No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Wall Banger P-Spot - Prostatas vibrators

Portāls Wall Banger P-Spot ar tālvadības pulti ir izstrādāts tā, lai sniegtu jums elpu aizraujošu pieredzi - prostatas masāžu pilnīgi bez rokām! Spēcīgs piesūceknis droši notur prostatas vibratoru un Wall Banger P-Spot droši un stingri piestiprina pie sienas, lai sasniegtu ideālos punktus dziļi jūsu iekšienē!

Vairāk informācijas

3396/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Portāls Wall Banger P-Spot ir izstrādāts tā, lai sniegtu elpu aizraujošu pieredzi - prostatas masāžu pilnīgi bez rokām! Spēcīgs piesūceknis droši notur prostatas vibratoru un Wall Banger P-Spot droši un stingri piestiprina pie sienas, lai sasniegtu ideālos punktus dziļi jūsu iekšienē! Izmantojot tālvadības pulti, varat baudīt prostatas masāžu no maigas līdz īpaši spēcīgai, tikai pieskaroties vienai pogai.

     

    Prostatas vieta, ko bieži dēvē par "vīriešu G punktu", ir baudas centrs. Stimulējot prostatu, var sasniegt ļoti dziļus un intensīvus orgasmus, tā sauktos prostatas orgasmus. Šie orgasmi var būt tik intensīvi, ka tajos iesaistās viss ķermenis, un tie ļoti atšķiras no parastajiem orgasmiem. Ar Wall Banger P-Spot šādu prostatas orgasmu var sasniegt pilnīgi bez rokām, un tas ir neticams piedzīvojums.

     

    Kas padara Wall Banger P-Spot ir tik īpašs?

     

    Wall Banger P-Spot ir ideāli veidots tā, lai to varētu viegli un maigi ievietot, sasniedzot un stimulējot P vai G punktu. Tā īpatnējā stimulācijas struktūra nodrošina intensīvas masāžas mirkļus. Turklāt 10 daudzveidīgie vibrācijas režīmi nostādīs jūsu baudas nervus tirpinošās vibrācijās. Ar bezvadu tālvadības pulti jūs varat ērti regulēt intensitāti no maigas līdz spēcīgai, tikai pieskaroties vienai pogai. MEO padoms: atstājiet tālvadības pulti savam partnerim, lai viņš vai viņa varētu rotaļīgi pārsteigt jūs ar aizraujošu stimulāciju. Jūs varat izmantot Wall Banger P-Spot ar spēcīgo piesūcekni solo izklaidei bez rokām vai vienkārši noņemiet piesūcekni, lai spēlētos tikai ar vibratoru. Vibrators ir pārklāts ar ādai ļoti draudzīgu, maigu pieskārienu tekstūru, un tam ir plaša pamatne, kas droši novērš tā pilnīgu noslīdēšanu. Tādējādi jūs varat izmantot Wall Banger P-Spot ievietotu anāli nedaudz ilgāk - piemēram, seksa laikā. Elpu aizraujošām, neaizmirstamām kulminācijām!

     

    Kā lietot sienu Banger P-Spot?

     

    Uz Wall Banger P-Spot ievieto anāli (vai vagināli). Lubrikants uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo, nodrošina vienmērīgu un elastīgu baudu. Pēc tam jūs (vai jūsu partneris) ar bezvadu tālvadības pults palīdzību ērti ieslēdzat vibrāciju, pieskaroties vienai pogai. Solo baudas gūšanai varat novietot Wall Banger P-Spot ar piesūcekņa pamatni uz gludas virsmas, piemēram, uz flīzētas sienas dušā, un izmantot to bez rokām.

    Lietošanas instrukcija:

     

    Lai ieslēgtos, nospiediet ieslēgšanas pogu uz vibratora vai tālvadības pults uz 3 sekundēm. Nospiediet ieslēgšanas pogu, lai pārslēgtu 7 vibrācijas līmeņus un 3 ātrumus. Lai izslēgtu vibratoru, nospiediet un turiet ieslēgšanas pogu 3 sekundes. Bezvadu tālvadības pults magnētiski piestiprinās pie vibratora apakšdaļas.

     

    Kā Wall Banger P-Spot kā vibrators tiek tīrīts?

     

    Notīriet Wall Banger P-Spot ar ūdeni un maigām ziepēm. Dezinfekcijas tīrīšanai vienkārši izmantojiet mūsu VERYCLEAN aerosolu.

     

    Kas man ir Wall Banger P-Spot jāpievērš uzmanība?

     

    Lūdzu, izmantojiet tikai ūdens bāzes Wall Banger P-Spot izmantojiet tikai ūdens bāzes lubrikantus, piemēram, Aquameo vai AnalPush mEO. Silikona bāzes smērvielas var ietekmēt augstas kvalitātes virsmu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Prostatas vibrators ar piesūcekni
    • Daudzfunkcionāla un vairāku ātrumu vibrācija
    • Magnētiskā tālvadības pults
    • Materiāls: silikons, PU, ABS
    • Uzlādējams, izmantojot USB
    • Pret šļakatām izturīgs
    • Izmēri: Diametrs 3,8 cm, garums 14,2 cm, ievietojamais garums 11,5 cm.
    • Uzlādes laiks 60 minūtes
    • Darbības laiks 60 minūtes
    • Primārā akumulatora tips: uzlādējams litija jonu akumulators (iekļauts komplektā)
    • Sekundārā akumulatora tips: (1) "CR1620" akumulators (iekļauts komplektā)
    • Piegādes apjoms: 1 Wall Banger P-Spot, 1 piesūceknis, 1 tālvadības pults (ar 1 CR1620 bateriju), 1 USB uzlādes kabelis.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Muy bueno

    Estaba reacio a probar este tipo de cosas pero me ha encantado, te llegas a correr sin tocarte siquiera!!! :D

      Novērtēšana 

      Assolutamente spettacolare!

      Assolutamente spettacolare! Questo Wall Banger P-Spot con telecomando ha portato il mio piacere a un livello completamente nuovo. Facile da usare e sorprendentemente potente. Un acquisto che rifarei mille volte!

        Novērtēšana 

        Hat alle meine Erwartungen übertroffen!

        Ich bin absolut begeistert vom Wall Banger P-Spot Prostata Vibrator! Er ist so konzipiert, dass er mir ein absolut geiles Erlebnis einer vollständig händefreien Prostatamassage bietet. Dank des kraftvollen Saugnapfes hält der Wall Banger P-Spot Prostata Vibrator sicher und fest an der Wand und erreicht perfekt die tiefen Stellen in mir! Mit der Fernbedienung kann ich ganz einfach von einer sanften bis zu einer extrem starken Prostatamassage wählen - und das alles mit nur einem Knopfdruck. Das Erlebnis ist einfach unbeschreiblich und ich kann dieses Produkt jedem empfehlen, der nach einer neuen und aufregenden Methode zur Prostatamassage sucht.

          Novērtēšana 

          5 Sterne voll verdient

          Das beste Sextoy, das ich je besessen habe! Die Qualität, die Vielfalt der Funktionen und die Leichtigkeit der Bedienung machen es zu einem meiner absoluten Favoriten.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Wall Banger P-Spot - Prostatas vibrators

            Wall Banger P-Spot - Prostatas vibrators

            Portāls Wall Banger P-Spot ar tālvadības pulti ir izstrādāts tā, lai sniegtu jums elpu aizraujošu pieredzi - prostatas masāžu pilnīgi bez rokām! Spēcīgs piesūceknis droši notur prostatas vibratoru un Wall Banger P-Spot droši un stingri piestiprina pie sienas, lai sasniegtu ideālos punktus dziļi jūsu iekšienē!

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: