No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Piespiedu orgasms CUMELOT

Informatīvais biļetens

P-Spot vibrators CUMELOT The Curve

Šis vibrators palutina no anālās atveres līdz prostatai! Vīrieši, kā arī sievietes ar šo jauno izgudrojumu piedzīvo neticami intensīvus orgasmus solo seksa laikā vai divatā. Pateicoties tā ergonomiskajai formai, šo lielo P punkta vibratoru var ievietot īpaši maigi, lai tas garantēti sasniegtu jūsu P punktu.

Vairāk informācijas

3139/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šis vibrators palutina no anālās atveres līdz prostatai! Vīrieši, kā arī sievietes ar šo jauno izgudrojumu piedzīvo neticami intensīvus orgasmus solo seksa laikā vai divatā. Pateicoties tā ergonomiskajai formai ar elastīgo lodveida galviņu un samtaini zīdainajam materiālam, šo lielo P punkta vibratoru var ievietot īpaši maigi, lai tas garantēti sasniegtu jūsu P punktu. Un ne tikai izmēra, bet arī spēcīgās vibrācijas dēļ tas apmierinās visas jūsu anālās vajadzības.

     

    Izceltas īpašības:

     

    • Ergonomiski ideālas formas: Vieglai P punkta atrašanai, sasniegšanai un stimulēšanai.
    • Palutina no anālās atveres līdz prostatai: Optimāli veidots ar nedaudz slīpu, elastīgu lodītes galu un lodītes sabiezējumu, anālās masāžas laikā īpaši spēcīgi stimulē P punktu un anālo atveri.
    • Vēl nekad nav bijis tik viegli palutināt savu baudas punktu.
    • Silikons ar mīkstu pieskārienu tekstūru: vieglai ievietošanai un maksimālam palutināšanas komfortam.
    • Dažādi vibrācijas režīmi stimulācijai no maigas līdz elpu aizraujošai.
    • Piemērots arī pakļāvīga vīrieša piespiedu ejakulācijai (piespiedu orgasmam).

     

    "CUMELOT The Curve" ir īpaši veidota seksa rotaļlieta, kas galvenokārt izstrādāta vīriešu prostatas stimulēšanai, taču to, protams, var izmantot arī sievietes. Nosaukums "Curve" norāda uz vibratora izliekto formu, kas ir īpaši izstrādāta, lai efektīvi stimulētu prostatu vai G punktu un nodrošinātu intensīvu baudu.

     

    CUMELOT The Curve ir prostatas un G punkta masētājs, kas ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Izturīgais rokturis nodrošina optimālu un vieglu lietošanu, un vārpstai ir izliekts uzgalis, kas nodrošina precīzu prostatas un G punkta stimulāciju. Stimulators ir izgatavots no mīksta, lokana silikona, kas nodrošina vieglu ievietošanu un patīkamu stimulāciju. Lielais izliekums roktura augšdaļā padara Curve ideāli piemērotu klitora stimulācijai sievietēm vai spēcīgai perineālai vibrācijai vīriešiem, lai gūtu maksimālu baudu. Pateicoties dažādiem vibrācijas režīmiem, baudu vēl vairāk palielina.

     

    Kā tiek izmantots "CUMELOT The Curve"?

     

    Šis stimulators ir īpaši viegli lietojams un labi piemērots iesācējiem, taču, pateicoties tā iespaidīgajam izmēram, tas ir ideāli piemērots arī profesionāļiem. CUMELOT The Curve" uzmanīgi ievieto anālajā atverē vai makstī. Abos gadījumos izliektajam galam jābūt vērstam uz augšu. Lai nodrošinātu lielāku gludumu, mēs iesakām izmantot lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo.

     

    Kas jāpatur prātā, lietojot "CUMELOT The Curve"?

     

    P-Spot stimulatoru nedrīkst lietot ar lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var bojāt augstas kvalitātes materiālu. Prostatas vibratoru var viegli notīrīt ar ziepēm un ūdeni. Īpašai kopšanai mēs iesakām izmantot mūsu VERYCLEAN aerosolu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Prostatas vibrators vai G punkta stimulators
    • Absolūti elastīgs
    • Piemērots arī piespiedu ejakulācijai (piespiedu orgasmam) pakļāvīgiem vīriešiem.
    • Funkcija: 5 vibrācijas līmeņi un 5 vibrācijas režīmi
    • Uzlādējams ar USB
    • Izmēri: Kopējais garums aptuveni 20 cm, ievietojamais garums aptuveni 8,5 cm, diametrs aptuveni 3,4 cm.
    • Materiāls: silikons, ABS

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Aquí va mi opinión

    Entra fácilmente con un poquito de lubricante, una vez dentro se ajusta muy bien y no se sale. La vibración es muy potente y los orgasmos que consigues más potentes todavía.

      Novērtēšana 

      Uovertruffen oplevelse!

      Med Cumelot fandt jeg en helt ny dybde af nydelse. Dens unikke design og kraftfulde vibrationer gør den til en uundværlig skat i min samling. Et absolut hit for enhver, der vil udforske P-punktets magi!

        Novērtēšana 

        Incroyable!

        Incroyable! Cumelot de MEO est un pur plaisir. Ergonomie parfaite, stimulations intenses. Le must pour le P-Point!

          Novērtēšana 

          WOW!

          Der Cumelot von MEO ist ein echter Quantensprung in Sachen Prostatastimulaton. Schon allein die ergonomische Form ist sehr überzeugend. Die Prostata lässt sich ganz einfach finden und stimulieren. Das Einführen? Durch das Silikon mit weicher Oberfläche völlig problemlos und äußerst angenehm. Die Kugelspitze und die Kugelverdickung sorgen für eine intensive Analmassage, wobei vor allem die Prostata und der Anus hervorragend stimuliert werden. Ein echtes Highlight sind die verschiedenen Vibrationsmodi - von zart bis absolut kraftvoll. Alles in allem: Der Cumelot eignet sich nicht nur hervorragend für das Solo-Vergnügen, sondern auch für aufregende Spielchen mit meinem Partner. Besonders interessant finde ich die Möglichkeit, ihn für erzwungene Orgasmen zu nutzen. Ein absolutes Muss für alle, die das Besondere suchen. Danke MEO für dieses erstklassige Produkt!

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          The Ultimate Journey to Pleasure

          Guys, gals, and everyone else on the pleasure spectrum, it's time to talk about the big game-changer in the world of intimate toys – The "CUMELOT The Curve". This pleasure toy is specifically designed for men, but trust me, anyone can enjoy the spectacular sensations it provides!

          Perfectly curved and generously sized, this P-spot vibrator is an absolute powerhouse of anal stimulation. I had my fair share of adult toys before, but nothing even comes close to this innovative design! The flexible ball head smoothly navigates to your deepest pleasure points, while its silk-like texture promises a sensationally gentle insertion.

          What makes "CUMELOT The Curve" stand out in the realm of pleasure tools? It's all about the ergonomics. This device is designed to reach your P-spot with pinpoint precision, offering unparalleled stimulation from the anus to the prostate. Its vibration settings are diverse, ranging from gentle rumbles to intense pulsations that will have you clutching the sheets.

          And for those of you with a penchant for BDSM and enforced ejaculation, "CUMELOT The Curve" is a perfect addition to your collection. It brings a whole new layer to your playtime, pushing the submissive to new heights of orgasmic ecstasy.

          Now let's talk about the quality. "CUMELOT The Curve" is crafted from silicone with a soft-touch texture, ensuring the maximum comfort during use. It's robust, easy to handle, and most importantly, it's flexible – bending exactly where you need it to.

          If you are new to the world of anal pleasure, don't be intimidated by the size. "CUMELOT The Curve" is beginner-friendly and incredibly easy to use. Just remember to keep the curved tip upwards during insertion, and always use a water-based lubricant.

          "CUMELOT The Curve" is a breakthrough in intimate toys. It's a masterstroke in design, blending perfect form with outstanding functionality. It offers intense vibrations, precise targeting, and unparalleled comfort. This is a must-have for anyone seeking new horizons of pleasure. Get ready for a rollercoaster ride of orgasmic bliss with "CUMELOT The Curve"!

          • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          P-Spot vibrators CUMELOT The Curve

          P-Spot vibrators CUMELOT The Curve

          Šis vibrators palutina no anālās atveres līdz prostatai! Vīrieši, kā arī sievietes ar šo jauno izgudrojumu piedzīvo neticami intensīvus orgasmus solo seksa laikā vai divatā. Pateicoties tā ergonomiskajai formai, šo lielo P punkta vibratoru var ievietot īpaši maigi, lai tas garantēti sasniegtu jūsu P punktu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          24 citas preces tajā pašā kategorijā: