No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

ElectraStim

Informatīvais biļetens

ElectraLoop™ no ElectraStim - regulējama metāla sēklinieku cilpa elektrostimulācijai

Jauns
  • ElectraLoop™ no ElectraStim - regulējama metāla sēklinieku cilpa elektrostimulācijai

Regulējamā sēklinieku cilpa ElectraLoop™ sola pilnīgi jauna veida dzimumlocekļa elektrostimulāciju. ElectraLoop™ ir īpaši izstrādāta vīriešiem ar lielāku dzimumlocekli vai tiem, kuri vēlas šo cilpu vienlaikus nēsāt ap dzimumlocekli un sēkliniekiem, un tās izmērs ir regulējams.

Vairāk informācijas

3897/00

pieejams

Vairāk informācijas

Regulējamā sēklinieku cilpa ElectraLoop™ sola pilnīgi jauna veida dzimumlocekļa elektrostimulāciju. ElectraLoop™ ir īpaši izstrādāta vīriešiem ar lielāku dzimumlocekli vai tiem, kuri vēlas šo cilpu vienlaikus nēsāt ap dzimumlocekli un sēkliniekiem, un tās izmērs ir regulējams. ElectraLoop™ ir izgatavota no neelastīgas metāla stieples, un tā apvieno metāla gredzena sajūtu ar regulējama pieguļošā gredzena komfortu. Cilpa tiek ievietota ap dzimumlocekli un sēkliniekiem un regulēta ar regulēšanas skavu.

Šo unipolāro metāla sēklinieku cilpu var izmantot kopā ar citu unipolāro elektrodu un tā paver spēcīgu erotiskās elektrostimulācijas pasauli masturbācijas, priekšspēles, orālā seksa un dzimumakta laikā. Dziļā, pulsējošā un erotiskā tirpšanas sajūta var būt pat pietiekami spēcīga, lai sasniegtu orgasmu bez rokām. Regulējams līdz 70 mm diametram, ElectraLoop™ ir piemērots lielākajai daļai vīriešu. Lai gūtu vislabāko pieredzi, mēs iesakām izmantot elektrovadošo gelu, piemēram, mūsu ESHOCK.

Saderīgs ar lielāko daļu elektrostimulācijas ierīču:

ElectraLoop™ ir saderīgs ar visām elektrostimulācijas ierīcēm no ElectraStim saderīgs. Lai gan ElectraLoop™ tika izstrādāta tiešai savienošanai ar ElectraStim elektrostimulācijas ierīcēm, to var savienot arī ar citu ražotāju elektrostimulācijas ierīcēm, izmantojot mūsu piedāvātos adapterus.

Liela nozīme tās lietošanā ir higiēnai un pareizai lubrikanta lietošanai:

Optimālai kopšanai un drošai lietošanai mēs iesakām izmantot mūsu dezinfekcijas aerosolu INSTACLEAN, kas tika īpaši izstrādāts efektīvai ElectraLoop™ tīrīšanai pirms un pēc lietošanas. Turklāt mūsu elektrovadošais lubrikants ESHOCK ir būtisks, lai nodrošinātu optimālu vadītspēju, kas elektrostimulācijas pieredzi padara vēl intensīvāku. Šo divu produktu kombinācija padara elektrostimulāciju ne tikai īpaši patīkamu, bet arī drošu un higiēnisku.

Sīkāka informācija:

  • ElectraLoop™
  • Maksimālais diametrs: 70 mm
  • Maksimālais garums: 220 mm
  • Savienojums: 2 mm
  • Svars: 31 grams
  • Materiāls: medicīniskais 316 nerūsējošais tērauds
  • Polu skaits: 1 (unipolārs). Lai pabeigtu ķēdi, ir nepieciešams otrs unipolārais elektrods. ElectraLoop™ jāpieslēdz pie ElectraStim Savienots ar stimulatoru, lai izjustu aprakstītās sajūtas.
  • Komplektā ietilpst: 1x ElectraLoop™ (regulējama metāla sēklinieku cilpa), 1x mikrošķiedras uzglabāšanas maisiņš, 1x daudzvalodu lietošanas instrukcija (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
  • Drošības piezīme: Seksuālā elektrostimulācija (E-Stim) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības aspektus. E-stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, izmanto elektrokardiostimulatoru vai medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nekad nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no ElectraStim ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.




ElectraStim x MEO


ElectraStim e-Stim ir inovāciju un kvalitātes simbols seksuālās elektrostimulācijas (E-Stim) jomā, un kopš tās pirmsākumiem tā ir iemantojusi savu vārdu, nepārtraukti paplašinot iespējas šajā aizraujošajā pieaugušo izklaides jomā. Pievēršot lielu uzmanību dizainam, tehnoloģijām un lietotāja pieredzei, produkti no ElectraStim produkti piedāvā unikālu baudas un veiktspējas kombināciju, kas ir saistoša gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Produktu klāsts aptver gan sākumlīmeņa komplektus, gan sarežģītas ierīces, kas visas ir rūpīgi izstrādātas, lai nodrošinātu drošu, patīkamu un efektīvu pieredzi. ElectraStim uzņēmums lielu uzsvaru liek uz kvalitāti un inovācijām, kas atspoguļojas tā patentētajā "Flick" tehnoloģijā, kas apliecina tā apņemšanos padarīt elektrostimulāciju personalizētāku un interaktīvāku. Šī apņemšanās sasniegt izcilību un vēlme pārsniegt patērētāju gaidas padara ElectraStim vadošo zīmolu savā segmentā. MEO.de ir ideāls izplatīšanas partneris ElectraStim pateicoties savai pieredzei augstas kvalitātes un specializētu pieaugušajiem paredzētu produktu izplatīšanā. MEO.de ir iemantojis reputāciju ar dziļu izpratni par savu klientu vajadzībām un vēlmēm apvienojumā ar nelokāmu apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību. MEO BDSM veikals ne tikai piedāvā plašu produktu klāstu dažādās kategorijās, bet arī pievērš lielu uzmanību izglītošanai un informācijai, lai klienti varētu pieņemt apzinātu lēmumu par pirkumu. Turklāt MEO.de mērķa grupa lieliski atbilst ElectraStimjo abu uzņēmumu prioritāte ir piedāvāt augstas kvalitātes un inovatīvus produktus, kas uzlabo klientu seksuālo labsajūtu un pieredzi. MEO.de plašais aptvērums gan tiešsaistē, gan ar izveidotā partneru tīkla starpniecību garantē, ka MEO.de ražojumi ElectraStim sasniedz plašu un ieinteresētu mērķgrupu. Apvienojot revolucionārās tehnoloģijas no ElectraStim ar MEO.de kompetenci un apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību veido spēcīgu partnerību, kas vērsta uz izcilas un bagātinošas pieredzes sniegšanu saviem klientiem. Kopā tās ir lieliski piemērotas, lai radītu revolūciju elektrostimulācijas pasaulē, vienlaikus nodrošinot izcilu apkalpošanu un atbalstu.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

ElectraLoop™ no ElectraStim - regulējama metāla sēklinieku cilpa elektrostimulācijai

ElectraLoop™ no ElectraStim - regulējama metāla sēklinieku cilpa elektrostimulācijai

Regulējamā sēklinieku cilpa ElectraLoop™ sola pilnīgi jauna veida dzimumlocekļa elektrostimulāciju. ElectraLoop™ ir īpaši izstrādāta vīriešiem ar lielāku dzimumlocekli vai tiem, kuri vēlas šo cilpu vienlaikus nēsāt ap dzimumlocekli un sēkliniekiem, un tās izmērs ir regulējams.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

26 citas preces tajā pašā kategorijā: