No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Piespiedu orgasms CUMELOT

Informatīvais biļetens

KUMULATORS ™ edging - Kumulē savus orgasmus

edging - BDSM - masturbācija - piespiedu ejakulācija: CUMULATOR ™ ir instruments, par kuru runā visa pasaule un par kuru vīrieši līdz šim varēja tikai sapņot. Šis sensacionālais izgudrojums ir tas, ko BDSM kopiena ir gaidījusi. Izmantojiet iespējas, ko mākslīgais intelekts (mākslīgais intelekts) var piedāvāt nepārspējamai pieredzei edging Nepārspējama pieredze.

Vairāk informācijas

129,90 €


-40,00 €

89,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    edging - BDSM - masturbācija - piespiedu ejakulācija: CUMULATOR ™ ir instruments, par kuru runā visa pasaule un par kuru vīrieši līdz šim varēja tikai sapņot. Šis sensacionālais izgudrojums ir tas, ko BDSM kopiena ir gaidījusi. Izmantojiet iespējas, ko mākslīgais intelekts (mākslīgais intelekts) var piedāvāt nepārspējamai pieredzei edging Nepārspējama pieredze.

     

    Viegli lietojams, bet ar sensacionālu, elpu aizraujošu efektu! MEO® piedāvā CUMULATOR, kas aprīkots ar oscilācijas tehnoloģiju, divās versijās. CUMULATOR Plus ar leņķī regulējamu teleskopisko stiprinājumu, turklāt aprīkots ar spēcīgu piesūcekni (piestiprināšanai pie visām gludām virsmām), vai arī kā pamata modelis ar rokturi. Abas versijas ir ideāli piemērotas edging - ar vai bez partnera!

    CUMULATOR MEO BDSM GERMANY EDGING


    CUMULATOR - Uzkrājiet savu orgasmu un izbaudiet edging kā nekad agrāk!

     

    edging - kas tas vispār ir? Tas attiecas uz noteiktu orgasma kontroles veidu, kurā pakļāvīgais vīrietis tiek atkārtoti spiests sasniegt savu uzbudinājuma robežu, bet nesaņem izpirkstošo orgasmu. Īpaši patīk edging ar šķīstību vai orgasma kontroli. Bet kas tajā ir tik aizraujošs? Tikai nedaudzas citas prakses prasa tik daudz uzmanības kā edging - un tieši šeit jums palīdz CUMULATOR. Orgasmaka aizkavēšana nozīmē, ka stimulācija tiek pārtraukta atkal un atkal īsi pirms kulminācijas. BDSM kopienā edging bieži izmanto kopā ar CUMULATORU, lai kontrolētu baudu, orgasmu un seksuālo uzbudinājumu subs. Tāpēc orgasma kontrole ar CUMULATORU ir ļoti spēcīgs dominējošā partnera varas instruments, ar kuru viņš var arī pārkāpt pakļāvīgā partnera robežas. CUMULATOR ir masturbators vīriešiem, kas ir piemērots edging (vienatnē vai kopā ar partneri), kā arī klasiskai masturbācijai. Pateicoties inovatīvajam dizainam, jūs varat masēt dzimumlocekli pēc vēlēšanās dažādās vietās īpaši intensīvi, izmantojot oscilāciju, unikālu dziļu vibrācijas stimulāciju. Ar kustībām uz augšu un uz leju ar šiem unikālajiem stimuliem dzimumloceklis tiek apstrādāts no galiņa līdz pat pamatnei - tādējādi jums tiek garantēta neaizmirstama erekcijas pieredze un elpu aizraujoši orgasmi.

     

    Kā edging un kā lietot CUMULATOR?

    CUMULATOR izstrādāja zinātnieki, lai radītu unikālu stimulāciju dzimumorgānā edging cUM ULATOR izstrādāja zinātnieki, lai radītu unikālu stimulāciju dzimumloceklim, cieši aptverot membrānu un pārvietojoties augšup un lejup jūsu izvēlētā ritmā (vai jūsu virsaka izvēlētā ritmā). Vienkārši ievietojiet dzimumlocekli caur TPR membrānu, un jūs esat gatavs darbam. Kā redzat mūsu animācijā, šī membrāna ir patiešām kaut kas īpašs! CUMULATOR ir iebūvēts Hi Tech oscilators, ko var ieslēgt un izslēgt pēc vajadzības un kas pārraida svārstību viļņus elastīgajā membrānā. Ilgumu un intensitāti nosakāt jūs vai jūsu virsma! Nedaudz STROKE krēma no MEO® pastiprina pieredzi ar edging. Jūs varat izvēlēties starp dažādiem svārstību režīmiem, lai radītu savu personīgo pieredzi, vai arī likt savam topam edging Pieredzi pats vai ļaujiet savam dominējošajam partnerim to radīt jums.

     

    Jo biežāk edging tiek izmantots kopā ar CUMULATORU, jo labāk dominējošais partneris iemācās gaidīt uz uzbudinājuma malu, malas laiku, un vēl vairāk aizkavēt suba orgasmu. Tas padara CUMULATOR piemērotu īpaši ilgām sesijām edging Sesijām, jo orgasmu var atlikt uz stundām, dienām vai pat nedēļām. Pēc tik ilga laika tiek sasniegti ekstrēmi orgasmi. Punkts, kas ar uzviju kompensēs pirms tam piedzīvoto baudas mokas mokas. Bieži vien edging var izmantot arī kopā ar CUMULATOR, lai panāktu sagrautu orgasmu. Šajā gadījumā stimulācija notiek līdz tā dēvētajam "punktam, no kura nav atgriešanās", un tad tiek pārtraukta. Šādā veidā Sub gūst orgasmu, bet parasti to pavadošais gandarījums nenotiek, un uzbudinājums paliek.

     

    Ko tas nozīmē edging ar CUMULATORjāņem vērā:

     

    Psiholoģiskā komponente edging ar CUMULATOR nav jānovērtē. Bauda ir tik intensīvi pastiprināta, ka racionālā domāšana var tikt apturēta. Sub ir gatavs pārsniegt robežas, lai tikai beidzot varētu sasniegt orgasmu. Šeit dominējošajai pusei vajadzētu būt ļoti uzmanīgai... Jo, kad Bottom beidzot tiek piešķirts izpirkuma orgasms, viņš vai viņa bieži vien izjūt dziļu pateicību un pieķeršanos dominējošajam partnerim.

     

    Kā tīrīt CUMULATORU?

     

    Pēc CUMULATORA lietošanas var viegli noņemt membrānu, rūpīgi noskalot ar ūdeni un maigām ziepēm, notīrīt ar VERYCLEAN aerosolu un pēc tam ļaut tam izžūt gaisā.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • CUMULATOR edging Masturbators
    • pieejamas 2 dažādas versijas.
    • Atklājiet mākslīgā intelekta pasauli edging vai masturbējot.
    • Ar CUMULATOR varat izbaudīt intensīvas masturbācijas seansus - ar partneri vai bez tā.
    • Aprīkots ar ātrās uzlādes tehnoloģiju jaudīgām litija baterijām; uzlādējiet 120 minūtes un baudiet 180 minūtes bez pārtraukuma.
    • Viegli lietojams
    • dažādi režīmi
    • Poga, lai apturētu un atsāktu, kad edging
    • Vienkārša, intuitīva vadība
    • 100% TPR membrāna
    • Ergonomisks rokturis
    • Jaudīgs, bet kluss
    • Daudzpusīga izmantošana
    • Materiāls: ABS, TPE
    • Izmēri: aptuveni 260 mm x 62 mm x 84 mm
    • Diafragmas iekšējais diametrs (dzimumlocekļa atvērums) ir aptuveni 3 cm, un to var izstiept līdz aptuveni 5,5 cm diametram. Dziļums ir 5 cm.
    • Svars: 365 grami
    • Ieteicamie piederumi: LOVEARC pilnīgi jaunai pieredzei seksa laikā, prostatas stimulators vienlaicīgai prostatas stimulācijai, aizslēdzama šķīstības josta, piemēram, NoPacha ® Lockdown Plus, mūsu STROKE masturbācijas želeja un VERYCLEAN aerosols tīrīšanai.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    P A Z Z E S C O

    Ero un po' scettico quando mi è arrivato ma che dire… uno dei miei migliori acquisti. La vibrazione assieme allo sfregamento (utilizzando del lubrificante) produce una sensazione da brividi. Lo adoro e lo consiglio a tutti perché è qualcosa da provare

      Novērtēšana 

      Drive Him F**king Crazy!

      Ladies, get ready to take control and blow his mind with the CUMULATOR! This badass device will have him begging for release like never before. Edging has never been so damn intense. With the CUMULATOR, you'll take him to the edge of pleasure and leave him hanging for that sweet release. The mind-blowing oscillations will make him throb with desire and keep him on the edge of insanity. Just slide his throbbing c**k into the CUMULATOR and take control. You control the speed, the intensity and his ultimate satisfaction. It's like having a supernatural power to keep him in a constant state of arousal. But here's the kicker: the more you use the CUMULATOR, the better you get at driving him wild. You'll push his limits and make his orgasms explode like never before. And if you're feeling extra naughty, give him a ruined orgasm and watch him squirm in frustration. Ready to rule the bedroom like the boss? The CUMULATOR is your secret weapon. Get ready to blow his mind, push him to the edge, and leave him begging for more. Don't wait, grab the CUMULATOR and be the queen of pleasure and power tonight!

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Unleash your ultimate edging experience with the CUMULATOR!

      I have to say that the Cumulator has taken my edging sessions to a whole new level of pleasure and control. This amazing masturbator is designed specifically for edging, and let me tell you, it delivers mind-blowing sensations like nothing else.

      What's so captivating about edging is the intense build-up of pleasure right up to the edge of orgasm, but without the release. It's a tantalizing practice that requires focus and discipline, and the Cumulator is the perfect companion for the journey. With its innovative design and oscillating waves, it provides the most intense stimulation from tip to base, bringing me to the brink of ecstasy again and again.

      Using the Cumulator is a breeze. Simply insert your dick into the TPR membrane and let the high-tech oscillator work its magic. You can choose from several oscillation modes or let your dominant partner take control. The experience is completely customizable to your desires and boundaries.

      What sets the Cumulator apart is its ability to help the dominant partner master the art of edging. The more you use it, the more you learn to take you to the edge and prolong your pleasure, making each orgasm more intense and satisfying. I've had mind-blowing extended edging sessions that lasted for hours, even days, and the release was out of this world.

      And let's not forget the ruined orgasms. The Cumulator is perfect for that too. Just when you think you're about to climax, the stimulation is interrupted, leaving you on the verge of satisfaction and wanting more. It's a delicious form of torture that keeps you in a heightened state of arousal.

      If you're into edging or want to explore this exciting practice, the Cumulator is an absolute must. It's the ultimate tool for controlling your orgasms, pushing your limits, and experiencing mind-blowing pleasure. Trust me, once you try it, you'll never want to go back. Get ready for the most intense, unforgettable edging experiences of your life!

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Consigliato

      Molto particolare, sensazioni molto intense e lavaggio super comodo. Consigliato

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Empfehlung

      Der Cumulator Edging erfüllt absolut seinen Zweck. Es ist ein absoluter Genuss und sehr gut verarbeitet. Innen ist es sehr hochwertig, schlottzig und weich. Außerdem sieht der Cumelator sehr diskret aus und wird auch in einer diskreten Verpackung geliefert. Es gibt mehrere verschiedene Modi und die Bedienung ist sehr einfach. Es kommt außerdem schon aufgeladen, sodass man direkt loslegen kann. Die Saugnapf Halterung ist sehr stabil und fest. Ich kann den Cumulator definitiv weiterempfehlen!

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Es fühlt sich einfach nur super an

      Aus der Anleitung geht hervor und mein eigener Rat, unbedingt vor Benutzung den Penis und die Membran mit Gleitgel gut einreiben. Ganz wichtig wie bei fast allen Sextoys, ein wasserbasierendes Gleitgel verwenden.
      Wenn Du bereit bist , einfach den Cumulator einschalten. Vorsicht, denn die gierige Membran schnappt sich Deinen Penis, denn sie will ihre Arbeit verrichten. Der erste Moment und das erste Mal war ungewohnt, aber es hat mich total angemacht. Der Penis wird durch die Pulsation schön leicht und angenehm aber intensiv massiert.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Troppo veloce

      Per i miei gusti decisamente troppo veloce. Per me edging é lento per arrivare lentamente e "soffrendo" all'apice. Il meccanismo di questo gioco è impostato su una velocità decisamente elevata (già nella più bassa).
      Senza contare che il meccanismo della ventosa nel modello "pro" è leggero e totalmente insufficiente per sostenere il gioco in movimento. Peccato. Mi aspettavo grandi cose ed invece è stata una gran delusione...

      • 1 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Leistungsstark und geil gleichzeitig!

      Ein geiles Toy für Männer mit vielen Modi und gleichzeitig ein angenehmes und geiles Erlebnis. Was kann ein Mann mehr wollen. Hinzu kommt die gute Verarbeitungsqualität und das leicht zu reinigende Silikon machen dieses Teil zu einem Muss für alle Männer.

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Top qualité

      Top niveau qualité !
      Fait vraiment le travail pour lequel il est conçu !

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Funktioniert

      Funktioniert besser als erwartet. Einen Punkt Abzug für die Lieferzeit von 3 Tagen.

      • 2 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Molto soddisfatto

      La migliore invenzione per gli uomini

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Unglaublich gut, unglaublich befriedigend.

      Ich fühle mich nach der Anwendung wie ausgepumpt. Der Cumulator ist der hammer!

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Très recommandé

      Je n'avais jamais rien vu de tel auparavant. Sans blague, je ne peux plus vivre sans cet appareil.

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      This thing is so good

      This thing is so good, I would even pay 500 bucks or more for it. Too bad I didn't buy it sooner.

      • 5 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Super geil

      Super geil

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      KUMULATORS ™ edging - Kumulē savus orgasmus

      KUMULATORS ™ edging - Kumulē savus orgasmus

      edging - BDSM - masturbācija - piespiedu ejakulācija: CUMULATOR ™ ir instruments, par kuru runā visa pasaule un par kuru vīrieši līdz šim varēja tikai sapņot. Šis sensacionālais izgudrojums ir tas, ko BDSM kopiena ir gaidījusi. Izmantojiet iespējas, ko mākslīgais intelekts (mākslīgais intelekts) var piedāvāt nepārspējamai pieredzei edging Nepārspējama pieredze.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      24 citas preces tajā pašā kategorijā: