No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Piespiedu orgasms CUMELOT

Informatīvais biļetens

CUMELOT ALPHA PRO ar slaukšanas funkciju piespiedu sējas noņemšanai

Vai vēlaties slaukt prostatu, piedzīvot prostatas orgasmu vai pilnīgu piespiedu iztukšošanu? CUMELOT ALPHA PRO STROKE ir vismodernākā ierīce pasīvam vīrietim (un seksa vergam) tirgū

Vairāk informācijas

2148/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vai vēlaties izdzert prostatu, piedzīvot prostatas orgasmu vai pilnīgu piespiedu ejakulāciju? CUMELOT ALPHA PRO STROKE ir vismodernākā ierīce pasīvam vīrietim (un seksa vergam) tirgū

     

    Izmantojiet mūsu tālvadības pults vadāmo CUMELOT stimulatoru, lai slaucītu prostatu un piepildītu savu vēlmi pēc piespiedu ejakulācijas ar partneri vai bez tā.

     

    Ar CUMELOT ALPHA PRO ikviens var slaukt vīrieti un ar mērķtiecīgu prostatas masāžu novest viņu līdz piespiedu orgasmam.

     

    Pasīva vīrieša piespiedu orgasms (saukts arī par piespiedu orgasmu) Male Milking ) nav nekāda sakara ar vīrieša baudas izjūtu, bet tā mērķis ir izraisīt pilnīgu spermas iztukšošanos. Piespiedu ejakulāciju vīrieši uztver kā ārkārtīgi pazemojošu, tāpēc to bieži izmanto BDSM scenārijos. Piespiedu izkastrināšanu izmanto arī šķīstības jostu valkātājiem, lai šķīstajam vīrietim atņemtu jebkādu baudas iespēju.

     

    CUMELOT ALPHA PRO apvieno seksu un tehnoloģiju, lai radītu perfektu stimulatoru pasīvam vīrietim. Šis inovatīvais prostatas stimulators ne tikai vibrē - tam ir arī galviņa, kas var intensīvi kustēties, radot sajūtu, kas līdzinās spēcīgai mīcīšanai. Īpašā CUMELOT forma sasniedz tieši jūsu P punktu, kuru jūs varat masēt, lai radītu piespiedu orgasmu. Un atkal un atkal, neatkarīgi no tā, vai vēlaties/nevarat iet tālāk vai nē! Ar tālvadības pulti CUMELOT ALPHA PRO var ērti vadīt arī no attāluma.

     

    Atklājiet 7 veidu vibrācijas modeļus, sākot no vienmērīga tirpšanas līdz spēcīgam pulsēšanai, vienlaikus spēcīgi mīcot prostatu un izraisot masveida prostatas orgasmu. CUMELOT ir pat otrs motors, kas paralēli stimulē starpribu. Pasīvais vīrietis nekad mūžā neaizmirsīs piespiedu orgasmu ar CUMELOT ALPHA PRO.

     

    ALPHA PRO sērijā ietilpst trīs dažādas ierīces piespiedu orgasmam, kas ievērojami atšķiras pēc formas un radītās stimulācijas veida. Nākamajā animācijā redzēsiet, kāda dažāda veida stimulācija piespiedu erekcijas laikā izraisa spēcīgu prostatas orgasmu:

     

     

    CUMELOT ALPHA PRO ierīci var lieliski izmantot arī bez partnera, piemēram, sasaistīšanai, pašsaistīšanai vai citiem BDSM scenārijiem.

     

    Mūsu CUMELOT, ko dēvē arī par "piespiedu tenzoru", ir izgatavots no medicīniskā silikona, tāpēc tas nav porains un nesatur ftalātus, taču nav saderīgs ar silikona lubrikantiem. Mēs iesakām mūsu lubrikantus uz ūdens bāzes Alpha Male un AQUAMEO. Pēc lietošanas prostatas stimulatoru var notīrīt ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai mūsu aerosolu VERYCLEAN. MEO padoms: nedaudz EXTREMEO aerosola atvieglo ievadīšanu nepieredzējušiem vīriešiem.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • MEO - Mēs mīlam jūs slaukt
    • Ierīce piespiedu orgasmam un piespiedu ejakulācijai
    • Stimulējot prostatu ar prostatas stimulatoru CUMELOT, vīrieša spermu var "izsūknēt", vīrietim neizjūtot baudu vai uzbudinājumu.
    • Izmēri: 13,3 cm kopējais garums, 10,7 cm ievietojamais garums, 3 cm maksimālais diametrs, 2 cm minimālais diametrs.
    • Materiāls: silikons, ABS
    • 7 vibrācijas režīmi (ātra prostatas slaukšana vai lēna prostatas slaukšana)
    • Piezīme: uzlāde notiek, izmantojot USB. Tālvadības pults nepieciešama 1 CR2032 baterija, kas iekļauta komplektā.
    • CUMELOT® ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr geil

    absolut zu empfehlen wenn man auf sowas steht

      Novērtēšana 

      Pamper your prostate with both vibration and stroking sensations

      Pamper your prostate with both vibration and stroking sensations. The CUMELOT can be used with or without the remote control to cycle through 7 vibration settings that pulse and throb inside your hole. Meanwhile, the tip will actually bend repeatedly, stroking your sweet spot. The exterior portion has its own motor, as well, and will put textured pressure on your perineum, vibing you from the outside.

      • 2 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      CUMELOT ALPHA PRO ar slaukšanas funkciju piespiedu sējas noņemšanai

      CUMELOT ALPHA PRO ar slaukšanas funkciju piespiedu sējas noņemšanai

      Vai vēlaties slaukt prostatu, piedzīvot prostatas orgasmu vai pilnīgu piespiedu iztukšošanu? CUMELOT ALPHA PRO STROKE ir vismodernākā ierīce pasīvam vīrietim (un seksa vergam) tirgū

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      24 citas preces tajā pašā kategorijā: