No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mutes knupis

Informatīvais biļetens

Bloķējams BDSM knupis 2.0

Mūsu ādas žagaru var aizslēgt priekšpusē ar piekaramo atslēgu vai digitālo laika slēdzi. Daudzas skaistas detaļas padara šo žņaugu ļoti ērtu nēsāšanai BDSM sesijas laikā. Ja jūs meklējat ļoti īpašu knupeli, tad šis aizslēdzamais knupelis ir tieši jums.

Vairāk informācijas

6766/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu ādas žagaru var aizslēgt priekšpusē ar piekaramo atslēgu vai digitālo laika slēdzi. Daudzas skaistas detaļas padara šo žņaugu ļoti ērtu nēsāšanai BDSM sesijas laikā. Ja jūs meklējat ļoti īpašu gagu, tad šis aizslēdzamais gags ir tieši jums.

    Šis no augstas kvalitātes ādas izgatavotais gags neatstāj nekas nevēlams, jo mutes maskā ir iestrādāts biezs ādas gags, kas pilnībā aizpilda pakļāvīgā partnera muti. Augstas kvalitātes āda ir ārkārtīgi ērta valkāšanai, tāpēc knupis nesašķiebjas un nešķeļ pat tad, ja to valkā ilgstoši. Pateicoties sprādzes aizdarei, knupīti var arī lieliski pielāgot jebkuram galvas izmēram. Tas nodrošina ērtu un drošu knaģa pieguļšanu pat ilgāku BDSM seansu laikā.

    Papildu drošībai varat izvēlēties starp mūsu parasto piekaramo slēdzeni un mūsu inovatīvo digitālo pašaizslēgšanās laika slēdzeni MEOBOND. MEOBOND laika slēdzene ir ideāli piemērota ne tikai šim aizslēdzamajam knaģim, bet arī mūsu aizslēdzamajām roku un potīšu saitēm, kā arī dažādām mūsu šķīstības jostām. Ar MEOBOND digitālo laika slēdzeni jūs izlemjat, kad notiks atbrīvošana - maksimālais regulējamais laiks ir iespaidīgās 100 stundas, kas padara to ideāli piemērotu pašbondāžas scenārijiem.

    Bloķējams knaģis ir svarīgs BDSM un bondage cienītāju aksesuārs. Pateicoties unikālajam dizainam, aizslēdzamais knupis piedāvā drošu un kontrolējamu knupināšanas veidu, kas ir ideāli piemērots dažādiem BDSM scenārijiem. Slēdzamais knupis ir ne tikai pakļaušanās simbols, bet arī praktisks aksesuārs dominējošiem partneriem, lai īstenotu kontroli.

    Slēdzamā knupa galvenā iezīme ir tā drošības funkcija. Tā kā to var aizslēgt, knupis piedāvā papildu drošības līmeni, kura bieži vien trūkst parastajiem BDSM knupjiem. Bloķējamu knaģi var atvērt tikai atslēgas turētājs, kas rada intensīvu dominances un pakļaušanās sajūtu.

    Bloķējama knaģa daudzpusība ir vēl viena priekšrocība. Neatkarīgi no tā, vai to izmanto spēlītēs, kurās tiek izmantota vara un kontrole, vai lomu spēlēs, aizslēdzams knadzis ir lielisks BDSM aksesuārs, ko var izmantot dažādos scenārijos. Mūsu slēdzamie knupīši ir pieejami dažādos dizainos, sākot no knupīšiem iesācējiem līdz profesionāliem knupīšu variantiem, padarot tos par daudzpusīgu BDSM produktu.

    Svarīgs aspekts ir arī slēdzamā knupa valkāšanas ērtums. Augstas kvalitātes materiāli un rūpīga izgatavošana nodrošina, ka mūsu slēdzamo knupīti ir ērti valkāt ilgu laiku, nesaspiežot un neradot ādas kairinājumu.

    BDSM scēnā mūsu slēdzamais knupītis ir populārs līdzeklis, kas tiek novērtēts tā izturības un komforta dēļ. Tas piedāvā unikālu drošības, kontroles un komforta kombināciju, padarot to par ideālu izvēli prasīgām BDSM sesijām.

    Tāpēc aizslēdzams knupis ir obligāts palīglīdzeklis visiem BDSM praktizētājiem, kas meklē drošu, ērtu un efektīvu knupi. Ar aizslēdzamu knupeli BDSM pieredzi var pacelt pavisam jaunā līmenī.

    . Sīkāka informācija:

    • Slēdzams BDSM knupis
    • MEO BDSM veikala bestsellers
    • Piegādes apjoms: Gags verdzībai un piekaramā slēdzene ar iegravētu MEO logotipu un divām atslēgām.
    • Šī knupa mutes zona ir rūpīgi polsterēta, lai garantētu lielisku piegulēšanu!
    • Knupis ar laika slēdzeni / pašnozīmēšanas slēdzeni: Knupja bloķēšanai var izmantot mūsu parasto piekaramo slēdzeni vai mūsu digitālo pašnozīmēšanas slēdzeni MEOBOND. Mūsu MEOBOND laika slēdzene ir piemērota verdzībai, knupīšiem un šķīstības jostām un nodrošina, ka jūs atbrīvos tikai pēc iepriekš iestatīta laika (ne ilgāk kā 100 stundas).

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Perfekter Knebel

    auch für die "Selbstknebelung" geeignet

    • 5 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Kein Laut

    Fühlt den Mund sehr gut aus.....für jemand der Probleme mit Würgereiz hat, ungeeignet

    • 7 no 7 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Abschliessbarer Knebel

    Ich weiß nicht, ob wir eine besondere Ausführung dieses Knebels bekommen haben (war mit ca 10cm schon wirklich lang bzw ragt tief in den Rachen hinein), aber neben der Knebelfunktion haben wir hier auch einen integrierten Deepthroattrainer erhalten. ;) Die breite Ausführung lässt kein Ausspucken mehr zu und das Leder duftet auch hier (wie bei bisher allen gekauften Lederartikeln) einfach wundervoll! Dadurch, dass man den Knebel auseinanderbauen kann, ist er prima zu reinigen und somit der Sitz der Schnalle auch variabel (wenn man zbsp nicht abschließen möchte, sonder „nur“ mit Schnalle am Hinterkopf schließen möchte). Volle Punktzahl.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    So geknebelt konnte ich mich nicht befreien

    So geknebelt konnte ich mich nicht befreien; Knebel rein, schön stramm ziehen, abschließen, Schlüssel wegschmeißen .. und es wird ein geiles Wochenende ;-)

    • 4 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Padding gives this gag a powerful sensation of sealing.

    An excellent balance between comfort and muzzling. The padding gives this gag a powerful sensation of sealing.

    • 6 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    I have tried alot of gags, but this is the MOST comfortable

    I have tried alot of gags, but this is the MOST comfortable
    gag i ever tried on !!! If you want to wear a gag for hours,
    then this is the one you want to have in your toybox.

    I STRONGLY recommend this gag to all gaglovers ! Bite on ;)

    • 5 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Alles aus hochwertigem, echten Leder.

    Gutes Feeling, kein störender Geruch, neutraler Geschmack. Alles aus hochwertigem, echten Leder. Es fühlt sich tatsächlich so an, als würde eine starke Männerhand im Lederhandschuh den Mund zudrücken. GEILE VORSTELLUNG

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Like a GLOVED HAND over your mouth

    I love this gag. It feels like somebody has a GLOVED HAND over your mouth.

    • 6 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Extremely comfortable and great fitting

    Mine just arrived today- Extremely comfortable and great fitting- does indeed feel as if someones hand is firmly placed on your mouth.

    • 5 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    VERY INTENSE

    I don't think the picture on the site prepared me on how big the gag is. It covers the lower half of my face. It's f--king awesome actually. Very intense. I definitely got a rush the first time I put it on. It effectively muzzles me and is a great addition to my dog play sessions when I mouth off too much.

    • 6 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Lockable gag

    This is the most comfortable gag I've ever worn! The reviews are right on. It feels like a gloved hand over your mouth. Definitely didn't want to take it off. It's a comfortable mouthful and there's no way to spit it out...but who would want to?!

    • 7 no 7 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Bloķējams BDSM knupis 2.0

    Bloķējams BDSM knupis 2.0

    Mūsu ādas žagaru var aizslēgt priekšpusē ar piekaramo atslēgu vai digitālo laika slēdzi. Daudzas skaistas detaļas padara šo žņaugu ļoti ērtu nēsāšanai BDSM sesijas laikā. Ja jūs meklējat ļoti īpašu knupeli, tad šis aizslēdzamais knupelis ir tieši jums.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: