No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Masturbatori vīriešiem

Informatīvais biļetens

Chiven2 - Masturbators blowjob

Chiven2 blowjob masturbators vīriešiem var darīt visu, par ko jūs sapņojat masturbatorā! MEO® masturbators Chiven2 ir seksa rotaļlieta, kas vibrē, sūc, sūc un pat sasilda - līdz pat pikantam orgasmam.

Vairāk informācijas

2479/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Masturbators vīriešiem Chiven2 spēj paveikt visu, par ko jūs sapņojat masturbatorā! MEO® masturbators Chiven2 ir seksa rotaļlieta, kas vibrē, sūc, sūc un pat silda - līdz pat šļakatu orgasmam.

     

    Ļoti īpaša pieredze vīriešiem: Chiven2 masturbators nodrošina īstas orgasma eksplozijas un ļauj izbaudīt solo seksu pavisam jaunā veidā.

     

    Kā lietot Chiven2 blowjob masturbatoru vīriešiem?

     

    Vienkārši ievietojiet savu dzimumlocekli Chiven2 masturbatora atverē un izbaudiet fantastisko sajūtu. Kad to ieslēdzat, iedarbojas unikālā tehnoloģija, kas padara šo masturbatoru tik neparastu! Nedaudz ūdens bāzes lubrikanta, piemēram, Aquameo, vēl vairāk uzlabos jūsu pieredzi.

     

    Chiven2 masturbatora mīkstā silikona iekšpuse ieskauj dzimumlocekli un masē to ar dažādiem vibrācijas režīmiem un intensitātes līmeņiem. Turklāt Chiven2 masturbatoram ir sildīšanas funkcija (līdz aptuveni 40 grādiem), kas jūs patiešām sasildīs.

     

    Chiven2 masturbatora sensacionālā tehnoloģija ir unikāls sasniegums, kas lieliski palutina dzimumlocekli, to pārmērīgi nestimulējot. Dažādi vibrācijas modeļi masē jūs no maigas līdz cietai, kā jūs vēlaties. Jūs piedzīvosiet absolūti perfektu orgasmu, ja ieslēgsiet arī HEAT funkciju. Jo MEO® masturbators Chiven2 ir karsts izstrādājums šī vārda vistiešākajā nozīmē!

     

    Kādas ir Chiven2 blowjob masturbatora vīriešiem priekšrocības?

     

    Priekšrocības, kas pārliecinās jūs, iegādājoties masturbatoru: Chiven2 masturbators piedāvā orālo stimulāciju un ir pašsildāms. Šim masturbatoram ir elegants futrālis, un to var viegli paņemt līdzi jebkur. Chiven2 masturbatoru ir ērti turēt rokās, un tam ir neslīdoša virsma. Tas ir kluss un ūdensnecaurlaidīgs. Uzkarsēšanas funkcija sasniedz maksimālo 40 grādu temperatūru, un to var ieslēgt un izslēgt atsevišķi. Chiven2 masturbatoram ir 6 intensīvas vibrācijas, un pogas augšpusē ļauj viegli pārslēgt dažādus iestatījumus.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Chiven2 vīriešu masturbators
    • Sildīšanas funkcija nodrošina labāku asinsriti, kas savukārt nodrošina intensīvāku sajūtu.
    • Uzlādējams, izmantojot USB kabeli
    • Viegli lietojams
    • Daudzas funkcijas (6 vibrācijas līmeņi, karstums u. c.).
    • Pēc lietošanas seksa rotaļlietu rūpīgi noskalojiet ar ziepēm un ūdeni. Tīrīšanai var izmantot arī MEO® rotaļlietu tīrītāju VERYCLEAN.
    • Lūdzu, izmantojiet tikai ūdenī šķīstošus lubrikantus
    • Mūsu padoms: izmantojiet masturbatoru ar mūsu anālajām pērlītēm (klikšķiniet šeit)!

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Chiven2

    The Chiven2 comes with 6 different kinds of vibrations, a heat setting and its waterproof. A big plus is that the sound is less than 60dB, so just having the TV on will drown it out. The heat setting can be adjusted to match the temperature of the human body.

    The inside uses soft medical silicone, to recreate the touch of real human skin. The vibration mode creates a vacuum so that the elastic silicone sticks to your beef thermometer. As with all toys, a lubricant is prefered.

    This is IPX6 waterproof, so it can be washed or even submerged in water. Though it is not recommended to be submerged for a long time. This makes it a perfect bath accessory if you are into that sort of thing.

    The outside of the Chiven2 is made from a material, with grippy matte design. The inside uses soft medical silica gel, which makes it easy to clean and stops bacteria growing. The Large capacity battery will give you an hours use from a two-hour charge.

    Overall, The CHIVEN2 Vibrating Masturbator is a good option for a sex toy. It’s light and portable, so great to bring with you as you travel.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Chiven2 - Masturbators blowjob

      Chiven2 - Masturbators blowjob

      Chiven2 blowjob masturbators vīriešiem var darīt visu, par ko jūs sapņojat masturbatorā! MEO® masturbators Chiven2 ir seksa rotaļlieta, kas vibrē, sūc, sūc un pat sasilda - līdz pat pikantam orgasmam.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: