzmanīgi, problēmu nevajadzētu rasties, bet, ja XL dildo ievietojat sasteigti, bez pieredzes, bez priekšspēles vai nesasildot, var rasties iekšējo audu plīsumi un sāpes. Ja jūs to darīsiet lēni, vispirms iesildīsieties ar mazāku dildo no mūsu dildo veikala, lietosiet daudz lubrikanta un ieklausīsieties savā ķermenī, jums vajadzētu spēt izbaudīt katru XL dildo centimetru. Ja jūtat diskomfortu vai pat sāpes, pārtrauciet lietot XL dildo, jo Jūsu anālais atveris nav gatavs tik lielam dildo.

     

    MEO® XL dildo materiāls un kopšana:

     

    Šis lielais XL dildo ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona. Materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Turklāt mūsu izmantotais silikons ir ļoti stabils, tāpēc jūsu XL dildo kalpos ilgu laiku. Īpaši lielo dildo var tīrīt ar maigām ziepēm un ūdeni. Rūpīgai higiēnai mēs iesakām arī regulāri lietot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Izmēri:

     

    • Mazs: ievietošanas garums aptuveni 13 cm, vārpstas diametrs 4 cm
    • MEDIUM: iebāžamais garums aptuveni 16 cm, 5 cm vārpstas diametrs
    • VELKS: ievietojamais garums ir aptuveni 20 cm, vārpstas diametrs - 6 cm
    • X-LARGE: ievietojamais garums ir aptuveni 23 cm, vārpstas diametrs - 7 cm

     

    Papildu informācija:

     

     

    • Milzu dildo | Īpaši liels dildo
    • Šo lielo XL dildo var izbaudīt gan sievietes, gan vīrieši. Tas rada piepildījuma sajūtu, stimulējot anālās atveres iekšējās sienas. Turklāt lielais dildo nodrošina anālo izstiepšanu, kas ir izplatīta BDSM fantāzija.
    • Maksimālai baudai mēs iesakām izmantot mūsu seksa veikalā pieejamo lubrikantu MANCUNT.
    • Pateicoties praktiskajai piesūcekņa pamatnei, dildo droši pieguļ pie visām gludām virsmām. Dildo ir piemērots arī lietošanai ar siksnu siksnām.
    • Materiāls: 100 % silikons
    • samtaini mīksta virsma
    • elastīgs un vienlaikus patīkami stingrs
    • biezs dzimumloceklis
    • 100 % bez ftalātiem
    • bez smaržas

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    XLARGE IS JUST FANTASTIC !

    FLEXIBLE ! really silky love it ! Perfect for fistplayer who want smooth toys

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Großer schöner Dildo so wie er sein soll

    Nach genügend Vordehnung und ausreichender Verwendung von Gleitmittel konnte der Think Big Dildo gut eingeführt werden. Der Sitz des Dildos ist gut und er bleibt da, wo er soll und man spürt ihn sehr gut. Ich habe nachgemessen und die angegebenen Abmessungen stimmen. Vor dem Erwerb sollte man sich der Größe bewusst werden und evtl. eine Größe kleiner wählen.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    XL dildo ar lielu diametru - THINK BIG

    XL dildo ar lielu diametru - THINK BIG

    Vai jums patīk braukt ar lielu XL dildo? Tad jums vajadzētu iegādāties THINK BIG XL dildo! Ne tikai cena, bet galvenokārt tā lielais diametrs jūs iedvesmos! Ārkārtīgi biezs anālais dildo, kas piemērots tikai profesionāļiem.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: