No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Real Ass Play

Informatīvais biļetens

FIST-X - Pirms fisting Vibrator

Šis sensacionālais izgudrojums, pirms fisting Vibrators, ne tikai iedvesmo fisting Sabiedrību! Jūs būsiet pārsteigti par to, cik viegli un vienkārši pēkšņi var iekļūt ar roku vai dūri. Ar siltumu, vibrāciju un sfērisko galviņu FIST-X izstiepj anālo atveri, sasilda sfinktera muskuli un atslābina to.

Vairāk informācijas

3085/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šis sensacionālais izgudrojums, pirms fisting Vibrators, ne tikai iedvesmo fisting Sabiedrību! Jūs būsiet pārsteigti par to, cik viegli un vienkārši pēkšņi var iekļūt ar roku vai dūri. Ar siltumu, vibrāciju un sfērisko galviņu FIST-X izstiepj anālo atveri, sasilda sfinktera muskuli un atslābina to. Tas sagatavo jūs aizraujošam seksam fisting Sekss. FIST X ir piemērots arī anālās atveres trenēšanai, kā sagatavošanās lielām anālajām rotaļlietām - un, protams, fistingam iesācējiem!

     

    Sarežģītākas, bet aizraujošākas seksa prakses, piemēram, anālais sekss vai fistings fisting vai fist fucking, prasa optimālu sagatavošanos! Patentētais FIST X padara attiecīgās zonas mazāk jutīgas, nodrošina drošu un relaksētu fista slīdēšanu un ilgstošu baudu!

     

    Izceltākās īpašības:

     

    • fisting Profesionāļi un fisting Un iesācējiem patīk Pre fisting FIST X no MEO!
    • Pašsildošā masāžas galviņa: Pašsildošā masāžas galviņa nodrošina īpaši intensīvas sajūtas, jo tā sasilda lubrikantu, masē anālo atveri un pilnībā atslābina sfinkteri.
    • Spēcīga vibrācija: Izbaudiet 6 ātrumus un 12 vibrācijas modeļus, kurus varat viegli pārslēgt. Ar lielajām pogām FIST X vidū varat viegli pārslēgties starp dažādiem iestatījumiem!
    • Uzlādējams un augstākās kvalitātes silikons: vibrācijas nūjiņa ir izgatavota no augstas kvalitātes silikona, kas nesatur ftalātus un ir zīdaini gluds! Vibrācijas nūjiņa ir arī uzlādējama.
    • Savietojama ar daudzām fisting Krēmiem un lubrikantiem: FIST X mīkstā galviņa ir saderīga ar lubrikantiem uz ūdens un eļļas bāzes.

     

    Kas FIST X ir tik īpašs?

     

    Gatavojieties karstam randiņam ar savu jauno mīļāko rotaļlietu FIST X! Ergonomiski līdz pilnībai veidota Pre fisting Vibrators ar tievo rokturi lieliski iekļaujas jūsu rokā, un to ir viegli un intuitīvi vadīt un lietot. Mūsu augstas kvalitātes īpašajam vibratoram, kas izgatavots no silikona, ir vibrācijas un sildīšanas funkcijas, lai jūsu anālais atveris un sfinkters būtu optimāli sagatavoti sesijai! fisting Sesijai! Izbaudiet 6 vibrācijas ātrumus un 12 vibrācijas režīmus, kā arī brīnišķīgo sildīšanas funkciju, kas sasilda ne tikai jūsu sfinkteri, bet arī lubrikantu uz FIST X galviņas. Mēs esam aprīkojuši FIST X rokturi ar lielu displeju priekšpusē, lai jūs jebkurā laikā varētu viegli mainīt iestatījumus. Nospiediet pogas, lai izpētītu, kas jums vislabāk patīk!

     

    Kā lietot FIST X?

     

    Lietojiet FIST X intuitīvi ar savu iecienītāko lubrikantu un atpūtieties. Ieslēdziet rotaļlietu, uzklājiet nedaudz lubrikanta uz apaļās silikona galviņas un pēc tam ieslēdziet karstuma funkciju. Lubrikants uzsilst, un pēc mirkļa jūs varat izmantot FIST X galviņu uz jutīgajām erogēnajām zonām un masēt anālo atveri! Izbaudiet, kā jūsu sfinkters atslābst un uzlabojas asinsrite. Lubrikants paveiks visu pārējo: tas būs silts, juteklisks un mitrs! Kad esat gatavs, varat sākt fisting Kad esat gatavs, sāciet savu seansu, un jūs redzēsiet, cik viegli var iekļūt ar roku vai dūri. Pēc lietošanas vienkārši notīriet FIST XL ar VERYCLEAN aerosolu, uzlādējiet un gatavojieties nākamajai reizei!

     

    Kā tīrīt FIST X?

     

    Vienkārši notīriet FIST X ar ūdeni un maigām ziepēm. Ja vēlaties dezinficējošu tīrīšanu, izmantojiet mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Kas vēl man ir jāņem vērā?

     

    Nelietojiet FIST X ar lubrikantiem, kas satur silikonu. Tie var sabojāt augstas kvalitātes materiālu. Tikai FIST X galva ir saderīga ar silikona vai eļļas bāzes lubrikantiem. Mēs iesakām mūsu lubrikanta želeju Alphamale AQUA, kas ir īpaši piemērots cietā seksa praksei.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • FIST X
    • Spēcīga vibrācija: 6 ātrumi un 12 vibrācijas modeļi
    • Izmēri: Kopējais garums 22 cm, galviņas diametrs 5 cm.
    • Materiāls: silikons, ABS plastmasa
    • FIST X var uzkarsēt līdz 45 grādiem pēc Celsija.
    • Viegli salasāms displejs
    • FIST X uzlādei izmantojiet magnētisko USB kabeli. Uzlādes laiks nepārsniedz 2 līdz 3 stundas.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Muy bueno

    Ya teníamos un masajeador, más antiguo y más grande.. Por lo qué al sacar este del envoltorio nos pareció muy pequeño.
    Despues de probarlo por primera vez está encantada. Muy potente, muy buena sensación en mano y piel, estupendo para limpiar.
    Buena compra.

    • 1 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Absolute Empfehlung

    Der Fist-X ist etwas vom Besten was ich bei Meo gekauft habe. Bereits beim ersten Mal dehnte sich die Rosette enorm und entspannte den Schliessmuskel. Ich konnte meine Dildokollektion im wahrsten Sinne des Wortes vergrössern. Ich bin überzeugt, mit diesem Vibrator werde ich mein erstes Fisten sehr bald erleben. Tolles Produkt, nicht ganz billig, aber jeden Euro wert.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Je recommande

    Attiré par sa discrétion et ses côtés pratiques pas de câbles et waterproof, nous avons été séduit par la.puissance des vibrations. Les effets sont rapides et efficaces !! Je conseille tout de même l'utilisation d'un lubrifiant pour plus de confort. L'autonomie a l'air satisfaisante

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    My brain was almost on the wall!

    I bought this to use on my boyfriend before fisting, he loves it! But I decided to try it on myself, well what can I say, my brain almost flew out of my skull and ill be expecting a noise complaint letter from my landlord soon! I still haven't come round from it! I thought I'd gone blind for a moment, you should buy one! Guys be careful you may end up shooting through the roof.

    • 5 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Trés bonne qualité

    Produit arrivé rapidement, emballage soigné, fournis avec une petite pochette de transport très pratique et de plus, un manuel en Français !!! Et beaucoup de mode de vibration different Tres satisfait, je recommande !!!

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Fisting Pigs love it

    Fisting Pigs love it - Now I wonder why someone hasn't invented this before! Thank you MEO - you guys have improved my routine and my life.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Besser

    Echt nicht übertrieben aber der Fist X ist eine geile Sache! Funktioniert einwandfrei und danach geht alles viel einfacher von Statten. Sonst habe ich immer mit verschiedenen Plugs trainiert. Aber das ist besser!

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ottimo prodotto

    Non me l'aspettavo, ma funziona davvero alla perfezione per prepararsi..... :)

    • 5 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Quiet and comfortable

    Quiet and comfortable. Different from any other Wand Massager.

    • 5 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    FIST-X - Pirms fisting Vibrator

    FIST-X - Pirms fisting Vibrator

    Šis sensacionālais izgudrojums, pirms fisting Vibrators, ne tikai iedvesmo fisting Sabiedrību! Jūs būsiet pārsteigti par to, cik viegli un vienkārši pēkšņi var iekļūt ar roku vai dūri. Ar siltumu, vibrāciju un sfērisko galviņu FIST-X izstiepj anālo atveri, sasilda sfinktera muskuli un atslābina to.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: