No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Ekstremāla krūtsgala stimulācija

Informatīvais biļetens

BDSM skavas no Dr Sado - rozā zelta krāsā

BDSM skavu īpašā forma padara tās par spēcīgām krūtsgala un dzimumorgānu skavām, kas ir ideāli piemērotas ekstrēmas baudas cienītājiem.

Vairāk informācijas

3558/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    BDSM skavu īpašā forma padara tās par spēcīgām krūšu un dzimumorgānu skavām, kas ir ideāli piemērotas ekstrēmas baudas cienītājiem.

    Krūšu gali un dzimumorgānu zona ir erogēnas zonas, kurās beidzas miljoniem smalku nervu. Ne velti seksa laikā tiem tiek pievērsta tik liela uzmanība - gan vīriešu, gan sieviešu.

    Sprauslu skavām ir šāds pamatnoteikums: Jo lielāka ir platība, kurā tiek sadalīts spiediens, jo patīkamāka sajūta. Un otrādi - mazāks laukums nozīmē lielāku saspiešanas spiedienu un līdz ar to lielāku stimulāciju. Dr. Sado skavās ir apvienota maza platība (sfēriska forma) un intensīvs saspiešanas spiediens, padarot tās par ekstrēmākajām skavām BDSM seksa rotaļlietu klāstā. Ideāli piemēroti tiem, kam patīk mazliet spēcīgāk un kas vēlas izbaudīt baudas un sāpju sajūtu.

    Sāpju un baudas sajūtas kvintesence ar Dr. Sado rozā zelta BDSM skavām slēpjas unikālajā intensīvas stimulācijas un smalkās robežas starp baudu un sāpēm kombinācijā. Šīs izsmalcinātās skavas, kas ir īpaši izstrādātas jutīgajām krūšu un dzimumorgānu zonām, uzrunā visdziļākos jutekliskās pieredzes līmeņus. Pateicoties to īpašajai formai un intensīvajam saspiešanas spiedienam, tie piedāvā ekstrēmu pieredzi visiem, kas vēlas ne tikai izpētīt, bet arī pilnībā izbaudīt spēli ar baudas un sāpju robežu. Izgatavoti no eleganta nerūsējošā tērauda rožainā zelta krāsā, tie apvieno estētiku ar funkcionalitāti un ir nepārprotams apliecinājums pazinējiem, kas meklē saviļņojumu. Šīs skavas nav piemērotas iesācējiem, taču tās sola neaizmirstamu pieredzi ikvienam, kurš ir gatavs pārkāpt savas robežas un izbaudīt BDSM pilnu intensitāti.

    . Vairāk informācijas:

    • BDSM skavas no Dr. Sado
    • Dr. Sado skavas rada ārkārtīgi spēcīgu saspiešanas spiedienu, un tās NAV PARTEIKTAS JAUNATNĒJAJIEM.
    • Materiāls: nerūsējošais tērauds
    • Krāsa: rozā zelts
    • Piegādes apjoms: 1 skavu pāris
    • Izmēri: aptuveni 50 mm x 27 mm
    • Notīriet skavas ar INSTACLEAN aerosolu

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sie sehen edel aus und halten gut.

    Als Neuling auf diesem Gebiet habe ich mit meinem Partner dieses Produkt bestellt und war positiv überrascht. Beim Anprobieren halten die Klemmen gut und verrutschen nicht bei Bewegungen. Sehr geiles Tragegefühl. Schön fest, so dass es etwas schmerzt, und nicht zu locker, so dass sie abfallen könnten.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      BDSM skavas no Dr Sado - rozā zelta krāsā

      BDSM skavas no Dr Sado - rozā zelta krāsā

      BDSM skavu īpašā forma padara tās par spēcīgām krūtsgala un dzimumorgānu skavām, kas ir ideāli piemērotas ekstrēmas baudas cienītājiem.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      25 citas preces tajā pašā kategorijā: