No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Diskrēts anālais spraudnis ar 12 vibrācijas režīmiem un tālvadības pulti

Šeit nāk īsts izcelt anālās stiepšanās faniem! Parasts anālais sekss jums ir pārāk garlaicīgs? Tad mūsu anālais dilrators būs jūsu jaunais favorīts. Tas ir piemērots visiem cienītājiem, kas īpaši novērtē anālā kanāla izstiepšanu. Maigi, bet nenogurstoši elastīgais anālais dilatators izstiepj anālo atveri un rada neiedomājamas baudas sajūtas.

Vairāk informācijas

2598/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šeit nāk īsts izcelt anālās stiepšanās faniem! Parasts anālais sekss jums ir pārāk garlaicīgs? Vai arī tam vajadzētu būt kā sitienam savdabīgām spēlēm? Tad mūsu anālais dilrators noteikti kļūs par jūsu jauno favorītu. Tas ir piemērots visiem cienītājiem, kuri īpaši novērtē anālā kanāla stiepšanu. Maigais, bet neatlaidīgais, elastīgais anālais dilatators izstiepj anālo atveri un rada neiedomājamas baudas sajūtas no pilnīgas piepildīšanas. Šis anālais vibrators lieliski noder arī kā priekšspēle vai sagatavošanās lielākām rotaļlietām. Vai arī tas kalpo kā sods nepaklausīgam Sub. Jūsu iztēlei nav robežu!

     

    Brīnišķīgi spēcīgais, anatomiski perfekti veidotais anālais dilrators gandrīz nemanāmi ielien jūsu starpenē un iekļaujas pat vispieguļošākajās biksēs. Tad, atrodoties ceļā, aizsniedzieties pēc parocīgā, īpaši klusā anālā dilinātāja tālvadības pults, un jūs sajutīsiet to, ko neviens nedzird: intensīvu anālo stimulāciju ar vienlaicīgu anālo stiepšanos.

     

    Kā lietot diskrēto anālo dilinātāju?

     

    Anālais dilatators ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona, tāpēc ir absolūti draudzīgs ādai. Pateicoties tā mīkstai, noapaļotai formai, anālais dilatators ir viegli ievietojams, un to var uzreiz ķerties pie darba. Lietošana ir vienkārša un intuitīva. Anālais dilatators ir saspiests kopā galos. Rezultātā iegūtais gals ļauj to ļoti viegli ievietot. Tikai tad, kad tas ir atlaists, tas izvēršas un maigi, bet neatlaidīgi izstiepj anālo atveri. Pēc ievietošanas stienītis stimulējoši pieguļ starpenē. Ūdens bāzes lubrikants, piemēram, Aquameo, sniedz vēl lielāku baudu. Pēc tam ērti ieslēdziet vibrāciju ar bezvadu tālvadības pulti, nospiežot vienu pogu. Un sākas jautrība! Vibrating Expander butt plug var ievietot arī vagināli vai izmantot kā priekšspēles vibratoru - jūsu fantāzijai nav robežu.

     

    Īsumā:

     

    • Uzlādējams 2 zaru vibroanālais ekspanders ar starpenes stimulācijas joslu un bezvadu tālvadības pulti.
    • 2 motori: Pa vienam katrā lokanajā rokā.
    • 12 vibrācijas režīmi: nodrošina daudzveidīgu baudu.
    • Bezvadu tālvadības pults: vibrācija no maigas līdz intensīvai, vienkārši pieskaroties vienai pogai. Padoms: atstājiet tālvadības pulti savam partnerim pārsteiguma mirkļiem un kontroles spēlēm.
    • Izsmalcināts divu roku dizains: Elastīgie rokturi tiek ievietoti, kad tie tiek saspiesti kopā, un anālajā kanālā izvēršas pilnā diapazonā. Rokturus var izmantot arī atsevišķi - arī vaginālai stimulācijai.
    • Nēsājamas seksa laikā: Mega orgasmiem! Droši valkā anālajā atverē, jo, pateicoties platajam un garajam starpenes stimulācijas stimulacijas stimuliatoram, anālais spraudnis nevar ieslīdēt.
    • Zīdaini maiga virsma: ļoti patīkama sajūta uz ādas.
    • Atmiņas funkcija: pēc izslēgšanas atceras jūsu iecienītākos režīmus.
    • Ūdensizturīgs: lieliski piemērots anālajam seksam vannā vai dušā.

     

    Kas ir tik īpašs diskrētajā anālajā dilinātājā?

     

    Anālajam dilatatoram anālajai izstiepšanai ir 2 elastīgi rokturi, katrā no kuriem ir jaudīgs motors. Rokturi tiek saspiesti kopā un ievietoti anālajā atverē, kur tie izvēršas pilnā diapazonā, nodrošinot lielisku piepildījuma sajūtu un perfektu stiepšanās treniņu anālajā kanālā. Pateicoties vibrācijām, jūsu anālo nervu nervus var nostādīt tirpinošās vibrācijās. 12 vibrācijas režīmi nodrošina lielu dažādību. Izmantojot bezvadu tālvadības pulti, varat regulēt režīmus no maiga līdz intensīvam ar vienu pogas pieskārienu. Tālvadības pulti varat atstāt arī savam partnerim, kurš jūs pārsteigs ar vibrācijām. Pat vannā vai dušā, jo anālais dilatators ir ūdensizturīgs. Turklāt anālais dilrators ir izgatavots no vissmalkākā silikona, un tam ir garš, plats starpenes stimulācijas stimuliators, kas droši novērš spraudņa ieslīdēšanu. Tāpēc šo izsmalcināto anālo vibratoru varat nēsāt anāli nedaudz ilgāk (piemēram, seksa laikā vai publiskā vietā). Neaizmirstamām kulminācijām!

     

    Kā tīrīt diskrēto anālo dilratoru?

     

    Vienkārši notīriet anālo dilinātāju ar ūdeni un maigām ziepēm. Ja vēlaties dezinficējošu tīrīšanu, lūdzu, izmantojiet mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Anālais vibrators ar izplešanās funkciju anālajai izstiepšanai
    • Izmēri: Kopējais garums 8,9 cm. Starpenes stienis 9,8 cm garš. Ievietošanas garums katrai rokai 5,2 cm, abām rokām 7 cm. Rokas Ø 1,0 cm līdz 2,4 cm katra, abas rokas kopā ne vairāk kā 4,5 cm.
    • Materiāls: silikons, PU, ABS.
    • Piegādes komplektācija: 1 x uzlādējams anālais vibrators ar bezvadu tālvadības pulti. USB uzlādes kabelis un uzglabāšanas maisiņš iekļauts komplektā. Lūdzu, tālvadības pults akumulatoru pasūtiet atsevišķi: 1 x AAA.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Wonderful product gives me powerful orgasms

    Wonderful product gives me powerful orgasms. By far the best butt plug that I have purchased, stays in place easy and to clean.

      Novērtēšana 

      ASSOME FEELINGS

      The butt plug is the perfect size, I find it quite easy to insert if you lube your ass not the plug. The vibrations are tremendous and change up to do things, I have never felt before. Very quiet, I have worn it at the bar, but had to leave after 15 minutes as I needed to cum.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Impressionnant !!!

      Un jouet d’une vrais douceur.Facile à insérer tien bien en place, aussitôt reçu aussitôt testé, Franchement j’ai été surpris d’avoir pris un tel pied mon épouse avait la télécommande.
      Les vibrations sont vraiment impressionnante
      Je recommande vivement ce plug !!!

        Novērtēšana 

        molto intenso

        molto intenso, e davvero fantastico se ti piace sentirti ben riempito

          Novērtēšana 

          Questo è bello da indossare tutto il giorno

          Questo è bello da indossare tutto il giorno

            Novērtēšana 

            Saugt sich zwischen die Arschbacken

            Saugt sich zwischen die Arschbacken und macht richtig Spass wenn man mit dem Analvibrator vom Partner in der Öffentlichkeit ferngesteuert wird.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Diskrēts anālais spraudnis ar 12 vibrācijas režīmiem un tālvadības pulti

              Diskrēts anālais spraudnis ar 12 vibrācijas režīmiem un tālvadības pulti

              Šeit nāk īsts izcelt anālās stiepšanās faniem! Parasts anālais sekss jums ir pārāk garlaicīgs? Tad mūsu anālais dilrators būs jūsu jaunais favorīts. Tas ir piemērots visiem cienītājiem, kas īpaši novērtē anālā kanāla izstiepšanu. Maigi, bet nenogurstoši elastīgais anālais dilatators izstiepj anālo atveri un rada neiedomājamas baudas sajūtas.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Citi klienti arī iegādājās:

              30 citas preces tajā pašā kategorijā: