No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Reālistiski dildi

Informatīvais biļetens

Realistisks dildo ar piesūcekni 24 cm

Alphamale dildo ir gigants starp reālistiskiem dildo. Tā iespaidīgais 24 cm garums un maldinoši reālistiskais izskats ļaus jums izbaudīt pilnīgi jaunu baudas līmeni. Šis dildo ir kas vairāk nekā tikai reālistisks dildo - tas ir atklājums intensīvai un reālistiskai baudai.

Vairāk informācijas

3621/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Reālistisks dildo ar piesūcekni 24 cm: unikāla XL pieredze!

    Alphamale dildo ir gigants starp reālistiskiem dildo. Tā iespaidīgais 24 cm garums un maldinoši reālistiskais izskats pārnes Jūsu baudu pavisam jaunā līmenī. Šis dildo ir kas vairāk nekā tikai reālistisks dildo - tas ir atklājums intensīvai un reālistiskai baudai. Ideāli piemērots ikvienam, kas meklē lielāku un reālistiskāku pieredzi - gan iesācējam, gan pieredzējušajam. Pateicoties jaudīgajam piesūceknim, Alphamale dildo sola nepārspējamu piedzīvojumu.

    Šis reālistiskais dildo, kas ir daļa no mūsu ekskluzīvā dildo klāsta, kurš pieejams četros izmēros (19 cm, 22 cm, 24 cm un 27 cm), pārspēj visas cerības attiecībā uz reālismu un iegremdēšanu.

    Izbaudiet atšķirību starp ļoti labu un izcilu dildo:

    Izgatavots no revolucionārā Liquid Silicone, šis divslāņu dildo piedāvā tik reālu pieredzi, ka tā šķiet gandrīz nereāla. Pateicoties Always Up™ tehnoloģijai, Alphamale dildo vienmēr ir gatavs darbībai, savukārt divkāršā blīvuma struktūra nodrošina nepārspējami reālistiskas sajūtas.

    Mūsu reālistiskais dildo Alphamale nosaka jaunus standartus reālistiskuma ziņā: sākot no izspūrušā dzimumlocekļa, ko var intensīvi sajust ar katru kustību, līdz iespaidīgi reālistiskajām vēnām, kas stiepjas gar visu kātu - katra detaļa ir perfekta. Biezie, rūpīgi modelētie sēklinieki ne tikai piesaista uzmanību, bet arī nodrošina reālistisku sajūtu, kas papildina kopējo pieredzi ar šo dildo.

    Neatvairāma Flexiskin™ virsma: elpu aizraujoši labs!

    Unikālais Flexiskin™ materiāls padara Alphamale dildo īpaši elastīgu un zīdainu. Šis materiāls ir ne tikai patīkams pieskārienam, bet arī hipoalerģisks un neporains, tāpēc tas ir īpaši higiēnisks un drošs ķermenim.

    Reālistiska forma un krāsa: kā īsts dzimumloceklis - tikai labāks!

    Mūsu reālistisko dildo Alphamale raksturo perfekti izliekta, anatomiska forma ar ļoti lieliem sēkliniekiem un spēcīgu piesūcekni, kas ir piemērots arī siksniņai. Reālistiskā krāsojuma dēļ tas ir arī vizuāli viens no reālistiskākajiem dildo tirgū.

    Garāks un ar lielāku diametru intensīvākai baudai: Ideāli piemērots pieredzējušām sievietēm un vīriešiem!

    Mūsu reālistiskais dildo ar iespaidīgo aptuveni 24,1 cm garumu un aptuveni 4,7 cm diametru ir ideāli piemērots ikvienam, kas meklē kaut ko vairāk. Neatkarīgi no tā, vai tas paredzēts anālai vai vaginālai lietošanai, šis dildo piedāvā pilnvērtīgu pieredzi. Ievietojamais garums ir aptuveni 17,3 cm, un tas nodrošina dziļus un intensīvus mirkļus. Ideāli piemērots ikvienam, kam jau ir pieredze un kas meklē dildo, kurš var pārsteigt visos aspektos.

    Spēcīga veiktspēja ar jaudīgo piesūcekni:

    Viena no dildo izcilībām ir tā jaudīgā piesūcekne, kas paver plašas iespējas. Pateicoties izturīgajam un uzticamajam piesūceknim, dildo var piestiprināt gandrīz jebkurai gludai virsmai - lai baudītu bez rokām, kur vien vēlaties. Neatkarīgi no tā, vai jūs to piestiprināt pie sienas, grīdas vai citas gludas virsmas, piesūceknis turas droši un stabili. Šī elastība padara Alphamale dildo par daudzpusīgu seksa rotaļlietu radošām un apmierinošām solo sesijām vai kā aizraujošu papildinājumu seksam ar partneri. Piesūceknis paplašina jūsu iespējas un ļauj jūsu fantāzijām sasniegt jaunas dimensijas.

    Stabilitāte un izturība: šis dildo sniegs jums baudu visu mūžu!

    Flexiskin™ slānis slēpj stingru silikona serdi, kas piešķir reālistiskajam dildo nepieciešamo stabilitāti un elastību. Šī ideālā materiālu kombinācija garantē izcilu ilgmūžību.

    Optimāla Alphamale dildo kopšana: Lubrikants un tīrīšana

    Lubrikanta ieteikumi: Lai vislabāk izmantotu Alphamale dildo, mēs iesakām izmantot lubrikantu uz ūdens bāzes. Izvairieties no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt dildo augstas kvalitātes silikona materiālu. Mēs iesakām izmantot AquaMEO lubrikantu, kas ir lieliski piemērots mūsu produktiem, lai nodrošinātu dabisku sajūtu.

    Tīrīšanas padomi: Alphamale dildo tīrīšana nav sarežģīta un ir svarīga ilgam kalpošanas laikam. Vienkārši notīriet dildo pēc lietošanas ar siltu ūdeni un neitrālām ziepēm. Rūpīgai tīrīšanai un optimālai higiēnai mēs iesakām izmantot arī mūsu īpašo tīrīšanas aerosolu VERYCLEAN. Tas ir saudzīgs pret materiālu un nodrošina, ka jūsu Alphamale dildo ir vienmēr svaigs un gatavs nākamajam piedzīvojumam.

    Pieredze par to, kā Alphamale dildo no Liquid Silicone ar savu iespaidīgo izmēru pārraksta reālisma definīciju. Ar aptuveni 24,1 cm garumu un aptuveni 4,7 cm diametru šis dildo nosaka jaunus dabiskuma un intensitātes standartus. Tā unikālā tekstūra un augstākās klases meistarība nodrošina juteklisku pieredzi, kas sniedzas tālu aiz parastās baudas robežām. Mūsu reālistiskais dildo ir īpaši izstrādāts tiem, kas meklē neparasto, un ir ideāla izvēle pieredzējušiem lietotājiem, kuri sagaida dildo, kas pārsteidz visos aspektos.

    Sīkāka informācija:

    • Reālistisks dildo ar piesūcekni un lieliem sēkliniekiem
    • Garums: 24,1 cm
    • Ievietojamais garums: 17,3 cm
    • Diametrs: 4,7 cm
    • Materiāls: silikons, nesatur ftalātus

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Empfehlenswert

    Ich kann diesen realistischen Dildo mit Hoden jedem empfehlen, der nach einem hochwertigen, realitätsnahen und befriedigenden Sexspielzeug sucht. Er ist ideal für alle, die eine realistische Erfahrung genießen wollen, ohne Kompromisse bei der Qualität und dem Vergnügen einzugehen.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Realistisks dildo ar piesūcekni 24 cm

    Realistisks dildo ar piesūcekni 24 cm

    Alphamale dildo ir gigants starp reālistiskiem dildo. Tā iespaidīgais 24 cm garums un maldinoši reālistiskais izskats ļaus jums izbaudīt pilnīgi jaunu baudas līmeni. Šis dildo ir kas vairāk nekā tikai reālistisks dildo - tas ir atklājums intensīvai un reālistiskai baudai.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: