No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Krūšu sūcējs

Informatīvais biļetens

Sūkņu sprauslu sūkņu sistēma

Jūsu ceļš uz elpu aizraujošu krūtsgala orgasmu: daudziem cilvēkiem krūšu gali ir viena no visintensīvākajām erogēnajām zonām. Iedomājieties, ka šīs zonas stimulējat ar spēcīgu vakuumu! Uzbudinošs blakus efekts: jūsu sprauslas kļūst kuplas, lielas, cietas un jutīgas, un jūs pat varat piedzīvot pilnīgu krūtsgala orgasmu.

Vairāk informācijas

3474/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Jūsu ceļš uz elpu aizraujošu krūtsgala orgasmu: daudziem cilvēkiem krūšu gali ir viena no visintensīvākajām erogēnajām zonām. Iedomājieties, ka šīs zonas stimulējat ar spēcīgu vakuumu! Uzbudinošs blakusefekts: jūsu sprauslas kļūst kuplas, lielas, cietas un jutīgas, un jūs pat varat piedzīvot pilnīgu krūtsgala orgasmu.

     

    Kāpēc šī krūtsgala sūkņu sistēma ir obligāta?

     

    Cietie, jutīgie sprauslas, kas paceļas ar vēlmi - šī sajūta uzbudina ikvienu vīrieti un sievieti! Tagad jūs varat iegūt šo sajūtu ar vienu pogas pieskārienu: novietojiet abus cilindrus uz sprauslām, nospiediet sūkņa bumbiņu, un jūs iegūsiet šo unikālo sajūtu: jutīgie sprauslas tiek lutinātas un celtas kā ar mīcītiem pirkstiem, maigi grauztiem zobiem vai sūcošu muti.

     

    Jūsu ceļš uz elpu aizraujošu krūtsgala orgasmu:

     

    Tas ir visa ķermeņa orgasms, kas tiek sasniegts, stimulējot krūtsgala sprauslas bez tiešas dzimumorgānu stimulācijas. Tas ir iespējams, jo krūtsgala un dzimumorgānu reģioni ir pārstāvēti blakus esošās smadzeņu zonās. Ja tiek stimulēti krūtsgali, tas var izraisīt uzbudinājumu smadzeņu dzimumorgānu zonās, kas savukārt var izraisīt orgasmu.

     

    MEO® krūtsgala sūkņa sistēma izmanto vakuumu, lai palielinātu asins plūsmu uz krūtsgali, padarot to jutīgāku pret stimulāciju. Sprauslu sūkņa sistēma ne tikai izraisa tūlītēju uzbudinājumu, bet arī nodrošina ilgstošu stimulāciju, kuras intensitāti var individuāli regulēt. Vizuālā pieredze, ko sniedz paplašinātie un cietie sprauslas, kā arī sistēmas daudzpusīgās izmantošanas iespējas - no maigas līdz intensīvai un kombinācijā ar citām seksa rotaļlietām - piedāvā aizraujošu sajūtu spektru. Tādējādi MEO® krūtsgala sūkņu sistēma var veicināt intensīvu krūtsgala orgasmu un sniegt līdz šim nezināmu uzbudinājuma dimensiju.

     

    Kā lietot krūtsgala sūkņa sistēmu?

     

    MEO® krūtsgala sūkņu sistēma komfortablā veidā palielina krūtsgala jutīgumu. Vienkārši uzlieciet cilindrus, darbiniet sūkņa lodīti, un sprauslas kļūs kuplas un cietas. Ar vārstu un sūkņa lodītes palīdzību varat individuāli regulēt sūkšanas spiedienu. Caur caurspīdīgajiem cilindriem varat vērot, kā jūsu sprauslas kļūst skaistas un lielas, kuplas un cietas. Lai noņemtu sūkņa bumbu vai lietošanas laikā pielāgotu sūkšanas spiedienu, vienkārši pagrieziet mazos vārstus.

     

    Zīdaiņu sūkņu sistēma BDSM cienītājiem:

     

    MEO® krūtsgala sūknēšanas sistēma var iegūt īpašu nozīmi BDSM kontekstā, kas bieži vien ir saistīts ar intensīvu un daudzveidīgu sajūtu iepazīšanu. Sprauslas pēc lietošanas kļūst īpaši jutīgas un intensīvāk reaģē uz dažādiem stimulācijas veidiem. Maigi pieskārieni, piemēram, ar strausa spalvu vai pirkstiem, var izraisīt tirpšanas vai siltuma sajūtu, kas izplatās pa visu ķermeņa augšdaļu. Taču intensīvāki stimuli, piemēram, krūtsgala skavu pielietošana, rada arī dziļāku, dziļāku un dziļāku sajūtu, kas var būt gan sāpīga, gan uzbudinoša. Pat viegli pieskārieni vai maigs pieskāriens sprauslām var izraisīt visaptverošu sajūtu šajā sensibilizētajā stāvoklī. Daudziem BDSM entuziastiem tas var ievērojami palielināt sesijas intensitāti un dziļumu, nodrošinot pavisam jaunu krūtsgala stimulācijas līmeni.

     

    Kas man ir jāpatur prātā?

     

    Pēc lietošanas notīriet baloniņus ar mūsu aerosolu VERYCLEAN. Nedaudz lubrikanta uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo, uzlabos vakuumu un nodrošinās, ka cilindriņi droši turas uz sprauslām.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Sprauslu sūknēšanas sistēma vīriešiem un sievietēm.
    • Palielina jutīgumu un paplašina sprauslas.
    • Materiāls: akrils, ABS, silikons
    • Ātri izveido vakuumu.
    • Aprīkots ar diviem vārstiem.
    • Drošības piezīme: Lūdzu, vienmēr lietojiet uzmanīgi un jutīgi. Sāpju vai diskomforta sajūtas gadījumā nekavējoties pārtrauciet. Nelietojiet krūtsgala sūkņa sistēmu ilgāk par 10-15 minūtēm, lai izvairītos no pārmērīga kairinājuma vai sāpēm. Pirms un pēc lietošanas rūpīgi notīriet ar mūsu VERYCLEAN aerosolu. Lai nodrošinātu vislabāko efektu un ideālu vakuumu, mēs iesakām izmantot mūsu lubrikantu uz ūdens bāzes Aquameo.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    A revelation for nipple play enthusiasts

    I've always known the sensitivity and pleasure potential of my nipples, but this nipple pumping system has taken my sensations to new heights! The vacuum created mimics the most tantalizing actions - be it the gentle kneading of fingers, a teasing nibble, or an insistent suck. The immediacy of the response is what astounded me: rock hard, ultra-sensitive nipples craving attention.

    But the real surprise? A nipple orgasm!!!!!

    It's an experience that's profoundly intense and unlike any other orgasm.Plus, the visual of plump, pronounced nipples is a sight to behold and a massive turn-on for my partner.

    If you've never explored the full potential of your nipples, or if you're an aficionado of nipple play, this system is a big step up. It's an erotic journey you'll wish you'd taken sooner!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    simpel, aber raffiniert wirksam

    Die Anwendung dieses Pumpsystems ist einfach, aber sehr wirksam. Ich kann es nur empfehlen, die Nippel durch das Vakuum fest und groß aufzurichten und dann das Lecken und Saugen mit den Lippen oder gar eine intensivere Behandlung zu genießen. In geschundenen Nippeln klingt die Wollust noch längere Zeit intensiv nach.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Sūkņu sprauslu sūkņu sistēma

    Sūkņu sprauslu sūkņu sistēma

    Jūsu ceļš uz elpu aizraujošu krūtsgala orgasmu: daudziem cilvēkiem krūšu gali ir viena no visintensīvākajām erogēnajām zonām. Iedomājieties, ka šīs zonas stimulējat ar spēcīgu vakuumu! Uzbudinošs blakus efekts: jūsu sprauslas kļūst kuplas, lielas, cietas un jutīgas, un jūs pat varat piedzīvot pilnīgu krūtsgala orgasmu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    12 citas preces tajā pašā kategorijā: