No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Real Ass Play

Informatīvais biļetens

Dick Stick - Izvelkams dildo stienis ar dildo - Fuck & Play

Portāls Dick Stick no Fuck & Play sērijas pārvērš jūsu iecienītāko ar Vac-U-Lock™ saderīgo dildo vai butt plug no Doc Johnson, Hung, Fucktools vai Hunglock par vislabāko uzbudināmo trāpīšanas rīku. Pievienojiet dildo, butt plug vai citu izvēlēto seksa rotaļlietu Vac-U-Lock™ adapterim Dick Stick un izmantojiet to vienatnē vai partnerim.

Vairāk informācijas

2013/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Dick Stick no Fuck & Play sērijas pārvērš jūsu iecienītāko ar Vac-U-Lock™ saderīgo dildo vai butt plug no Doc Johnson, Hung, Fucktools vai Hunglock par vislabāko uzbudinošo trāpīšanas rīku. Pievienojiet dildo, butt plug vai citu izvēlēto seksa rotaļlietu Vac-U-Lock™ adapterim Dick Stick un izmantojiet to atsevišķi, lai apmierinātu sevi, vai izmantojiet to, lai iekļūtu partnerī dziļāk nekā parasti.

     

    Savienotāju Vac-U-Lock™ sākotnēji izstrādāja Doc Johnson, bet tagad to izmanto arī daudzi citi piegādātāji. Tāpēc neatkarīgi no tā, vai tas ir dildo, anālais spraudnis vai jebkura cita seksa rotaļlieta, šis pagarināmais dildo stienis ar Vac-U-Lock™ adapteri ir īsts universālis.

     

    Izceltākās īpašības:

     

    • Šis dildo stienis ar adapteri un dildo ir ideāls pagarinājums visiem anālās, vaginālās vai orālās penetrācijas veidiem.
    • Pateicoties neslīdošajam rokturim ar siksniņu uz rokas, jūs varat pilnībā izmantot visu savu grūdienu spēku, izmantojot dildo vai anālo spraudni pēc izvēles.

     

    Kā lietot dildo nūjiņu ar Vac-U-Lock™ adapteri?

     

    Ja jūsu Bottom nav pelnījis jūsu fizisko tuvību, tad dāvājiet viņam to no attāluma ar šo brīnišķīgo dildo nūju! Jūs varat noliekties virs viņa, kamēr viņš izstiepj kājas uz gultas, vai arī kleņot uz četrām kājām jūsu priekšā uz grīdas. Parādiet viņam, ka viņš nav pelnījis jūsu tuvību un uzmanību, kamēr jūs atkal un atkal spiežat ar dildo nūju! Ergonomiskais, polsterētais rokturis nodrošina jums komfortu, kamēr izmantojat nūju un Bottom. Pēc lietošanas jūs varat vienkārši saspiest dildo nūju kopā Dildo nūja ir arī lielisks treniņu rīks puppy Play vai BDSM scenārijiem.

     

    Ko nozīmē Vac U Lock™?

     

    To ir ļoti viegli izskaidrot, jo patiesībā ir tāpat kā mājās - kontaktdakšu ievieto kontaktligzdā! Šeit "kontaktdakša" ir piederuma adaptera kontaktdakša, bet "kontaktligzda" ir profilētā atvere dildo apakšpusē. Vac-U-Lock™ sistēma apzīmē savstarpēji maināmu sistēmu, kurā dažādus dildo var viegli un ātri apvienot ar Vac-U-Lock™ piederumu. Šo sistēmu izmanto ar daudziem dildo, seksa rotaļlietām un piederumiem, piemēram, arī ar seksa mašīnām, kā arī ar citiem praktiskiem piederumiem (siksnām, siksniņām, rokturiem dildo, savienojuma spraudņiem, piesūcekņiem, vibrācijas motoriem utt.). Un kāpēc? Tāpēc, ka ir ļoti praktiski un lēti kombinēt dažādas rotaļlietas un aksesuārus, un tas ietaupa daudz naudas.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Dick Stickizvelkamais dildo stienis ar Vac-U-Lock™ adapteri un bezmaksas dildo
    • Var izmantot ar jebkuru ar Vac-U-Lock™ saderīgu piederumu
    • Izmēri: Dildo garums ir 17 cm, un tā diametrs ir 4 cm. Stieņa garums ir 70 cm, ieskaitot rokturi, kad tas nav pagarināts. Minimālais pagarinājuma garums ir 36 cm, ieskaitot dildo 53 cm. Maksimālais pagarinājuma garums ir 107 cm, kopā ar dildo - 124 cm.
    • Materiāls: stienis ir izgatavots no alumīnija, dildo ir izgatavots no TPE.
    • Piezīme: komplektā ietilpst stienis un dildo.
    • Šis piederums no MEO® Fuck & Play sērijas ļauj izmantot dildo, seksa rotaļlietas un anālos spraudņus ar Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock un daudzu citu ražotāju Vac-U-Lock™. Atsevišķi produkti darbojas gan kopā, gan atsevišķi. Ar dažādām iespējām un simtiem dildo un anālo spraudņu variāciju jūsu iztēlei nav robežu.
    • Dildo iekļauts komplektācijā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Geiles Gadget

    Ich glaube, das Geilste an diesem Gerät ist, dass es dir eine "verbale Distanz" zwischen dir und deinem Partner/Sub ermöglicht. Was auch immer du zu deinem Partner sagst, kommt aus ein paar Metern Entfernung von der tatsächlichen Penetration, wenn er eine Maske trägt, das Gefühl geben kann, dass nicht du es bist, der zustößt. WICHTIG: Überschreite NIEMALS die maximale Länge die auf dem Schaft angegeben ist!! Wenn du das tust, musst du den verlängerten Teil komplett herausziehen und den Plastikring im Inneren vorsichtig wieder einsetzen. Mit etwas Überlegung und Geduld kannst du ihn leicht zurücksetzen, aber es ist viel einfacher, die Anweisungen zu befolgen und innerhalb der angegebenen Verlängerung zu bleiben, um das Problem von vornherein zu vermeiden!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Oh my!!!!

    What fun we had! there is something quite humiliating about being fucked with this thing. My Dom enjoyed it a lot. You can also use it without the long stick and shorten it down to the handle, which has the same humiliating effect, if you're into that kind of thing.

      Novērtēšana 

      He loves it

      Super addition to our toy box, increased my dom feelings. He loves it

        Novērtēšana 

        Infinitely arousing

        Husband standing a couple, three feet away, penetrating me with the dick stick, infinitely arousing!

          Novērtēšana 

          Mostra il tuo sub o partner che ha il controllo con il Fuck Stic

          Punisci e gioca con il tuo partner con un dildo dal design realistico su un'asta espandibile. La forma e la consistenza del dildo hanno fornito la massima stimolazione ad ogni spinta. Un adattatore Vacuum-Grip sull'asta consente di sostituire il dildo per qualsiasi dispositivo compatibile.Sarai in grado di mantenere una presa comoda e sicura per una migliore spinta con l'impugnatura ergonomica, l'impugnatura in schiuma secondaria e la cinghia da polso regolabile.

            Novērtēšana 

            Master used this on me last night

            Master used this on me last night and we had alot of fun with it . Surprisingly enjoyable with the added force of master penetrating me with it .

              Novērtēšana 

              Fuck Stick

              Pretty decent product, was more solid than I expected so you will really will be able to give him a good fucking from a distance

                Uzrakstiet savu pārskatu

                Dick Stick - Izvelkams dildo stienis ar dildo - Fuck & Play

                Dick Stick - Izvelkams dildo stienis ar dildo - Fuck & Play

                Portāls Dick Stick no Fuck & Play sērijas pārvērš jūsu iecienītāko ar Vac-U-Lock™ saderīgo dildo vai butt plug no Doc Johnson, Hung, Fucktools vai Hunglock par vislabāko uzbudināmo trāpīšanas rīku. Pievienojiet dildo, butt plug vai citu izvēlēto seksa rotaļlietu Vac-U-Lock™ adapterim Dick Stick un izmantojiet to vienatnē vai partnerim.

                Uzrakstiet savu pārskatu

                Citi klienti arī iegādājās:

                30 citas preces tajā pašā kategorijā: