No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Piepūšamie dildo un anālie aizbāžņi

Informatīvais biļetens

Piepūšamais anālais spraudnis - Anal Wonder 3.0

Mūsu piepūšamais anālais korķis ir ideāli piemērots ilgstošai lietošanai, jo gan caurulīti, gan sūkņa bumbu var noņemt, kad korķis ir ievietots un piepūsts līdz vēlamajam izmēram. Pateicoties anatomiskajai formai, anālais korķis, kad tas ir pilnībā ievietots, iesūcas starp sēžamvietu.

Vairāk informācijas

3259/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Mūsu anālais korķis ir piepūšams un lieliski piemērots ilgstošai lietošanai, jo gan caurulīti, gan sūkņa bumbu var noņemt, tiklīdz anālais korķis ir ievietots un piepūsts līdz vēlamajam izmēram. Pateicoties anatomiskajai formai, anālais korķis, kad tas ir pilnībā ievietots, iesūcas starp sēžamvietu. Tādējādi jūs varat diskrēti nēsāt piepūšamo anālo kontaktdakšu sevī 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā. Perfekts butt plug, kas iedvesmo mūsu klientus visā pasaulē.

     

    Bet tas vēl nav viss! Zem elastīgā silikona virsmas atrodas smaga, rotējoša bumba, kas piešķir piepūšamajam anālajam spraudnim ļoti lielu svaru un tādējādi nodrošina ārkārtas stimulāciju. Inovatīvais dizains atvieglo ievietošanu un nodrošina īpaši piepildījuma sajūtu anālajā atverē, kā arī lielisku prostatas stimulāciju.

     

    Piepūšamo anālo kontaktdakšu ar noņemamu caurulīti var lietot vairākas stundas bez jebkādām problēmām. Neatkarīgi no tā, vai birojā, iepērkoties vai seksa laikā ar partneri - MEO ® piepūšamais anālais korķis jūs lutinās ar intensīvām sajūtām.

     

    Kā lietot piepūšamo anālo kontaktdakšu?

     

    Piepūšamo anālo kontaktdakšu ievieto kā parastu butt plug - vēlams suņa pozā. Mūsu piepūšamais anālais korķis ar jūsu kustībām attīsta savu dzīvi, kā to zina tikai no ļoti aktīviem seksa partneriem vai dārgiem seksa aparātiem. Smagā, rotējošā bumba nodod savu enerģiju (mēs esam to nosaukuši par "Fuck Energy"), piepūšamajam anālajam korķītim nemainoties. Stingrie triecieni, kļūstot arvien spēcīgāki, pārraida tieši un dziļi ķermeņa dziļākajā iekšienē. Neticama pieredze ar katru kustību un katru soli. Un kopā ar iespēju pastāvīgi mainīt anālā spraudņa izmēru ar sūkņa lodītes palīdzību tā ir pilnīgi aizraujoša sajūta!

     

    Atkarībā no tā, cik ilgi izmantojat sūkņa bumbu, jūs varat variēt no vienkārša izstiepuma anālajam treniņam līdz ekstrēmam izmēram. Vīriešiem piepūšamais anālais korķis intensīvi stimulē prostatu un, pateicoties aizraujošajam spiedienam, nodrošina vēl spēcīgākus orgasmus.

     

    Piepūšamo anālo spraudni drīkst lietot tikai ar lubrikantiem uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo vai Alphamale Aqua. Lubrikanti uz silikona bāzes var sabojāt materiālu. Pirms un pēc katras lietošanas reizes notīriet piepūšamo anālo aizbāzni ar mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Piepūšamais anālais korķis
    • Anālā spraudņa izmērs (nepiepūsts): 3 cm diametrs, 7 cm garums
    • Anālā korķa izmērs (piepūsts): 9 cm diametrs, 14 cm garums
    • Piepūšamais anālais korķis jāpiepūš līdz maksimālajam diametram 9 cm.
    • Caurulītes garums aptuveni 50 cm
    • Ar sūkņa bumbu un izplūdes vārstu
    • Šļūtene noņemama
    • Smagais metāla svars anālā korķa iekšpusē ir absolūti piepildīts anālajā kanālā un pastāvīgi kairina prostatu.
    • Materiāls: silikons, nesatur ftalātus, metāls.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Much fun!

    I like how its not to big upon insertion then after a few pumps you really feel full!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Macht den Sex noch geiler

    Eigentlich sehr gut. Wir benutzten ihn sowohl als auch. Ich persönlich fand es geil. Meine Frau ist auch nicht abgeneigt. Preis Leistung echt Top wenn ich sehe wie groß es sich aufpumpt. Gutes angenehmens Material und lässt sich gut einführen. Macht den Sex noch geiler

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Piepūšamais anālais spraudnis - Anal Wonder 3.0

    Piepūšamais anālais spraudnis - Anal Wonder 3.0

    Mūsu piepūšamais anālais korķis ir ideāli piemērots ilgstošai lietošanai, jo gan caurulīti, gan sūkņa bumbu var noņemt, kad korķis ir ievietots un piepūsts līdz vēlamajam izmēram. Pateicoties anatomiskajai formai, anālais korķis, kad tas ir pilnībā ievietots, iesūcas starp sēžamvietu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: