No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Kakla un bumbas sasaistīšana

Informatīvais biļetens

PUMP IT Aproce dzimumloceklim

Tas var būt ļoti saspringts un uzbudināts, kad esat uzlicis dzimumlocekļa aproci un uzpumpējis to! Jūs izjutīsiet sajūtas, par kādām iepriekš pat neiedomājāties. Spēcīga, intensīva spiediena sajūta, gluži kā spēcīgi satverot vīrieša roku!

Vairāk informācijas

2465/00

39,90 €


-5,00 €

34,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Tas var būt ļoti saspringts un uzbudināts, kad esat uzlicis dzimumlocekļa aproci un to uzpumpējis! Jūs izjutīsiet sajūtas, par kādām iepriekš pat neiedomājāties. Tik spēcīga, intensīva spiediena sajūta, gluži kā vīrieša roka, kas cieši satver!

     

    Vai vienmēr esat vēlējies, lai partneris jūs sasien? Bet ne uz kakla vai rokām, galu galā, tas ir iesācējiem! Kāpēc ne tikai sasiet dzimumlocekli un sēkliniekus? Vai jums patīk ideja izmēģināt kaut ko pavisam citu? Tad jums vajadzētu izmēģināt mūsu dzimumlocekļa sasiešanu, tā saukto dzimumlocekļa aproci. Tā ir ideāli piemērota dzimumlocekļa seksuālai stimulācijai no mīksta līdz cietam!

     

    Dzimumlocekļa aproce ir ne tikai vizuāli pievilcīgs BDSM aksesuārs aizraujošām lomu spēlēm un sodīšanai! Cieši pieguļošās daļas dēļ tā nodrošina asins uzkrāšanos un tādējādi veicina ekstrēmas sajūtas, kas līdzīgas tām, kuras izjūtamas Cock Bondage. Jo ciešāk tas pieguļ, jo intensīvāka ir spiediena sajūta, tiklīdz penis un sēklinieki sāk uzbriest. Pateicoties praktiskajai piepūšanas funkcijai, dzimumlocekļa uzmavu jebkurā laikā var individuāli pielāgot atbilstoši jūsu vēlmēm.

     

    Kā lietot dzimumlocekļa uzmavu?

     

    Uzlieciet dzimumlocekļa manšeti ap dzimumlocekli un novietojiet to pie vārpstas pamatnes. Vienmēr pārliecinieties, ka jūsu dzimumloceklis ir atliekts vai tikai daļēji atliekts, kad to uzvelkat. Tagad aizveriet dzimumlocekļa aproci ar spiediena vāciņu. Radusies asins sastrēguma rezultātā dzimumloceklis acumirklī kļūst kupls un ciets. Pēc tam paņemiet parocīgo bumbiņu sūkni un piepumpējiet dzimumlocekļa manšeti, līdz tā ir stingra un saspringta. Ja jums šķiet, ka spiediens ir pārāk liels, jūs vai jūsu partneris varat vienkārši nospiest drošības spiediena vārstu, un gaiss atkal tiks izlaists.

     

    Kas ir īpašs dzimumlocekļa manšetē?

     

    Dzimumlocekļa manšetiņa piedāvā līdzīgas priekšrocības kā parastais dzimumlocekļa gredzens: dzimumlocekļa mantiņa var arī efektīvi aizkavēt vīriešu ejakulāciju un palielināt jūsu seksuālo spēku. Pateicoties samtaini maigajam un patīkami elastīgajam materiālam, dzimumlocekļa aproci ir īpaši viegli uzvilkt un, pateicoties Velcro aizdarei, tas pieguļ pilnīgi droši. Īsta klasika starp Cock Bondage rotaļlietām, kas ir ideāli piemērota arī iesācējiem.

     

    Kam jāpievērš uzmanība, lietojot dzimumlocekļa aproci?

     

    Šo dzimumlocekļa aproci nedrīkst lietot ar lubrikantiem uz silikona bāzes. Lubrikanti, kas satur silikonu, var sabojāt dzimumlocekļa aproces materiālu. Mēs iesakām izmantot lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo by MEO ®.

     

    Dzimumlocekļa sasiešana un locekļa sasiešana:

    Ir vīrieši, kuri, triecoties, novērtē ļoti stingru satvērienu, vai citi, kuri dod priekšroku maigajam satvērienam. Top , kas džeržgā savu Sub, var pilnībā izmantot savu dominanci ar piepūšamo MEO ® dzimumlocekļa aproci. Uz Cock Bondage, aproci uzliek ap dzimumlocekli un pēc tam to piepūš. Pagaidu asinsapgādes pārtraukšana ar piepūstās dzimumlocekļa manšetes palīdzību ļauj piedzīvot unikālas un elpu aizraujošas Cock Bondage sajūtas.

     

    Kā tīrīt dzimumlocekļa uzmavu?

     

    Pēc Cock Bondage seansa notīriet dzimumlocekļa uzmavu ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Īpašai kopšanai mēs iesakām izmantot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Penisa aproces ceļvedis / secinājums par dzimumlocekļa aproci: Pastāv vesela virkne dažādu seksa rotaļlietu jeb seksa rotaļlietu, piemēram, dzimumlocekļa gredzeni, bet arī šī dzimumlocekļa aproce. Kas ir dzimumlocekļa aproce un ko tā dara? Dzimumlocekļa aproce ir erotisks palīglīdzeklis. To uzvelk uz vīrieša dzimumlocekļa. Dzimumlocekļa manšetes mērķis ir atbalstīt dzimumlocekli, lai panāktu cietu, stingru erekciju vai savaldītu dzimumlocekli, kā arī radīt īpaši spēcīgu dominances sajūtu dominējošajam partnerim. Parasti dzimumlocekļa uzmava ir izgatavota no lateksa, ādas, piemēram, mūsu Gate-of-Hell, vai gumijas. MEO ® piedāvā arī dažādu dzimumlocekļa aproces ar dažādu tekstūru, gludas vai ar tapām. Atkarībā no dzimumlocekļa uzmavas struktūras jūsu baudu vēl vairāk palielinās. Kam ir svarīgi pievērst uzmanību jeb dzimumlocekļa aproces drošai lietošanai: Pērkot dzimumlocekļa aproci, ir svarīgi pārliecināties, ka tā ir jums piemērota izmēra. Ir ļoti svarīgi, lai tā būtu pietiekami liela jūsu erekcionētajam dzimumloceklim. Ieteicama tāda dzimumlocekļa manžete, kuru var piepūst, jo tā ir absolūti elastīga izmēra. Ja izvēlaties pārāk mazu dzimumlocekļa manšeti, īpaši spēcīgas erekcijas laikā var rasties jūsu dzimumlocekļa sasitumi. Pareiza dzimumlocekļa manšetes kopšana: tā kā dzimumlocekļa manšetiņa ir seksa rotaļlieta, tā ir arī higiēniski jātīra. Parasti dzimumlocekļa aproci var tīrīt ar siltu ūdeni un nedaudz ziepēm. Svarīgi ir nelikt dzimumlocekļa aproci žāvēt saulē, jo materiāli ciestu no tieša UV starojuma. Jūs varat iegādāties arī tā sauktos seksa rotaļlietu tīrīšanas līdzekļus no MEO ®, piemēram, mūsu aerosolu VERYCLEAN. Dzimumlocekļa uzmavas priekšrocības un trūkumi : Šādas uzmavas priekšrocību ir daudz, taču ir arī trūkumi, kas šeit būtu jāmin vienlīdz lielā mērā. Protams, priekšrocība ir tā, ka, izmantojot aproci, jūs iegūstat ļoti spēcīgu erekciju, kas nodrošina maksimālu baudu ne tikai jums, bet arī jūsu dominējošajam partnerim. Tātad prieka faktors ir lielisks un ir ļoti skaidra dzimumlocekļa manšetes priekšrocība. Arī dzimumlocekļa manšetes kopšana ir vienkārša un aizņem tikai dažus mirkļus. Visbeidzot, priekšrocība ir arī materiālu dažādība, t. i., gumija, latekss, PU vai āda, jo jūs varat izvēlēties materiālu, ar kuru jūtaties visērtāk vai pret kuru jums nav alerģiju. Iespējamais trūkums ir tas, ka dzimumlocekļa uzmava, ja tā ir mazliet par mazu, var radīt nepatīkamus dzimumlocekļa sasitumus. Tāpēc ir svarīgi izvēlēties pareizo izmēru vai izvēlēties dzimumlocekļa manšeti, lai to piepumpētu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Piepūšamā dzimumlocekļa aproce
    • Regulējama izmēra dzimumlocekļa aproce ar piepumpēšanas funkciju
    • Ieteicama dzimumlocekļa ierobežošanai vai uzpumpēšanai. Cock Bondage
    • Ar velcro aizdari
    • Caurulītes garums aptuveni 24,5 cm
    • Manšetes garums aptuveni 164 mm, izmantojamais garums aptuveni 128 mm

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Molto divertente

    Molto divertente. Si può decisamente dire che è in linea con le aspettative

      Novērtēšana 

      Wirklich sehr gute Idee

      Wirklich sehr gute Idee. Schneller Versand, top Produkt, angemessener Preis. Wass will man mehr!

        Novērtēšana 

        Ottimo

        Sono molto soddisfatto di questo prodotto e posso solo raccomandarlo.

          Novērtēšana 

          Geiles Gefühl

          Geiles Gefühl wenn es immer enger wird. Kann die Penismanschette wirklich empfehlen. Funktioniert einwandfrei und Dank des Klettverschluss lässt sich die Größe optimal einstellen.

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          naja

          Der Klettverschluss hält der Belastung leider nicht Stand.

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          Extrem geile Gefühle

          Die Penis Manschette lässt sich sehr eng aufpumpen! Es ist wirklich so als würde jemand ganz hart mein Schwanz anfassen. Ich liebe das Gefühl. Extrem geil!

          • 2 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          PUMP IT Aproce dzimumloceklim

          PUMP IT Aproce dzimumloceklim

          Tas var būt ļoti saspringts un uzbudināts, kad esat uzlicis dzimumlocekļa aproci un uzpumpējis to! Jūs izjutīsiet sajūtas, par kādām iepriekš pat neiedomājāties. Spēcīga, intensīva spiediena sajūta, gluži kā spēcīgi satverot vīrieša roku!

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          26 citas preces tajā pašā kategorijā: