No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mutes izkliedētājs

Informatīvais biļetens

BDSM mutes izkliedētājs 2.0 - Jennings

Atklājiet jaunu dominances un padevības dimensiju ar Jennings Mouth Spreader 2.0! Sākotnēji izmantots zobārstniecībā, tas ir atradis pastāvīgu vietu BDSM pasaulē un apvieno juteklisku uzbudinājumu ar kontroles sajūtu.

Vairāk informācijas

3440/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Atklājiet jaunu dominances un padevības dimensiju ar Jennings Mouth Spreader 2.0! Sākotnēji izmantots zobārstniecībā, tas ir atradis savu vietu BDSM pasaulē un apvieno juteklisku uzbudinājumu ar kontroles sajūtu.

    Mutes izkliedētājs nav viena no pazīstamākajām BDSM seksa rotaļlietām, taču tas ir ļoti populārs fetiša un BDSM ainā. Tas atgādina mutes knupeli vai uzpurni un bieži tiek izmantots kombinācijā ar galvas siksnu vai apkakli. Šo BDSM rotaļlietu izmanto, lai atvērtu un nostiprinātu muti un žokli. Pakļāvīgais partneris tiek apklusināts ar plaši atvērtu muti. Tas ļauj dominējošajam partnerim ievietot, piemēram, savu dzimumlocekli plaši atvērtajā mutē. Mutes izkliedētāja bloķēšanas mehānisms neļauj pakļāvīgajam atkal aizvērt muti.

    Mutes izkliedētājs pēc Dženingsa:

    Mutes izkliedētājs 2.0 pēc Dženingsa ir ieguvis popularitāti BDSM scēnā dažādu iemeslu dēļ. Galvenā uzmanība tiek pievērsta kontrolei un pakļaušanai, un mutes izkliedētājs fiziski kontrolē pasīvā partnera muti. Daudzi novērtē arī mutes izkliedētāja medicīnisko aspektu, jo tas lomu spēlei piešķir papildu medicīnisku fonu. Izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, tas ir ne tikai izturīgs, bet arī higiēnisks, kas BDSM scēnā tiek augstu novērtēts. Tā daudzpusība ļauj to izmantot dažādās situācijās, un daudziem cilvēkiem īpaši pievilcīga ir plaši atvērtas mutes vizuālā pievilcība. Tas pastiprina neaizsargātības sajūtu, vienlaikus piedāvājot jaunu, aizraujošu BDSM pieredzi.

    Ar šo mutes izkliedētāju jūsu BDSM sesijas nekad vairs nebūs tādas pašas!

    Augstas kvalitātes materiāli: izgatavots no medicīniskā nerūsējošā tērauda, šis mutes izkliedētājs ir augstākās kvalitātes un izturības paraugs. Tā vinila pārklājums ne tikai aizsargā zobus, bet arī nodrošina patīkamu sajūtu valkāšanas laikā.

    Optimāls komforts: izsmalcinātais dizains nodrošina ērtu ievietošanu mutē un uz sejas. Vinila pārklājums nodrošina, ka tas paliek tieši tur, kur tam jābūt, un vienlaikus novērš mutes izkliedētāja slīdēšanu.

    Viegla lietošana: mutes izkliedētāja atvēršanas mehānisms tiek darbināts ar sviru sānos, un pasīvā partnera mute tiek plaši atvērta. Šis regulēšanas mehānisms droši notur mutes siksniņu vēlamajā pozīcijā un plaši atvērtu muti.

    Pielāgojamība: regulējamā siksniņa, kas izgatavota no vegānu ādas, ļauj individuāli pielāgoties jebkuram galvas izmēram un nodrošina perfektu piegulēšanu.

    Sīkāka informācija:

    • BDSM mutes izkliedētājs saskaņā ar Jennings
    • Jaunā versija ar gumijas pārvalku
    • Izmēri: aptuveni 20 cm garš x 13 cm pilnībā atvērts.
    • Materiāls: nerūsējošais tērauds, PVC, vegāna āda
    • Piezīme: ir svarīgi atzīmēt, ka, tāpat kā visās BDSM aktivitātēs, ļoti svarīga ir komunikācija, piekrišana un drošība. Tas, kas vienam cilvēkam ir patīkams un uzbudinošs, citam var būt neērti. Tāpēc vienmēr ir jārūpējas par to, lai ikviens iesaistītais justos ērti un tiktu ievērotas robežas.
    • Tīrīšana: Pirms un pēc lietošanas ar mūsu aerosolu INSTACLEAN.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Wow

    Der Zahnschutz bei dem Mundspreizer ist echt genial! Funktioniert super, klasse Qualität.

      Novērtēšana 

      Okay

      Bevorzuge Ballonknebel

        Novērtēšana 

        Perfecta

        Cumple a las mil maravilas su funcion, aunque sencilla pero a la vez tiene que ser muy practica y sin duda alguna esta mordaza la da.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          BDSM mutes izkliedētājs 2.0 - Jennings

          BDSM mutes izkliedētājs 2.0 - Jennings

          Atklājiet jaunu dominances un padevības dimensiju ar Jennings Mouth Spreader 2.0! Sākotnēji izmantots zobārstniecībā, tas ir atradis pastāvīgu vietu BDSM pasaulē un apvieno juteklisku uzbudinājumu ar kontroles sajūtu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          9 citas preces tajā pašā kategorijā: