No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Masturbatori vīriešiem

Informatīvais biļetens

"Message In A Bottle" masturbators

MEO "Message In A Bottle" ir masturbators vīriešiem, kas ne tikai uzbudina, bet arī papildina masturbācijas pieredzi ar akustisku līmeni. Masturbatorā, kas ir gatavs lietošanai jebkurā laikā, apvienots dizains un funkcija, lai radītu nepārspējamu pieredzi.

Vairāk informācijas

3672/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    MEO "Message In A Bottle" ir masturbators vīriešiem, kas ne tikai uzbudina, bet arī papildina masturbācijas pieredzi ar akustisku līmeni. Masturbators, kas ir gatavs lietošanai jebkurā laikā, apvieno dizainu un funkciju, lai radītu nepārspējamu pieredzi.

    Šis tehnoloģiju šedevrs neaizstāj jūsu pašu roku - jo kurš gan to varētu darīt -, taču tas piedāvā pilnīgi unikālu un pilnībā automātisku masturbācijas pieredzi. Aprīkots ar sešiem aizraujošiem režīmiem un masāžas funkcijām, kas cieši ieskauj dzimumlocekli, tas ar kaislīgiem stenējumiem ikvienu vīrieti noved līdz kulminācijai, kā arī pārsteidz ar septiņām dinamiskām rotācijas un piespiešanas kustībām.

    Galvenais? Jūs varat izbaudīt šo masturbatoru pilnīgi bez rokām. Iebūvēts izturīgā korpusā, kas atklāj dzimumlocekli caur skatu logu, masturbatora atvērumā gaida uzaicinājums, kas ilgi nevilcināsies: Mīkstais, aicinošais anālais kanāls ievada dzimumlocekli šaurā anālajā kanālā, kura tekstūra piepildīs ikvienu jūsu mitro sapni. Vienkārši nospiediet pogu, un jūs nokļūsiet juteklisko kustību virpulī, ko pavadīs balsis, kas ausīs ieskanēsies ar stenējumiem un netīrajām runām - un, pateicoties komplektā iekļautajām austiņām, jūs nepalaistu garām nevienu vārdu.

    Masturbators ir aprīkots ar izturīgu piesūcekņa stiprinājumu brīžiem, kad vēlēsieties atteikties no kontroles. Neatkarīgi no tā, vai uz dušas sienas, darba virsmas vai loga - "Message In A Bottle" sniegs jums to, ko vēlaties, tādā leņķī, kāds jums vislabāk patīk.

    Pateicoties USB uzlādes funkcijai, šis greznais masturbators ir ne tikai mobils, bet arī vienmēr gatavs, kad jūs esat. Un, kad bauda ir beigusies, no caurspīdīga TPE izgatavoto iekšējo apvalku var viegli noņemt, lai to ātri notīrītu.

    Papildu informācija:

    • Tālāk tekstā: Masturbators "Message In A Bottle"
    • Režīmi: 6 režīmi
    • Skaņas efekti: Kaislīgs stenēšana
    • Kustību iespējas: 7 griešanās un vilkšanas kustības
    • Lietošana bez rokām: iespējama, pateicoties izturīgajam piesūcekņa stiprinājumam
    • Materiāls: Mīksts materiāls, sajūta kā īsta, anālās atveres forma
    • Tekstūra: Pērļu tekstūra iekšpusē pastiprinātām sajūtām
    • Vadība: vienkārša darbība ar pogas pieskārienu
    • Balsis: Divas dažādas stenēšanas balsis ar netīrajām runām
    • Piederumi: austiņas komplektā akustiskai pieredzei
    • Piestiprinājums: izturīgs piesūcekņa stiprinājums daudzpusīgai novietošanai
    • Uzlāde: USB ports mobilai un vienmēr gatavai darbībai
    • Tīrīšana: Viegla tīrīšana, pateicoties noņemamam TPE iekšējam apvalkam (elastomērs) un mazgājamam plastmasas korpusam
    • Izmēri: 30,8 cm kopējais garums, 11,4 cm caurlaidīgais garums, 9,14 cm korpusa platums
    • Svars: aptuveni 0,9 kg

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Praktisch und geil

    Praktisch und geil
    Besorgt‘s mir fast zu gut

      Novērtēšana 

      Awesome product

      Well WoW is all I can say. Talk about feeling like the real thing. It is an awesome product and I cum hard every time I use it. Which btw is often.

        Novērtēšana 

        Very enjoyable and does the job real nice.

        I didn't really know what to expect with this being my first auto stroker. I've used just your regular masturbators before and they're fine, but nothing the good ol' left and right can't do just fine. Combine that with mutual play with my partner whose toy does all the work for her, I wanted something that did the work for ME!

        And this one does the trick! The sounds it makes when you plug in the headphones are a little silly for me, but I appreciate you can flip between female and male to suit your preference. Also, the lights aren't really necessary either.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          "Message In A Bottle" masturbators

          "Message In A Bottle" masturbators

          MEO "Message In A Bottle" ir masturbators vīriešiem, kas ne tikai uzbudina, bet arī papildina masturbācijas pieredzi ar akustisku līmeni. Masturbatorā, kas ir gatavs lietošanai jebkurā laikā, apvienots dizains un funkcija, lai radītu nepārspējamu pieredzi.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: