No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Nexus Revo Air - Rotējošs prostatas vibrators ar gaisa spiediena stimulāciju

Izbaudiet visaugstāko vīriešu orgasmu ar Nexus Revo Air! Inovatīvais prostatas vibrators ir tehnoloģiju brīnums, kas jūs lutina ar diviem jaudīgiem motoriem un gaisa spiediena stimulāciju. Tas precīzi masē prostatu un starpribu neaizmirstamiem prostatas orgasmiem.

Vairāk informācijas

2972/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Prostatas orgasms ir augstākais vīriešu orgasms, un ar Nexus Revo Air jūs to piedzīvosiet atkal un atkal! Prostatas vibrators Nexus Revo Air nav parasts prostatas stimulators, bet gan īsts tehnoloģiju brīnums! Pateicoties inovatīvajam dizainam, diviem jaudīgiem motoriem un gaisa spiediena stimulācijai, tas spēj masēt gan prostatu, gan starpribu - erogēno zonu starp anālo atveri un sēkliniekiem.

     

    Izceltākās funkcijas:

     

    • Inovatīvs prostatas vibrators
    • Ar gaisa spiediena stimulāciju
    • Rotējoša vārpsta
    • 2 jaudīgi motori
    • 8 dažādi vibrācijas līmeņi
    • Ar tālvadības pulti
    • Uzlādējams, izmantojot USB
    • Ķermenim draudzīgs silikons

     

    Prostatas orgasms ir kaut kas līdzīgs vīriešu baudas Svētajam Grālam. Tos izraisa prostatas stimulācija, ko bieži dēvē par "vīriešu G punktu". Ar šo orgasmu baudas sajūta sniedzas daudz tālāk par parasto baudu, ko pazīst lielākā daļa vīriešu. Tā izstaro visu vēderu un var pat pārņemt visu ķermeni. Daži vīrieši pat ziņo, ka prostatas orgasms var būt intensīvāks par parasto orgasmu.

     

    Tieši šeit noder Nexus Revo Air prostatas vibrators. Šis prostatas vibrators nav parasta seksa rotaļlieta, bet gan īsts tehnoloģiju brīnums! Tā inovatīvais dizains un divi jaudīgie motori ļauj masēt gan prostatu, gan starpribu - erogēno zonu starp anālo atveri un sēkliniekiem.

     

    Un, it kā ar to nepietiktu, vārpstas rotējošā kustība ļauj pastāvīgi un precīzi masēt prostatu. Turklāt gaisa spiediena stimulācija nodrošina papildu tirpšanas sajūtu, kas katapultē jūs līdz neiedomājamiem baudas augstumiem. Pateicoties astoņiem dažādiem vibrācijas līmeņiem, varat pielāgot intensitāti atbilstoši savai gaumei.

     

    Bet tas kļūst vēl labāk: regulāra prostatas stimulatora lietošana var arī labvēlīgi ietekmēt veselību. Tiek uzskatīts, ka prostatas masāža palīdz samazināt prostatīta, erektilās disfunkcijas un citu prostatas problēmu risku.

     

    Rezumējot, prostatas stimulācija ar Nexus Revo Air prostatas stimulatoru var radīt dziļu un intensīvu baudas sajūtu, kas ievērojami pārsniedz to, ko var panākt ar tradicionālo seksuālo praksi. Izmantojot tādu prostatas vibratoru kā Nexus Revo Air, ir viegli izpētīt šo slēpto baudas punktu un izbaudīt prostatas orgasma radīto intensīvo baudu.

     

    Īsāk sakot, ar tādu prostatas vibratoru kā Nexus Revo Air jūs atklāsiet pavisam jaunu baudas dimensiju un piedzīvosiet tik intensīvus orgasmus, ka jūs paliksiet bez vārdiem. Izmēģiniet to - jūsu "vīriešu G punkts" tikai gaida, kad tiks atklāts!

     

    Kā lietot prostatas stimulatoru Nexus Revo Air?

     

    Ievietojiet Nexus Revo Air anāli ar nelielu lubrikanta daudzumu un sajūtiet brīnišķīgo stiepšanos anālajā atverē un stimulāciju prostatā. Nexus Revo Air turas pareizā pozīcijā un ar iegurņa kustībām un anālā sfinktera kontrakcijām izraisa masāžas efektu. Gan kopā ar partneri, gan vienatnē - izmēģiniet to un izbaudiet, cik intensīvs var būt prostatas orgasms.

     

    Nexus Revo Air no Nexus detalizēti:

     

    Revo Air ir inovatīvs prostatas vibrators ar gaisa spiediena tehnoloģiju! Kamēr baudāt patīkamās vibrācijas un rotējošo vārpstu iekšpusē, Jūs aktivizējat pulsējošus gaisa spiediena viļņus, kas stimulē jutīgo starpribu. Šī kombinācija nodrošina intensīvu orgasmu, jo starpenē ir daudz nervu galu, un, stimulējot vīriešus, par to bieži vien aizmirst. Revo Air to maina un paaugstina prostatas orgasmu jaunā līmenī. Stimulators ir izgatavots no ķermenim draudzīga silikona un ir mīksts un ērts. To var izmantot arī vannā vai dušā, jo Revo Air ir ūdensizturīgs. Revo Air ir viegli kontrolējams ar tālvadības pulti, kuras darbības rādiuss ir līdz pat 8 metriem. Prostatas stimulatoru un tālvadības pulti var uzlādēt, izmantojot komplektā pievienoto USB kabeli.

     

    Prostatas stimulatoru drīkst lietot tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo, jo silikona bāzes lubrikanti varētu bojāt materiālu. Pēc lietošanas prostatas stimulators jānotīra ar ziepēm un ūdeni. Dezinfekcijai var izmantot arī mūsu VERYCLEAN aerosolu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Nexus Revo Air
    • Rotējošs prostatas vibrators ar gaisa spiediena stimulāciju
    • Garums: 13,8 cm
    • Ievietojamais garums: 10 cm
    • Maksimālais diametrs: 3,4 cm
    • Ārējais diametrs: 13,0 cm
    • Ūdensizturīgs
    • Materiāls: ABS, silikons
    • Stimulācijas mērķis: anālais atveris, prostata, starpenē
    • Vibrācijas intensitāte: mainīga vibrācija
    • Vadība: bezvadu tālvadības pults
    • Vibrācija un pulsācija
    • Darbības laiks: 60 min
    • Uzlādējams, izmantojot komplektā pievienoto USB kabeli
    • Uzlādes laiks: 120 min

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Increíble

    Tenía dudas si me gustaría un estimulador y me arrepiento de no haberlo comprado antes. Fácil de introducir y manejar, te puede hacer temblar entero. Puede ser más caro que otros modelos pero este merece la pena, gran inversión.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Nexus Revo Air - Rotējošs prostatas vibrators ar gaisa spiediena stimulāciju

      Nexus Revo Air - Rotējošs prostatas vibrators ar gaisa spiediena stimulāciju

      Izbaudiet visaugstāko vīriešu orgasmu ar Nexus Revo Air! Inovatīvais prostatas vibrators ir tehnoloģiju brīnums, kas jūs lutina ar diviem jaudīgiem motoriem un gaisa spiediena stimulāciju. Tas precīzi masē prostatu un starpribu neaizmirstamiem prostatas orgasmiem.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: