No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Vibratori

Informatīvais biļetens

Revolution Hurricane Stimulators

Revolution Hurricane stimulators ir inovatīva seksa rotaļlieta ar jaudīgu rotācijas motoru un vilkšanas funkciju, kas jūsu orgasmu pacels pavisam jaunā dimensijā. Tas ir uzlādējams, ar tālvadības pulti vadāms, elastīgs un aprīkots ar funkcijām, ko vēl nekad neesat redzējis.

Vairāk informācijas

3385/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Revolution Hurricane stimulators ir inovatīva seksa rotaļlieta ar jaudīgu rotācijas motoru un piespiešanas funkciju, kas jūs aizvedīs uz pilnīgi jaunu orgasma dimensiju. Ļaujiet šim stimulatoram aizvest jūs seksuālā ceļojumā, kādu vēl nekad neesat piedzīvojis! Revolution Hurricane ir uzlādējams, ar tālvadības pulti, elastīgs un aprīkots ar funkcijām, ko vēl neesat redzējuši.

     

    Revolution Hurricane stimulators ir tīri augsto tehnoloģiju!

     

    Revolution Hurricane stimulators ir seksa rotaļlietu tehnoloģiju avangardā un piedāvā jaudīgu rotācijas un vilkšanas funkciju kombināciju. Šo rotaļlietu tik īpašu padara jaudīgais rotācijas motors, kas ne tikai kustas uz priekšu un atpakaļ, bet arī veic apļveida kustības iekšpusē. Tas nodrošina visaptverošu un intensīvu stimulāciju, kas sasniedz visas vietas jūsu iekšienē, kuras parasts vibrators nekad nevar sasniegt.

     

    Pateicoties trīs dažādiem rotācijas un grūdiena kustību līmeņiem, šis stimulators jūs aizvedīs līdz jauniem apmierinājuma augstumiem. Unikāli veidotā Revolution Hurricane stimulatora galviņa ir izstrādāta tā, lai stimulētu prostatu vīriešiem vai G punktu sievietēm, izraisot intensīvus orgasmus.

     

    Stimulatora Revolution Hurricane tālvadības pults piedāvā daudzas aizraujošas priekšrocības, kas padara pieredzi vēl aizraujošāku un ērtāku:

     

    Vadība ar vienu pogas pieskārienu: tālvadības pults ļauj jums vai jūsu partnerim precīzi kontrolēt stimulāciju un tās intensitāti. Jūs varat pārslēgties starp dažādiem režīmiem un ātrumiem, nepieskaroties pašai seksa rotaļlietai.

     

    Sekss divatā: tālvadības pults ļauj jūsu partnerim pārņemt kontroli un pārsteigt jūs. Tas var pastiprināt priekšspēli un erotisko pieredzi un nodrošināt aizraujošus pārsteiguma mirkļus.

     

    Ērtība: īpaši pozīcijās, kurās seksa rotaļlieta ir grūti aizsniedzama, tālvadības pults ir īpaši praktiska. Jūs varat pilnībā koncentrēties uz savu baudu, neuztraucoties par iestatījumiem.

     

    Izgatavots no augstas kvalitātes silikona, kas nesatur ftalātus, Revolution Hurricane stimulators ir ķermenim draudzīgs, un tam ir zīdaini gluda virsma ērtai ievietošanai. Tomēr, lai nesabojātu augstas kvalitātes materiālu, stimulatoru drīkst lietot tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo.

     

    Vēl viena Revolution Hurricane stimulatora priekšrocība ir tā sūkšanas bāze. Tas ļauj seksa rotaļlietu piestiprināt pie gludas virsmas, lai rokas paliktu brīvas un būtu iespējams izbaudīt aizraujošu, brīvroku pieredzi. Turklāt šī seksa rotaļlieta ir IPX5 ūdensizturīga, kas nozīmē, ka tā spēj izturēt zemu ūdens spiedienu un šķidrumus. Turklāt Revolution Hurricane stimulatoru var uzlādēt, izmantojot USB pieslēgvietu, tāpēc baterijas nav nepieciešamas.

     

    Ar kopējo garumu 27 cm, no kuriem 17 cm ir ievietojami, un maksimālo diametru 34 mm Revolution Hurricane stimulators piedāvā intensīvu un pilnībā apmierinošu pieredzi, kas iepriecinās gan iesācējus, gan pieredzējušus lietotājus.

     

    Revolution Hurricane stimulatora tīrīšana:

     

    Revolution Hurricane stimulatora tīrīšana ir vienkārša un vienkārša. Tā kā tas ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona un ABS plastmasas, to var tīrīt ar maigām ziepēm un siltu ūdeni vai ar mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Prostatas vai G punkta stimulācija intensīviem orgasmiem.
    • Unikālas apļveida kustības intensīvākai un visaptverošākai stimulācijai.
    • Trīs apļveida kustību un vilces līmeņi daudzpusīgai lietošanai.
    • Ar tālvadības pulti.
    • Piesūcekņa pamatne lietošanai bez rokām.
    • Uzlādējams un ūdensizturīgs, kas nodrošina komfortu un daudzpusību.
    • Kopējais garums 273 mm, ievietojamais garums 172 mm, lielākais ievietojamais diametrs: 34 mm.
    • Materiāls: silikons, ABS plastmasa
    • Izturība pret šļakatām IPX5
    • Uzlādējams, izmantojot komplektā iekļauto USB kabeli
    • Uzlādes laiks 150 minūtes
    • Darbības laiks 30 minūtes
    • Premium silikons: bez ftalātiem, zīdaini mīksts, ķermenim draudzīgs materiāls. Lietojiet tikai ar lubrikantiem uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Oh my gosh!

    Where has this thing been all my life? This isn’t just a sex toy, it’s a game-changer. Its rotating and thrusting functions seriously blew my mind. The different settings let me personalize my play, and the sensations are just... wow. The design is so sleek and the material is super comfortable. And can we talk about the power? It's like the little engine that could... and did! Cleaning is a breeze too, which is always a plus. The ease of use and the sheer pleasure it provides has made this my new go-to. Honestly, if you’re into anal play and looking for something that gives a little more, you need to check this out. It’s an adventure in a box, and it’s worth every penny.

      Novērtēšana 

      Sehr gutes Produkt

      Das beste Sextoy, das ich je besessen habe! Es hat richtig Power! Die Qualität, die Vielfalt der Funktionen und die Leichtigkeit der Bedienung machen es zu einem meiner absoluten Favoriten.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Revolution Hurricane Stimulators

        Revolution Hurricane Stimulators

        Revolution Hurricane stimulators ir inovatīva seksa rotaļlieta ar jaudīgu rotācijas motoru un vilkšanas funkciju, kas jūsu orgasmu pacels pavisam jaunā dimensijā. Tas ir uzlādējams, ar tālvadības pulti vadāms, elastīgs un aprīkots ar funkcijām, ko vēl nekad neesat redzējis.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: